PDA

View Full Version : Jako zanimljiv clanak!!!

zvincic
20-06-2005, 04:35 PM
http://phonophunk.phreakin.com/articles/pentium4-denormalization.php?pg=1

Shot
20-06-2005, 11:43 PM
Davno je meni to razbijalo glavu!
Divno je na jednom mjestu procitati sve o ovom problemu. Meni je trebalo par dana kopanja po forumima da shvatim sto se uopce dogadja. Sad sam se vec ufurao u to da uvijek pocinjem trpati efekte tek od drugog insert slota! Digitalfishphones Normalizer me je spasio!!!

zvincic
20-06-2005, 11:52 PM
Davno je meni to razbijalo glavu!
Divno je na jednom mjestu procitati sve o ovom problemu. Meni je trebalo par dana kopanja po forumima da shvatim sto se uopce dogadja. Sad sam se vec ufurao u to da uvijek pocinjem trpati efekte tek od drugog insert slota! Digitalfishphones Normalizer me je spasio!!!

e, kad smo vec kod toga, naviknut na cubase ja uvijek pocinjem od sredine trpati. Ne mogu vjerovat da je vec izasao sx3 a jos uvijek nema mogucnosti da slazem efekte drag&drop-om.

lesha
21-06-2005, 12:08 AM
mene je to u sx-u uvek nerviralo..
sto se tice denormalizacije, amd sa time nema problema :wink:

zvincic
21-06-2005, 12:17 AM
mene je to u sx-u uvek nerviralo..
sto se tice denormalizacije, amd sa time nema problema :wink:

da, al sam isto primjetio jedan vrlo neugodan bug koji se donekle slicno manifestira.

procesor je opterecen nekih 60% prilikom playbacka....stisnem stop...i paf, ode u crveno...tuce stotku dok nista ne svira....stisnem play opet, pada nazad na 60%.

krivac: Waves C4.

maknem njega iz trake, sve u redu :)

Shot
21-06-2005, 02:04 AM
Meni se to dogadjalo i s drugim Waves efektima.
Kad oni u stvari nisu klasicni VST efekti nego se preko svog Waveshell-a pozivaju.

Shady
21-06-2005, 03:12 AM
Ne mogu vjerovat da je vec izasao sx3 a jos uvijek nema mogucnosti da slazem efekte drag&drop-om.
Heheeee... Davno sam ja Ivanu govorio da ostavi to sme?e i predje na sonar-4. :twisted:

zvincic
21-06-2005, 03:36 AM
Meni se to dogadjalo i s drugim Waves efektima.
Kad oni u stvari nisu klasicni VST efekti nego se preko svog Waveshell-a pozivaju.

a da?

ne znam, ja sam to primjetio samo kod C4, a inace znam staviti rcomp i njihov eq.

@ Shady

nije Sonar za svakog, kao sto i CW nije za svakog :lol: :twisted:

Oggy
21-06-2005, 04:36 AM
Uleteti ili ne uleteti... :twisted:

A sta kazes za RVox?
Meni je on omiljen. Tri klizaca i radi dobro. Kada ti treba nesto samo malkice da se stisne, a da ne promeni zvuk, obavezno RVox.

zvincic
21-06-2005, 03:53 PM
Uleteti ili ne uleteti... :twisted:

A sta kazes za RVox?
Meni je on omiljen. Tri klizaca i radi dobro. Kada ti treba nesto samo malkice da se stisne, a da ne promeni zvuk, obavezno RVox.

meni nije drag.

compander bez kontrole...hmmm...ne hvala :)