Log in

View Full Version : Ispitni mix

OFF
24-06-2005, 11:56 PM
Evo, u cetvrtak sam polagao prakticni deo iz Muz. produkcije, pa da cujete mix. Nas dvojica (koji smo radili mix) smo snimili i bubanj, kolega je snimao nesto gitara i bass, a ostalo ko se zatekao na terminu.
Mix (sa editovanjem, pripremom, patchovanjem....) smo radili 5 sati (valjalo je jos bar 2-3 sata), i nije radjen nikakav post, osim malo maximizera.
Nisam pustio celu pesmu, ali dovoljno je da cujete.
Band se zove 'Petrol', i nadam se da se momci i devojke iz benda nece ljutiti zbog okacenih 'vise od 8 taktova' :wink:

hvala na sugestijama

p.s.
nisam se snasao sa Zvincicevim Ftp-om, pa sam opet maltretirao Pureta da kaci. Sad ce i link.................................

zvincic
25-06-2005, 12:08 AM
p.s.
nisam se snasao sa Zvincicevim Ftp-om,

u cemu je bio problem?!? :!:

OFF
25-06-2005, 12:11 AM
Verovatno u meni :cry:
dobijem neku redirekciju za negde, a tamo ne uspevam pronaci nesto za upload

evo, sad vidim....'koristite neke od ftp programa' :banghead:

sorry

zvincic
25-06-2005, 12:53 AM
Verovatno u meni :cry:
dobijem neku redirekciju za negde, a tamo ne uspevam pronaci nesto za upload

evo, sad vidim....'koristite neke od ftp programa' :banghead:

sorry

nema frke :wink:

ako budes u prilici instaliraj neki programcic pa se spoji, dvoje ljudi mi se javilo da im ne prihvaca pass ;)

inace, preporucam FTP explorer, malen, brz, besplatan i sto je najvaznije, intuitivan ;)

puRe
25-06-2005, 12:54 AM
http://www.streamload.com/purator003/off

zvincic
25-06-2005, 01:15 AM
Evo slusam...

prva zamjerka....bas gitara. na pocetku je ima previse i nedefinirano zvuci na momente....na samom kraju clipa ima pristojan topli zvuk

dalje...gdje je kick nestao?

:?:

bubnju definitivno fali malo sirine i prostornosti

snare zvuci kao da netko lupa o kartonsku kutiju :)
skoro...

hm, koliko si ono rekao da si radio na ovom miksu? :wink:

ostatak je korektno uradjen...mada ovaj alter djir nije moja "furka" tako da cu se suzdrzati od ostalih komentara jer ne bi bio objektivan ;)

samo sredi taj bubanj, ovako zvuci kao garazni demo a ne studijski snimak :)

toliko od mene :)

idem se prisiliti da zaspem, sutra me ceka cijeli dan u reportaznim kolima :oops:

OFF
25-06-2005, 09:38 AM
Daleko od toga da mi se svidja taj bubanj, ali to je neki jeftini Pearl, ne bas nastimovan. A drugo, band je hteo takav zvuk, cak su hteli da snimaju kick sa d12, ali smo ih ipak na kraju ubedili da satvimo d112

zvincic
25-06-2005, 09:41 AM
Daleko od toga da mi se svidja taj bubanj, ali to je neki jeftini Pearl, ne bas nastimovan. A drugo, band je hteo takav zvuk, cak su hteli da snimaju kick sa d12, ali smo ih ipak na kraju ubedili da satvimo d112

s obzirom kakav je rezultat, kao da niste nista stavili unutra :rotfl:

OFF
25-06-2005, 09:47 AM
Ako ti kazem da smo snimali na CW Luna, razumeces :wink:

Salim sa, ni meni bas ne lezi ovaj trip muzike

zvincic
25-06-2005, 09:50 AM

Say no more! :lol:

MilTon
25-06-2005, 12:10 PM
Meni najvise smeta bas gitara, koja ima veliku i cestu rezonanciju. Jedan multibend na njemu bi bas prijao. Bubnjevi, slazem se sa prethodnicima. Vokali tanki, prostori neubedljivi. Mix dobar. Sta si hteo da kazes sa time da je snimano na Luni?

diviner
25-06-2005, 12:57 PM
Sta si hteo da kazes sa time da je snimano na Luni?

