Log in

View Full Version : Budva 2005

STUDIOTON
24-06-2005, 01:41 PM
Pozdrav iz Budve od mene , Idekusa , Maxa , Avaxa i Najde ..

8)

Eon
24-06-2005, 01:45 PM
pozdrav iz Banja Luke od Borisa, Eona mene i eona :)

uzivajte :!:

lesha
24-06-2005, 02:45 PM
blago vama..

pozdrav, uhvatite malo sunca i za nas.. :)

Boskovic
24-06-2005, 05:34 PM
Pozdrav iz Budve od mene , Idekusa , Maxa , Avaxa i Najde ..

8)

Pa javite se sise :)
Trebao bih u pon. da sam u BD.

ridge
24-06-2005, 06:25 PM
Da htedoh da pitam kako se zove izvodjacica/grupa sa tog festivala, neka devojka svira akusticnu gitaru i par njih koji je prate na istim???

puRe
24-06-2005, 06:42 PM
Pozdrav! :)

diviner
24-06-2005, 07:09 PM
Ajd neka je sa srecom...a za cast cemo pricekati ;) !

OFF
24-06-2005, 07:48 PM
Eeeeee, kad se setim Najde dok je stvarno imao dugu kosu i pevao 'Blues u parku' sa Tockom u basti SKC-a........

Pozdrav :drunk:

Pedja
24-06-2005, 11:35 PM
Lep provod :wink:

Shady
25-06-2005, 05:58 AM
popi***dio sam... ovi na?i skidaju 45 dinara od SMS glasa (zna?i vi?e od pola eura) dok u crnogorskom "Promonte" skidaju upola manje 0.20 eura! :?

Ivane, donesi malo pijeska u novi pazar po?to ove godine ne?u na more. :mrgreen:

Arthur
25-06-2005, 08:59 PM
kakvo je more? valja li za kupanje?
valjaju li kupachice? :noob:

ProkDu
25-06-2005, 11:53 PM
Cestitke za drugo mesto

no comment

diviner
26-06-2005, 12:50 AM
Mislim, sta reci ;)

Shady
26-06-2005, 03:22 AM
I ovaj put je bilo preglasavanje, kao i za predstavnika SCG na evroviziji, kada Toma?evi?eva nije pro?la jer su crnogorci (navodno) igrali "na kvarno". Imperija uzvra?a udarac, 2 dio! :mrgreen:

idekius
27-06-2005, 11:34 AM
Ma bitno je da je bilo dobro zezanje... lepo smo se proveli... 8)

diviner
27-06-2005, 12:24 PM
Upravo to ;)

SandRob
27-06-2005, 02:22 PM
I ovaj put je bilo preglasavanje, kao i za predstavnika SCG na evroviziji, kada Toma?evi?eva nije pro?la jer su crnogorci (navodno) igrali "na kvarno". Imperija uzvra?a udarac, 2 dio! :mrgreen:

da se festivali ne namistaju, koja bi bila svrha njihovega postojanja?! ;)

idekius
27-06-2005, 03:07 PM
Pazi... ipak... dobijes besplatne avionske karte, smeste te u hotel sa X zvezdica, obezbede svedski sto sa raznoraznim djakonijama u kolicinama za slona...

Neznam ko je i sta placao, ali onu sumu novca treba obezbediti nekako :-)

Ono sa avionskim kartama su organizatori zaista lepo odradili, za razliku od Oggija i Zr. festivala na koji muzicari putuju na razne nacine, te se duz auto puta mogu videti kako pokusavaju da se domognu odredista...
Jedan na magarcu kojeg huska sargarepom na stapu, drugi na kamili, treci je pozajmio Opel Olimpiju iz 1950 od svog dede, pa je popravlja usput... itd. :D

E moj Oggi... Ako ove godine krenem u Zr., ima da posaljes dizansu po mene :idea: :D

SandRob
27-06-2005, 03:31 PM
sedi dejan u budvanskemu hotelu, za svedskin stolon i jede.

