View Full Version : E sad malo i ja da se promovisem :)
Dubravko
17-06-2005, 02:48 AM
na ovom linku mozete cuti moj remix od Ilone sa Acidplanet contesta, osvojeno drugo mesto
http://www.acidplanet.com/contests/ilona/
A na ovom linku mozete cuti 8 najboljih trance sa Soren Larue contesta medju kojima se nalazim i ja...
http://www.acidplanet.com/contests/sorenlarue/
Inace radim mnogo sto sta od muzike samo ako je neko zainteresovan za saradnju....
Dobrodosao Dubravko!!!
Skinucu tvoje radove jer sam i ja u trance-u. Inace svaka cast za uspeh, retki mogu, odo da skidam ap ase javljam :)
alektom
17-06-2005, 11:46 AM
Nisam preslusao jos uvek, ali cim si osvojio drugo mesto sigurno je dobro odradjeno.... Znam kakva je tamo konkurencija i kakvi su kriterijumi....
jesi li poslao remix za Galvanize ili za De La Soul ?
Dubravko
17-06-2005, 09:21 PM
Za De La Soul sam uradio remix mada nisam nesto u rap fazonu ali probao sam ga odraditi po mom ukusu...:) A Galvanize nisam uradio nije me pesma dovoljno inspirisala za remix, probirljiv sam sto se tice pesama za remix, uglavnom ako cujem neku pesmu i odmah mogu da znam da li da je odradim ili ne, tako da i nije bas sve za mene sto je i normalno...svi smo mi razliciti sa razlicitim idejama sto se muzike tice...
Shady
26-06-2005, 04:54 AM
Trazi registraciju, a onda se downloaduje neki format kojeg ne mogu otvoriti u media plejeru. :oops:
LeGreen
02-07-2005, 08:22 PM
Kod mene je BS Player bez ikakvih problema ucitao...
Innerchild mi se vise svidja nego ono cudo za koje si osvojio drugo mesto :D
Generalno, oba su extra uradjena...
Imas li jos nekih radova!?
Dubravko
04-07-2005, 08:16 PM
pa samo ukucaj www.acidplanet.com/dubravko i tu ti je sve od mene....za cetiri godine na acidplanet sajtu... a i tamo je isto potrebno da se registrujes besplatno da bi cuo i downloadovao muziku sa tog sajta...mp3 su za download a slusanje se uglavnom najbolje ucitava u windows media playeru 10 , znaci 64k wma i 128k mp3...vrlo prosto i prihvatljivo...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.