Njihove interne sale...pusti ih :)

Boskovic
25-06-2005, 01:09 PM
Bas je uzas, toliko jaka rezonanca koja guta citav miks, bubanj bez ikakve definicije.

SandRob
25-06-2005, 02:01 PM

Say no more! :lol:

naravno, oni su sve maherski ucinili, a cw je sve sjeba... ko i obicno. he , he :lol:

je, je... luna je poznata po temu sto ucini rezonanciju na basu i bubnju. zna se dogodit da sama ubaci i neki prelaz na bubnju i krivi ton na basu, koji uopce nisu odsvirani. :lol:

mislin... stvarno... :kesa:

bezsmisla
25-06-2005, 04:39 PM
Sto vise citam teme na forumu sve vise zelim tu Lunu da probam :)

zvincic
26-06-2005, 01:21 AM
naravno, oni su sve maherski ucinili, a cw je sve sjeba... ko i obicno. he , he :lol:

je, je... luna je poznata po temu sto ucini rezonanciju na basu i bubnju. zna se dogodit da sama ubaci i neki prelaz na bubnju i krivi ton na basu, koji uopce nisu odsvirani. :lol:

mislin... stvarno... :kesa:

sta ja mogu kad su idioti napravili obrnuto proporcionalnu karticu...ono sto je dobro preko lune je lose a ono sto je lose preko lune je dobro :rotfl:

ps. ajde, pretjerasmo vise....evo, WC je zakon.
ja ga vise ne spominjem na forumu (osim ako se ne razvije neka dobra sala u kojoj zbilja necu odoliti, samo tada :lol: )

OFF
26-06-2005, 02:07 AM
Naravno da je ono za Lunu bila sala :)

Nego, nije, mi nesto jasno. Radili smo na dobrim monitorima i na njima je sve zvucalo OK. Kad sam doneo snimak kuci i pustio ga na Adamima - haos!!!
Sve ono sto ste rekli sam cuo (totalni raspad 'dole')! Zbog toga sam i bacio mix na forum da vidim sta se tu stvarno dogadja. Dobro, ne smem da se vadim na objektivno lose instrumente bass i bd, i jako kratko vreme rada (na nepoznatom DAW-u, sa drugim plug-insima) , ali me slusanje u skoli sad zabrinjava.
Sto je najgore, i profesor je bio tu kad su fakticki zavrseni bass i bubanj(posle smo ih 'samo malo' peglali), a on je stvarno baja
Hvala svima :)
ADAMs rulz! :wink:

Shady
26-06-2005, 04:18 AM
Mix je po meni ok, ali je sama numera... mislim... ja ne umijem da shvatim onakve stvari. :?

SandRob
26-06-2005, 08:17 AM
ps. ajde, pretjerasmo vise....evo, WC je zakon.

gledaj, ka se najdemo gadit ces cw koliko te god voja, a ja cu gadit tvoju emu-laciju muzicke kartice, ali ode ulicemo stalno u oftopikie, i sto je jos vaznije, mozemo ljude navest na krive zakjucke (bez obzira sto je ric o zajebanciji). :?

bdv: ako vas toliko (zvina, oggy, off) veseli gadit cw, saljite nama 'creamwareovcima' mejlove i u njima gadite cw, a mozete i slat anonimne pritnje, da ako se ne rijesimo cw kartice, da ce te nan vrc kucu uzrak. :wink: :mrgreen:

OFF
26-06-2005, 09:25 AM
Ma, ljudi, to vam je kao ono Partizan-Zvezda ili Bili-Modri :)
Obecavam da se necu vise saliti na racun Lune, Pulsara, Scopa, Noah ,Tripledata..................NIKAD!

