View Full Version : Giga Studio 3 .... nece, pa nece
Instalirao sam verziju 3.04 po prilozenom uputstvu, odradio autorizaciju, medjutim GS orchestra nece da se podigne. GS editor se otvori, ucitam .GIG, otvorim SX, ukljucim Rewire, GS dobija midi, ali ne vraca u mixer od SXa. Ne mogu da nadjem nigde neki audio setup, ne cuje se cak ni kad kliknem na neki semple. Gs cuti kao riba
Jesam li mnogo ili malo glup? :cry:
Valjda se prvo ukljucuje SX pa onda GS...
To sam i uradio (naravno) ali nece. GS dobija midi iz SXa, ali ne vraca audio nazad
Jesi li proverio da li je prebacen GS u rewire mod (dole desno bi trebalo da pise REWIRE)...proveri da li je ukljucen Rewire u setovanjima...
Jeste, ukljucen je. Stvarno mi nije jasno
STUDIOTON
08-06-2005, 06:49 PM
Koja je karta u pitanju?? mozda ne podrzava GSIF .. Na EMU karte ne radi
Koja je karta u pitanju?? mozda ne podrzava GSIF .. Na EMU karte ne radi
rewire bi trebao da radi bez GSIF...barem meni radi...
Jeste EMU u pitanju, ali GS prijavi pri podizanju da ne poznaje EMUa i da mora da se ukljuci Rewire. Jos jednom, GS dobija midi iz SXa.
Jos nesto, posto nisam do sad radio sa GS - sve vreme podizem GS editor zato sto ORCH nece da se pokrene.
zvincic
09-06-2005, 02:19 AM
Jeste EMU u pitanju, ali GS prijavi pri podizanju da ne poznaje EMUa i da mora da se ukljuci Rewire. Jos jednom, GS dobija midi iz SXa.
Jos nesto, posto nisam do sad radio sa GS - sve vreme podizem GS editor zato sto ORCH nece da se pokrene.
hm, EMU nema GSIF drivere...mozda zato? :oops:
(samo da oni scream where-ovci ne pocnu sada :lol: )
idekius
09-06-2005, 02:25 AM
hm, EMU nema GSIF drivere...mozda zato? :oops:
(samo da oni scream where-ovci ne pocnu sada :lol: )
@zvincic Tascam sigurno nije predvideo da ce neko da instalira GS na tu krhotinicu :hyper: :hyper: :hyper:
Sad ozbiljno...Ma mora da radi i sa EMU preko rewire, samo je onda latencija veca... Kada je u rewire modu, ne treba mu GSIF...
GS3 hoce da zeza pri startovanju i neki-plug incic, slicno kao kod Cubase-a, samo mnogo cesce...
A i kome je potreban GS3 pored Ni-Kontakt 2?
PRORADILO :D :D :D
Ipak je bilo do instalacije, posto se ko-zna-sta desilo
Hvala svima :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.