View Full Version : Prejak kontrast na stranicama
medica
12-06-2005, 01:31 AM
Pozdrav svima !
Mislim da ce se mnogi od vas slozoti da je prejaka podloga ( ova crna boja okolo teksta i cijele stranice) i da bi sigurno bila ugodnija neka blaza podloga tj manji kontrast za duze pregledavanje tema. Zato vas molim ako je mozete promjeniti mislim da bi bilo manje optercenje za oci
S Postovanjem Medica
lesha
12-06-2005, 01:36 AM
postoje 2 skina, crni i beli.. licno mi vise odgovara crni.
probaj, promeni..
ali ionako uskoro prelazimo na vbulletin, tako da ce izgled biti totalno drugaciji..
zvincic
12-06-2005, 04:25 AM
postoje 2 skina, crni i beli.. licno mi vise odgovara crni.
probaj, promeni..
takodjer, i meni je puno ugodniji crni za citanje.
ali ionako uskoro prelazimo na vbulletin, tako da ce izgled biti totalno drugaciji..
nadam se da ce postojati neki ovome slican skin ;)
iskreno, rijetko koji forum se cita tako lako kao rumski :lol:
diviner
12-06-2005, 07:46 AM
Pozdrav svima !
Mislim da ce se mnogi od vas slozoti da je prejaka podloga ( ova crna boja okolo teksta i cijele stranice) i da bi sigurno bila ugodnija neka blaza podloga tj manji kontrast za duze pregledavanje tema. Zato vas molim ako je mozete promjeniti mislim da bi bilo manje optercenje za oci
S Postovanjem Medica
Pokusaj prosto smanjiti kontrast na monitoru...ja tako radim kada dugo boravim na forumu.
ridge
12-06-2005, 01:25 PM
Ili prosto prodjes na beli koje je mnogo laksi za citanje
diviner
12-06-2005, 02:25 PM
Ili prosto prodjes na beli koje je mnogo laksi za citanje
To mu ne bih preporucio nocu i ako cita forum duze od sata...Isti efekat dobijes kada na facu stavis 2 do 3 ukljucene flouruscentne sijalice (nije bas najzdravije). :)
Danny Lou
13-06-2005, 05:11 PM
konje koji pobjedjuju ne treba mijenjati!
licno misljenje: bolja je crna boja...
a kako ce taj vbuletin izgledati? :roll:
hoce li pri otvaranju svakog topica biti prijatna zvucna poruka moderatora koji kaze: zelimo vam lijep provod na nasem topicu! ili ce njezna tirkiz plava da prkrije ekran i lagano da se pojave slova?
Sta ce to biti, sta ce to biti???? :D :D :D
medica
13-06-2005, 11:14 PM
hvala za sugestije danas je lego drugi monitor 19 tft i contrast a i o coroskopu (NAOCALE)cu da raz :shock: mislim
dr.Ru
13-06-2005, 11:29 PM
konje koji pobjedjuju ne treba mijenjati!
a kako ce taj vbuletin izgledati? :roll:
Ovaj konj, koji se zove phpBB, je tip foruma sa kojim ne mozemo da zavrsimo pricu.
vBulletin pogledaj na:
http://www.vbulletin.com/forum/
naravno, to mu je samo osnovni skin
diviner
15-06-2005, 11:17 AM
Daaaaa....vbulletin ce definitivno rjesiti sve probleme na forumu.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.