Nego, ima li ko predlog kakve intervencije za onaj mix?

Oggy
26-06-2005, 10:27 AM
BUAAAAAHHHAAAHHAAA :twisted: :twisted: :twisted:

Necu nista ovaj put o "onome"... :D :D :D

Preslusa ja ovo OFF i nista mi se ne svidja. U stvari, cini mi se da ste vi usnimili sve ovo korektno, ali samo sa strane usnimavanja (koliko god je to moguce izolovati). Bend je tiha jeza i sve deonice su katastrofalno odsvirane. Ja prvo preko toga ne bih presao, a to je isto jedan od "vasih" (nasih) poslova. Posle toga, vise nema o cemu da se prica. Losa izvedba, los aranzman (u stil ne zalazim) i normalno da cak nema ni cime da te inspirise da radis. Bubanj je jako tanak i rasplinut, los odnos overa i ostatka bubnja (bubnjar nema osnovnu sviracku tehniku i ima ogromnu razliku u udarcima, tako da ga ni 100 kompresora ne bi dovelo u red), bass mumla i lose je sviran, gitara (pogotovu ona na pocetku) je tragicna... Vokali...

Nemoj ovo licno da shvatis, mislim da je prvo kriv vas profesor koji je dopustio da jedan takav bend bude bend sa kojim ce njegovi ucenici da rade, a mislim da je i drugo kriv isto on, jer je prevideo i posle usnimavanja sve ovo (mozda i nije prevideo, nego je samo bilo bas briga) i uvalio vama "vruc krompir".

Gde ti ono bese? Na VTS-u? Ako je tamo, imate Air 15 5.1 i imate ogroman problem sa elektro smetnjama...
Pozdrav

OFF
26-06-2005, 11:45 AM
Da, da....... :(

Jeste Air 15, ali se koristi samo kao stereo slusanje(bez sub-a), a S800 pored toga zvuce kao kuca!
Ne znam, stvarno sam se pogubio u mixu izmedju zelja banda da to zvuci 'vintage', i onoga kako mislim da treba. A to sto si rekao za band, aranzman.....samo potvrdjuje to koliko je bitno da 'producent' bude sa bendom i u fazi preprodukcije. Da sam bar bio tu kad su se snimale gitare, da ih nateram da se to malo podeblja nekim duplexom, ali lepo se kaze, mnogo babica, kilava deca

Oggy
26-06-2005, 12:05 PM
Tehniku na stranu, da je bend bio dobar, mogao si ih mixati i na tranzistoru i bilo bi bolje nego sto je ovo ispalo.
Ja u takvim situacijama dajem dve opcije:
1. Ne svirate vi
2. Idete kuci, smislite, navezbate i dodjete ponovo

I kraj. Nema tu mnogo sta da se prica. Ako si bend, ne zanima nikog tvoje "nesrecno detinjstvo", vec se ocekuje od tebe da sviras, a ako nisi, mozes uvek da se bavis okopavanjem baste, daktilografijom i sl...

Ej, Vintage zvuk!!!
Sad vidim da su ljudi zahtevali d12. Ej, zahtevali?!?!? Bolje da su vezbali da sviraju, nego li se prave pametni. Ma to ti je kod nas.

Imao ja skoro situaciju: Snimam ja jednu pesmu i stvarno, dobro sve zvuci, zivi instrumenti, mnogo posla. Ljudi zadovoljni, ja zadovoljan, dolazi devojka da peva pratece (ali ne ona koju ja zovem). Od samog pocetka, pocinje da se pravi pametna, tipa: "A, semplovi..." - "Ne, svirao sam,", "A zasto ova gitara, a sto ovo..."

Ignorisem je ja dobar deo dana iz postovanja prema ljudima koji su je zvali i na kraju ja nju pitam: "'Oces ti da pevas ili mislis da me celo pre podne zajebas svojim pametovanjem?!"

Kad je zapevala, razmisljao sam o tome da bi bilo bolje da sam je i dalje pustio da kenja...
Naravno, svi prateci su sutradan izbrisani...

