View Full Version : JAMIROQUAI Live....Utisci ?
acaradio
21-06-2005, 11:36 PM
Evo me direktno sa koncerta, izasao pre pola sata (prednost rada na BG Sajmu :))....zasto sam odmah potrcao da se javim ? Pa valjda zato sto je koncert bio IZVANREDAN 8)
Hala 1 ce uvek biti akusticka katastrofa, ali su zato momci otprasili mnogo dobro !!!!!
Altek
22-06-2005, 12:22 AM
Dosao, video, odskakao svoje, nagledao se sisica , dobio upozorenje od devojke .... sada je 01:15 a ja jos euforican......
Mislim.....sta reci??????? :D
Za sisice 9+, a koncert.... ja ocekivao vise.
Arthur
22-06-2005, 12:46 AM
ja nisam ocekivao vise. taman ovoliko. zvuk se popravljao vremenom, ali varirao od pesme do pesme... mnogo mi se dopala atmosfera,kad ceo sajam peva "...na-na-naaa, si'z dzast a kozmik grlll...".. odlicno odsvirano, stvarno majstorski. Zvuk skoro blizu vrha sto se iz te sale dosad moglo cuti... a sisice... eh... sto nisam neki svaler... :wink:
Ma, dobro su oni to otprasili, ali sam ocekivao malo nastupa, koreografije, spektakla, pa bar 2 video bima, pa i malo visu binu, pa da ne ulazim opet pola sata na koncert.......(Se*em - izvinite, pun Mesec :twisted: )
p.s. Ima li ko spisak opreme koju su koristili, ja ne uspevam da nadjem?
alektom
22-06-2005, 10:04 AM
Otprasili su dobro, valjda.. obzirom da je zvuk bio takav da ovaj skakutac nije pevao, ne bih znao ni koju pesmu sviraju.......
A tek kad je basista dobio solo deonicu.... izgleda da nije to onaj isti basista sa prva dva albuma.....
Sta da kazem, odlicno sam se proveo na pocetku i kraju koncerta kada je svirao Leftfield, iako Jamira obozavam. Ipak daleko ispod mojih favorita zasad Moloka sa Exita pre neku godinu, Metallice, Anastasije u SC, Gotan Projecta.....
Naravno, hala je uzas za svirku, samo ne znam odakle im takva ingeniozna ideja da se tu svira takav koncert???
Tiki the Boyler
22-06-2005, 03:00 PM
Pa sta onda da kazu Sarajlije za Skenderiju!
zao mi je sto nisam bio :cry:
p.s. Jeste drugi basista! Zender je postao suvise dobar za njih!
perpetuum
22-06-2005, 05:27 PM
Pa sta onda da kazu Sarajlije za Skenderiju!
:cry:
Moraca u Podgorici je ipak najgora!!!
Mislim da je Vertec odradio maksimum sto je mogao,puno sub-a,malo basa(po mom ukusu(ja sam basista),pa bas gitara nije izlazila konkretno).Odlicna svirka,dobra masa.
Definitivno bi na otvorenom vise ljudi padalo u nesvest zbog zvuka,a manje zbog vrucine i nedostatke vazduha.
Eeeeee, kad se setim Stinga u Budimpesti, napolju, pred 500 hiljada ljudi...... :) Slusam, i kazem drugu - da mi da ovo neko, da uradim mix sa koncerta, samo uzmem lenjir, reglere na '0' i kraj!
perpetuum
22-06-2005, 07:08 PM
Eeeeee, kad se setim Stinga u Budimpesti, napolju, pred 500 hiljada ljudi...... :) Slusam, i kazem drugu - da mi da ovo neko, da uradim mix sa koncerta, samo uzmem lenjir, reglere na '0' i kraj!
Sting je bio DO JAJA!!!Savrseno.Dal' si primetio da su koristili akusticke paravane za skoro sve?
makaay
22-06-2005, 09:18 PM
gled'o sam devede - ina?e ne gotivim njegovu glazbu, ali ovo je blizu savr?enstva, a tako jednostavno.
Zvuci apsurdno, ali taj Sting mi je bio mnogo moderniji (mrzim taj izraz) od JK-a. Ocekivao sam sinoc malo elektronike, lupova, a ono 'samo' vrhunska klupska svirka. Mozda gresim, ali nisam pao u nesvest....
[quote=".Dal' si primetio da su koristili akusticke paravane za skoro sve?[/quote]
Ne, za sta? Ja sam stajao odmah iza VIP dela, ali mi je to promaklo
Stinga u Pesti sam gledao iz VIP, poseban razglas, devojcice donose pice i sendvice... Svirka je bila za klasu jaca, ne znam kakav je bio zvuk dalje, na ulici, ali ovde gde sam bio ja, hteo sam da padnem u nesvest kako je bilo dobro!
Jami nije bio kao Sting, ali je bio spektakl, misleci tu iskljucivo na kvalitet izvedbe.
Jedino sto je predgrupa bila najgori kosmar koji sam doziveo u zivotu, ali dobro, sva sreca nije trajalo dugo...
Kako si upao u taj VIP? Ja, bre, bio tamo od 14h, i najbolje sto sam iskopao drzanje za VIP ogradu :? .
OFF topic
Moze li ko da sa seti sa kojom su pesmom od Floyda namestali razglas u Pesti?
U VIP?
Tako sto smo imali karte za VIP :D :D :D
Prijatelj je jedini broker AON-a za istocnu Evropu, a AON osigurava T-Mobile koji je platio koncert. Ne smem ni da pomenem put do Peste u trajanju 3 CD-a, apartman u K&K hotelu i dvoje ljudi koji su nas sve vreme sprovodili...
Bruka!
Ali nikad boji provod!
dacko
23-06-2005, 07:20 AM
Kako si upao u taj VIP? Ja, bre, bio tamo od 14h, i najbolje sto sam iskopao drzanje za VIP ogradu :? .
:lol:
Haha..takodje i ja... Mozda smo se i sreli jer sam i ja isto tu negde bio... Cak sam bio kad je sting imao tonsku, pa nam je i mahao... :P
kako je svet mali.... :D
i ja sam bio na tonskoj, a na koncertu odmah do video bima (koga na JK-u nije bilo!!!), pored mixera.
A krivo mi za Marcus Milera, imam svirku u subotu, pa cu to da propustim
kako je svet mali.... :D
i ja sam bio na tonskoj, a na koncertu odmah do video bima (koga na JK-u nije bilo!!!), pored mixera.
A krivo mi za Marcus Milera, imam svirku u subotu, pa cu to da propustim.
@Dacko , kad si vec bio na tonskoj, mozes li se setiti koju su pesmu besomucno vrteli, namestajuci razglas?
dacko
23-06-2005, 10:41 AM
Uh... ne secam se koju, ali se secam da je sting ucio one dve pevacice da pevaju pratece u toj pesmi, ali se stvarno ne secam koja pesma je bila...
Imam slike sa te tonske, sutra cu postaviti negde.. :wink:
dacko
24-06-2005, 07:37 AM
@OFF and others:
http://www.imagehigh.com/view.php?image_id=714941
http://www.imagehigh.com/view.php?image_id=714942
http://www.imagehigh.com/view.php?image_id=714943
http://www.imagehigh.com/view.php?image_id=714944
http://www.imagehigh.com/view.php?image_id=714945
Par slicica sa koncerta stinga u budimpesti, prosle godine.
ulepsao si mi dan . :D :D
nikako da nahvatam druga koji je isao sa mnom da mi nareze DVD koji smo snimali na koncertu pa cu da prosledim :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.