View Full Version : Boje za Yamahu DX11 i Kawai K1/II
Dali neko ima super strajhove i tepihe za ove dve klavijature? Interesuju me prvenstveno strajhovi za upotrebu u narodnoj muzici. Ja licno imam preko 1500 narodnjackih boja za DX11 ali mi strajhovi fale. Ali inace sam zainteresovan i za KAWAI strajhove.
Pozdrav
Miro
Oni sto zele da podele sa sobom boja basova i strajhova za ove dve klavijature. Zamoljavaju se da iskljucivo se sluze boja u *.syx formatu. Za svaki zvuk sto dobijem i koji nemam, obecavam da cu vam garantovanu poslati 5 boja na prema 1. Sto znaci vi meni 1 boju a ja vama 5.
nacin uploada:
1- kliknite na ovaj link http://www.streamload.com/Roots/Upload.asp
2- upisite: kameleont1999
3- kliknite na "GO"
4- kliknite na "Bl?ddra"
5- nadjite filu sto zelite da posaljete i kliknite na "Open"
6- i najzad kliknite na "Upload"
To bi bilo to.
Hvala vam unapred! i nezaboravite da mi posaljete vasu e-mail adresu da bih ja mogao poslati vama zvukove na uzvrat. Inace moja e-mail adresa je miro.pantic@gmail.com.
Pozdrav svima na forumu.
klavijaturista
12-06-2005, 04:23 PM
Poslao sam ti jedan set boja za DX11. Ti vidi sta ti svidja pa odvoji. Ako imas ti nesto interesantno od solistickih ciganskih boja ti mi posalji na onu mail adresu sto ces naci u katalogu sto sam ti poslao pri uploadu.
Pozdrav
Kime
klavijaturista
12-06-2005, 04:28 PM
Nemam puno vremena trenutno da preslusavam boje sto si poslao ali kao i obecano, nasao sam u mom inboxu 150 solistickih boja poslatih od tebe. Hvala i sa srecom.
P.S Ako dobijes nesto novo znaces valjda gde da se javis :-)
lesha
12-06-2005, 05:10 PM
ljudi, je l' samo meni ovde nesto sumnjivo..?
Posalji mi tvoju mail adresu pa cu ti poslati zvukove za dokaz? Eto imas 36 zvukova u SYX formatu. Moja mail adresa je miro.pantic@gmail.com.
Vidi Srbina cim nesto dzaba onda sumnjivo...;-)...hahaha
Zdravo lesha!
Cekam vec 45 minuta da mi posaljes tvoju mail adresu da bih ja tebi poslao obecane boje a ti nista....?
Obecano je obecano!Kad budes mogao i kad imas volje ti posalji tvoju mail adresu i dobisec boje za DX11.
Pozdrav svima na forumu.
lesha
12-06-2005, 06:32 PM
sumnjivo mi je to sto ste se "obojica" prijavili danas, "obojica" iz kragujevca i "obojica" koristite iste boje :twisted:
Hmm..to sto smo se prijavili u isti dan nemam odgovor a to sto smo iz Kragujevca obojica i za to nemam odgovor ..ali sto se tice klavijatura DX11 puno njih ga burazeru u Kragujevcu imaju. :roll:
I jos nesto..Kragujevac nije selo...hehehe i tu ima Internet...valjdar
I jos nesto lesha, nisimi poslao tvoj mail da bih ti poslao obecane boje....
I daj da se ostavimo ovakih sumnjicarskih stosova...bolje bih bilo da se druzimo kako treba.
lesha
12-06-2005, 07:22 PM
sta ce mi boje kad nemam ni yamahu ni kawai.. a i ne slusam narodnjake..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.