Kod nas mora da se uspostavi red i dok toga ne bude, svi ce da budu pametni, a niko nista nece raditi.

Naravno, uvek ti ostaje mogucnost da sve ponovo odsviras sam kod kuce :wink:

zvincic
26-06-2005, 04:14 PM
bdv: ako vas toliko (zvina, oggy, off) veseli gadit cw, saljite nama 'creamwareovcima' mejlove i u njima gadite cw, a mozete i slat anonimne pritnje, da ako se ne rijesimo cw kartice, da ce te nan vrc kucu uzrak. :wink: :mrgreen:

spavajte sa jednim okom otvorenim :twisted:

:lol: :lol: :lol:

Oggy
26-06-2005, 05:25 PM
Zvincic je novoimenovani komandant hrvatskog ogranka "anti- CW" pokreta :D :D :D
Ej, ljudi, to su samo sprave, nema bolje fore za zezanje, ne vredjas zivu osobu vec komad necega.
Pozdrav

SandRob
26-06-2005, 05:45 PM
Zvincic je novoimenovani komandant hrvatskog ogranka "anti- CW" pokreta :D :D :D
Ej, ljudi, to su samo sprave, nema bolje fore za zezanje, ne vredjas zivu osobu vec komad necega.
Pozdrav
ma, naravno. nikad to nisan uzima osobno, samo kazem... hm da se sad ne ponavjan. :wink:

zvincic
26-06-2005, 06:10 PM
Pozdrav

na zapoved druze :lol:

Eon
26-06-2005, 09:00 PM
Zadnjih nedelju ili dve nema topica u kom se ne kaci CW i to kroz "salu".

Ajde ljudi dosta o tome vec sam vas zamolio, vi rekoste da je to komad plastike, ako je tako sto se onda kacite na taj komad plastike, mislim nije mi jasno.

Niko ne govori da je zavistan od CW-a ili da je zaljubljen u njega i da bez njega ne moze da zivi, niti da je to jedina kartica koja valja a druge ne valjaju, niti se iko ljuti sto vi cimate CW jer bi to bila bolesna ljubav.

Molim vas da prestanete sa tim, unistismo forum sa CW-om :)

Oggy
26-06-2005, 10:50 PM
unistismo forum sa CW-om

:rotfl:

Pored takvih "prijatelja" CW-u "neprijatelji' nisu ni potrebni :D :D :D

Zvincicu, OBUSTAVLJAJ PALJBU!!!

Idemo da jurimo ribe... 8)

zvincic
26-06-2005, 11:03 PM

plavu ili...? :lol:

Oggy
26-06-2005, 11:26 PM
Samo da nije plavi kit ( a kit i nije riba...) :D

zvincic
26-06-2005, 11:28 PM
Samo da nije plavi kit ( a kit i nije riba...) :D

samo ribe hvatamo! :lol:

ajde, da ne zagadjujemo covjeku topic vise :lol:

mix mu je i ovako prezagadjen, jos mu mi samo trebamo :roll:

Oggy
26-06-2005, 11:31 PM
Bas sada razmisljam o razvojnom putu ispitnog mixa, preko opreme do plavog kita... I to sve u "promociji radova"...
Odlepljujemo!
:D

SandRob
26-06-2005, 11:43 PM
samo vas gledan.

zvincic
26-06-2005, 11:49 PM
samo vas gledan.

jednim okom, dok spavas?

:lol:

joooooooooooj, necu vise! :lol:

e, sandro....bilo je lipih klapa u tucepima jucer :wink:

puRe
26-06-2005, 11:50 PM
ljudi, eno vam offtopic* pa tamo pisite :)

*vracen je zbog prelaska na vBulletin (koji ce biti ove nedelje)

OFF
27-06-2005, 01:15 AM
Sutra idem u skolu pa cu videti opet mix - da li smo mozda bili mnogo nagruvani pri kraju dana (sve je radjeno u cugu), ili su monitori nekako volsebno odseceni, ili ............
Videcu sta ce i profesor reci, njegova je poslednja......