konobor: 'oprostite, gospodine, ali ovo je svedski stol'
dejan: 'nema problema. kad dodju svedjani ja cu se dignut!' :mrgreen:

ridge
27-06-2005, 04:11 PM
:rotfl:

BTW posto zrenjanin ima samo poljoprivredni aerodrom a da bi isli avionom mogu da im podele padobrane pa ih pobacaju negde iznad zrenjanina, za neke izvodjace bih rado zapakovao padobran :D sa nakovanjem

idekius
27-06-2005, 04:54 PM

BTW posto zrenjanin ima samo poljoprivredni aerodrom a da bi isli avionom mogu da im podele padobrane pa ih pobacaju negde iznad zrenjanina, za neke izvodjace bih rado zapakovao padobran :D sa nakovanjem

A Oggi dobije dodatno zaduzenje od Stanishe i Dragishe da izvodjace pokupi vilama... :twisted:

idekius
27-06-2005, 04:57 PM
sedi dejan u budvanskemu hotelu, za svedskin stolon i jede.

konobor: 'oprostite, gospodine, ali ovo je svedski stol'
dejan: 'nema problema. kad dodju svedjani ja cu se dignut!' :mrgreen:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

diviner
27-06-2005, 05:35 PM
:mrgreen:

Oggy
27-06-2005, 06:58 PM
Ogi ce Dekiju da sredi avionski prevoz. Jedan moj mali drugar je bas pilot i bas je proletos doziveo publicitet kao jedini preziveli u avionskoj nesreci kod Uba. Bas se ovih dana oporavio i poceo ponovo da leti... :twisted:
A posle cu ja da te kupim vilama!
A ako ipak sve to prezivis, onda ce gazda Djole da te prikaci na one svoje svetiljke. Ima da budes ko disko kugla!
Ko se bude bunio, i on dobija avionski prevoz...

Da li si se video sa Dragisom dole, bio je u ziriju?

STUDIOTON
27-06-2005, 07:19 PM

Da li si se video sa Dragisom dole, bio je u ziriju?

Naravno .. Rekao Najdi dodji bre u Zrenjanin na festival da ih sve razbijes kao zvecke .. amen :D

idekius
27-06-2005, 08:35 PM
I Stanisha je strava lik... On je pozvao jednog tipa (posto nije imao Najdin br.) da pozdravi Najdu...

@Oggi... (Odgovor na pitanje iz DSP foruma)

Sto se tice B(l)udve, super je bilo. Bila je ovo divna prilika za druzenje sa Max-om, Ivanom StudioToncem, AvaX-om...

Mene su pratili sitni maleri od pocetka... Prvo sam na aerodromu shvatio da su Najdi i meni dali karte za razlicite letove. Najda u pola tri, a ja u 5...

Zatim sam tamo shvatio da su Najdi uvalili u sobu gitaristu iz Amadeus Band-a, a meni neku ribu, (textopisac Masry Mary\Maja Tatic).

Na kraju me je IvanStudiotonac udesio tako sto je pozajmio za mene levi bass za nastup :D

Tebe je pono pozdravio Mitrije iz bivse grupe Mol. Tip te bas gotivi... Dosta je pijanchio sa nama... :? :D

Oggy
27-06-2005, 10:03 PM
A, Bojan! Ma oni su, ja sam ti vec rekao, skroz OK. Bas mi je danas bio pevac iz ex Mola, Luka, oce da snima ceo album.

Zasto lepo ne priznate za crnce, nego "gitarista Amadeusa", ti u sobi sa nekom "ribom"...
Znam da nije bilo lako, ali bice vam mnogo lakse kad se ispovedite i svima javno priznate

Zato ti je Ivan i nabavio gitaru za levoruke, jer je znao u kakvom ti je stanju desna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

STUDIOTON
27-06-2005, 10:18 PM
Zato ti je Ivan i nabavio gitaru za levoruke, jer je znao u kakvom ti je stanju desna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hahahahahahaahahaaa .. Peki , sta da ti kazem :lol: :lol: :lol:

Bice da ti Oggy vraca za Spanske musice :D

Oggy
27-06-2005, 10:22 PM
:D :D :D
Osveta je surova!!!
Gde si bre ti Ivane, kad ces da mi posaljes onaj Sanremo?
Jebes ti ove domace festivale (izuzev kada uzimas lovu 8) ), nego daj, posalji mi da gledam Italijane, evo, zaboravio sam vec, majke mi! :D

STUDIOTON
27-06-2005, 10:28 PM
Osveta je surova!!!
Gde si bre ti Ivane, kad ces da mi posaljes onaj Sanremo?
Jebes ti ove domace festivale (izuzev kada uzimas lovu 8) ), nego daj, posalji mi da gledam Italijane, evo, zaboravio sam vec, majke mi! :D

Saljem Sanremo oggy ja sam izdvojio samo jednu pesmu(Matea Bazar) za koju mislim da je najbolja sve ostalo drzim zbog tebe ... ala 10gb ...

Italijani su stvarno cudo :shock:

Saljem !

STUDIOTON
27-06-2005, 10:31 PM
Spremas li se za festival ... spremi dobre pesme!!!

Kad ti dodjemo ja i Peki tamo sjebo si se :D :D :D

SandRob
27-06-2005, 11:05 PM
Saljem Sanremo oggy ja sam izdvojio samo jednu pesmu(Matea Bazar)

matia bazar (ne 'matea'). odlican band. ona zenska i oni stari kosati pjevaju ko ludi i svirka, pisme... dajem im ocjenu -5 a jedino zrenjaninski festival, sa svojim direktorom komisije za maximalno -11db rms, moze dobit cistu peticu. :mrgreen:

OFF
27-06-2005, 11:09 PM
Zatim sam tamo shvatio da su Najdi uvalili u sobu gitaristu iz Amadeus Band-a, a meni neku ribu, (textopisac Masry Mary\Maja Tatic).
:D

Znam, znam, Deki, Zorica mi je vec sve ispricala.
I za ono 'mesecarenje' oko njenog kreveta i za miris tvojih nogu, i to da si Kebi ponudio neke pesme.......
Ej, bre, onako fina, patrijarhalna devojka :evil:

STUDIOTON
27-06-2005, 11:14 PM
:D

I za ono 'mesecarenje' oko njenog kreveta i za miris tvojih nogu, i to da si Kebi ponudio neke pesme.......

IJAOJ .. Peki , jel istina?

OFF
27-06-2005, 11:15 PM
Ono za noge?

STUDIOTON
27-06-2005, 11:15 PM
Saljem Sanremo oggy ja sam izdvojio samo jednu pesmu(Matea Bazar)

matia bazar (ne 'matea'). odlican band. ona zenska i oni stari kosati pjevaju ko ludi i svirka, pisme... dajem im ocjenu -5 a jedino zrenjaninski festival, sa svojim direktorom komisije za maximalno -11db rms, moze dobit cistu peticu. :mrgreen:

Matia Bazar , ispricavam se

STUDIOTON
27-06-2005, 11:19 PM
Ono za noge?

Pekijeve noge , ej bre jel znas ti sta se desilo .... stigli i mi na redu da izadjemo na scenu 38-mi po redu i penjemo se na binu i samo vidis neka od plesacica dobaciju Pekiju u fazonu:"jao vidi kako ima dobre cipele" u tom trenutku svi gledamo u noge i primetimo da samo Peki nosi cipele :wink:

P.S. Peki ili Deki ili Idekius .. :wink:

idekius
28-06-2005, 01:35 AM

Cek', cek'... Odakle ti znas Zoricu? :?: :idea: :D

Dodjavola, to za noge nije trebala da prica :shock:
A meni se ovamo kao zahvaljuje sto je miris pobio komarce u sobi :D

OFF
28-06-2005, 09:32 AM
Mozda te je davila sa onom pesmom sto joj uradih polu-demo, koju je licno pevala :)

idekius
28-06-2005, 10:31 AM
Mozda te je davila sa onom pesmom sto joj uradih polu-demo, koju je licno pevala :)

Nije, ali je obecala da hoce :wink: :D