A verujte, ni bendu nije lako. Zamislite se samo u njihovoj situaciji. Snima vas malte-ne ko stigne, jednu pesmu mixuju indeksi 02 i 46, a drugu 15 i 19, jednom recju - NEMA PRODUCENTA!

Oggy
27-06-2005, 02:57 AM
Sa ili bez producenta, neko pravi odabir benda koji ce se snimati. Ako je to u nastavne svrhe, onda se i bend i svirka tome moraju prilagoditi. Dakle, moraju biti dobri sviraci i svirati jednostavno, da bi vi mogli nesto i da naucite osim sto ce te snimiti neki njihov ego-trip koji ne zanima nikog osim njih. U tom slucaju je kriv onaj koji to aminuje, a ne vi koji ste primorani da saradjujete sa bilo kim. Ja bih ono, kazem ti, seo i odsvirao ponovo sam, jer onako ne moze.
Koji je to band u pitanju?

Eon
27-06-2005, 07:40 AM
unistismo forum sa CW-om

zelim vam vise srece sa ribama nego sto ste imali sa Cw-om :roll: :D

(malo sam morao, samo malo) 8)

OFF
27-06-2005, 08:44 AM
Bend je Petrol, tri momka i dve devojke. Jako su fini likovi i voleo bi da izvadim stvar, bez obzira sto mi se ni malo ne svidjaju ti b92 tripovi

Shot
27-06-2005, 10:24 AM
Ne da mi se sad puno uljetat u ovu temu, al na jednu stvar sam se zakacio. Ta prica oko toga da ljudi u bendu ne znaju svirat i kad bi oni znali svirati moglo bi ih se miksat i na tranzistorima. Ma to nema veze s vezom!

Miksat dobar bend je uzitak, a miksat los bend je posao. I sad kuda koji mili moji, na muci se poznaju junaci i sve te pametne poslovice. Znat posao znaci izvuci los bend da pristojno zvuci.
A i to da dobri bendovi lagano ulaze u miks bas i nije pravilo. Snimao sam recimo jednog fenomenalnog basistu koji je tvrdoglav i svira neki debilni Aries bas koji je definicija "no-sound" instrumenta i popisao sam krv da taj bas uklopim u miks. Covjeku ne mogu reci da promjeni bas jer je to bas koji on svira i od njega se nece mrdnut, ja moram snimit i smiksat da dobro zvuci - uglavnom zajeban posao!
To sto netko ne zna svirat bubanj i svaki udarac mu je drugacije glasnoce nema nikakve veze s znanjem tonca/tehnicara koji mora dobro ozvucit bubanj. Od loseg se bubnja moze izvuci pristojan sound, a i od loseg bubnjara se nesto da napraviti u miksu. Samo treba dobro ozvucit bubanj. A da ne spominjem da smatram da producent MORA znati nastimat bubanj bez obzira sto ga ne zna svirat.
Uglavnom, sto se mene tice, ne prolaze opravdanja tipa los bubnjar na losem bubnju. To zvuci kao ona legendarna "we'll fix it in the mastering". Mozes mislit!!

Oggy
27-06-2005, 11:21 AM
Dobar deo toga sto si rekao stoji, ali da sad ne idem previse u detalje, zna se da od .... nikad ne mozes da napravih pitu, pa bih tako, uvek pre birao dobre muzicare na losoj opremi nego lose muzicare na dobroj (gde dobra potpuno gubi smisao). Moze se sve uraditi, samo ja uvek kazem "zavisi koliki je budget". Ja sam nekada peglao udarac po udarac, komponentu po komponentu, slog po slog pevanja, pa sam cak i slova izdvajao i zamenjivao ih drugim, uspelijim pokusajima, ali to traje citavu vecnost (i zna se koliko kosta). U situacijama gde oni momci imaju 5 sati za mix, oni za to vreme ne mogu ni zglavno da ga isplaniraju, a kamoli da ga realizuju kako treba.
Trebali su im naci primereniji bend.

OFF
27-06-2005, 07:16 PM
E, ljudi, uopste se nisam vadio na band niti za tim ima potrebe. Vidi se na snimku sta su moje a sta njihove greske! Samo sam hteo da navedem okolnosti u kojima smo miksali.
A, mislim, probajte - sednete za nepodesen DAW, prvi put cujete pesmu (osim bubnja koji smo snimali, i shtimali zajedno sa bubnjarem) nepoznatog benda koji svira to sto svira i imate 5 sati da uradite kompletan routing, editing, pa gejtovanje svega i svacega, mix i export. I to kad se ocenjuje, uzmu se u obzir sve okolnosti.
Sto je najstrasnije, sad sam ponovo slusao mix na AIR 15, i osim male rezonancije na, cini mi se H tonu (koja je tad promakla, verovatno zbog umora), na bassu, ostalo je tamo prilicno korektno, pa cak i kick. Daleko od toga da je to dobar, picnut mix, ali osnovne ideje su OK
A band je takav kakav je - tu nema izbora, kao ni u poslu - radis ono sto ima da se radi, osim ako nisi No1, pa mozes da biras.
A sto se tice izbora banda, pre bih radio sa normalnim LJUDIMA, sa kojima se moze sve dogovoriti, napraviti lepa atmosfera na snimanju, izvuci maximum iz njih, nego sa nekim ego-trip-manijacima koji su magistrirali u Bostonu i imaju visok mudni pritisak.
Meni su tu najvaznije tri stvari - iskrenost , energija i tehnicka ispravnost (sto nema bas tuno veze sa prve dve, al se mora postovati), i ako to uspemo da pokazemo slusaocu........ :D

SumAnuT
30-06-2005, 08:12 AM
Ma upali ti one tannoye zaebi dynaudio :)

Oni tannoyi toliko ruzhno zvuche da ukoliko tamo ishta lepo napravish to ce fantastichno zvuchati svugde ...

Ja nemam neko iskustvo sa slushanjem monitora, znam da su ono dobro monitori kod nas u shkoli ali koliko sam slushao tamo shta god pustish dobro zvuchi ... dok oni tannoyi su mnogo gori ... tj. bolji cenovno ... ali su mi nekako brutalno iskreni ... kad poisle njih pustim dynaudio ko da sam pustio hi-fi ... znam da lupam ... al ja sam tako osetio dok sam slushao ... ebem ga ...

dacko
30-06-2005, 09:38 AM
Band se zove 'Petrol', i nadam se da se momci i devojke iz benda nece ljutiti zbog okacenih 'vise od 8 taktova' :wink:

Evo ko ce biti na exitu (http://www.exitfest.org/content/view/125/41/) , moze da cuje bend uzivo. :mrgreen:

OFF
30-06-2005, 10:36 AM
Posle malo podrobnije analize, izgleda da je najveci problem u akustici rezije, jer je previse prigusena u bassu i neke freq se jednostavno ne cine toliko glasne koliko zaista jesu. Da, i krupna greska koju smo mi napravili su prejaki overhedi.

Boskovic
30-06-2005, 11:04 AM
Sto je najstrasnije, sad sam ponovo slusao mix na AIR 15, i osim male rezonancije na, cini mi se H tonu (koja je tad promakla, verovatno zbog umora), na bassu, ostalo je tamo prilicno korektno, pa cak i kick.

Nemoguce! Kakva je rezija?

OFF
30-06-2005, 11:46 AM
Apsorberi, apsorberi, apsorberi....................................

Pazi, znam da mi ne verujete, ali tamo onog haosa NEMA

zvincic
30-06-2005, 05:28 PM
Apsorberi, apsorberi, apsorberi....................................

Pazi, znam da mi ne verujete, ali tamo onog haosa NEMA

ja taj kaos cujem i na slusalicama ;)

OFF
30-06-2005, 10:03 PM
Naravno, kad u stvarnosti postoji :( . Videcu sad kad zavrsim drugi mix istog banda, poucen greskama sa prvog, sta ce se desiti.

Dubravko
30-06-2005, 10:56 PM
Moze da se popravi ovaj mix, ali po meni ideja nije losa, aranzman uvek moze da se poboljsa, a sto se tice samog zvuka svaki muzicar je tvrdoglav u vezi sounda gitare ili bubnja ili bilo kog instrumenta. Ja mislim da ovi muzicari ( band) su hteli da imaju takav sound bas kako se u ovom ispitnom mixu cuje i tu nema puno diskusije i ne moze se bas sve korigovati sto se produkcije i muzicara tice. Daleko od toga da nemaju pojma!

Sto se produkcije tice bas gitara mi je preglasna, a bubanj moze da se promeni :) gitare malko da se utisaju sve mi zveci i rasipa se sound.... Prva zamerka je da odnos jacine bass bubnja i bass gitare nije dobar.

Radite malko vise...trudite se...i mozda napravite bolje :)

OFF
01-07-2005, 01:02 AM
Za band se slazem, nije to losa svirka za taj trip , i ne treba ih puno menjati u njihovom zvuku. A za kick i bass :banghead: ............ razmisljam o njima od kada sam cuo mix van studija u kome je mixano

Oggy
01-07-2005, 01:54 AM
Prilika stvara lopova...
Trigeruj kick i stavis mu neki dobar sample koji ces samo malo dinamicki razlicito tretirati u par navrata, a za bas nadji nekog baju da ti ga odsnimi da "puca" i eto ti mixa... ;)

davormen
02-07-2005, 09:08 AM
Evo ko ce biti na exitu (http://www.exitfest.org/content/view/125/41/) , moze da cuje bend uzivo. :mrgreen:
Naravno, kada je bendove birao #@&%#@$ Kebra... :mad: A licno znam bar 5 bendova koji su se prijavili i koji su mnooogo svetlosnih godina ispred gorepomenutog...a njih nigde... Ko im kriv sto ne sviraju ovakvo djubre... :mad:

Oggy
02-07-2005, 11:04 AM
A da li bi me ti mrzeo kada bih ti rekao da sam ja bas dobar sa Kebrom? :D
A ne sviram na exitu... :D
A mogao sam... :D

Koliko ja znam, Kebra je birao samo "mlade nade", nista vise. On covek ima malkice alternativniji pogled na sve to, ali to su vec stvari ukusa. Ja onaj bend sa snimka ne bih pustio ni na probu, a kamoli na svirku. :D

davormen
03-07-2005, 10:11 AM
A da li bi me ti mrzeo kada bih ti rekao da sam ja bas dobar sa Kebrom? :D
Da. :da: Tako da nemoj to da kazes. :D

A ne sviram na exitu... :D
A mogao sam... :D
Ma ok je to, ne kazem ja za bilo koga drugog, a ne kazem ni za sebe, posto ja svakako sviram na exitu, i to na vecem stage-u od ovog za koji je doticni birao bendove...

Koliko ja znam, Kebra je birao samo "mlade nade", nista vise. On covek ima malkice alternativniji pogled na sve to, ali to su vec stvari ukusa.
Sa tim se slazem. Mada toliko forsirati svoj ukus nije bas u redu... Mislim, ima i mladih nada koje ne sviraju takvu muziku, a opet mnogo bolje sviraju od ovih...

Ja onaj bend sa snimka ne bih pustio ni na probu, a kamoli na svirku. :D
My point exactly...
:beer:

Oggy
03-07-2005, 12:06 PM
:D

Eto vidis, kako se dogovorimo :D

andreja
20-07-2005, 06:06 PM
visok mudni pritisak.
u, sto je dobar izraz!! :rotfl: :)
greota da ga ne upotrebljavam, sad kad sam cuo.. ;) :)

Gmile
28-08-2005, 12:28 PM
Izraz je vec postao neodvojivi dio mog vokaulara :hyper:

Gmile
28-08-2005, 12:29 PM
VokaBulara!