Log in

View Full Version : Molba!

idekius
02-06-2005, 02:59 AM
Ima li neko mozda MP3 Akon-Mr.Lonely ???

Mnogo mi se svidja onaj pitch-ovani vocal, a la Pera Detlic :-)

Altek
02-06-2005, 03:44 AM
Nemoj to da slusas, tako ti 63. padobranske....

Gianfranco
02-06-2005, 05:44 AM
Ja sam skinuo i spot. Extra stvar!
Pored gomile R'n'B "dizelasa" koji snimaju spotove sa gomilom riba,tonom zlata oko vrata... cime valjda uzdizu sebe kao frajere,AKON je totalna suprotnost i peva o toj jednoj ribi koja ga je ostavila...ne zeli ni jednu drugu,iako moze da ima koju hoce.
Takodje neuobicajeno za R'n'B produkciju pitchovani vokal - ala Mark OH ,Scooter,...style! :-)

fipke
02-06-2005, 10:30 AM
jeste, super je.
misim pazi kad ja, stari rocker, kazem da je dobra pesma 8) 8)

Illiron
02-06-2005, 01:01 PM
Imam ja ceo album, ako hoces javni se na pm.

idekius
02-06-2005, 02:52 PM
Ja sam skinuo i spot. Extra stvar!
Pored gomile R'n'B "dizelasa" koji snimaju spotove sa gomilom riba,tonom zlata oko vrata... cime valjda uzdizu sebe kao frajere,AKON je totalna suprotnost i peva o toj jednoj ribi koja ga je ostavila...ne zeli ni jednu drugu,iako moze da ima koju hoce.
Takodje neuobicajeno za R'n'B produkciju pitchovani vokal - ala Mark OH ,Scooter,...style! :-)

I meni se dopao spot! Ideja je SMRT!!! Prazna koncertna hala, prazne ulice...

bezsmisla
03-06-2005, 12:51 AM
po meni mu je bolji prvi single Ghetto..nesto [mozda je i samo Ghetto] :wink:

Shot
03-06-2005, 01:36 AM
...onaj pitch-ovani vocal, a la Pera Detlic :-)

Je pitchovan, ali to nije studijski napravljeno. To je fora koja se cest koristi - kad slazu podlogu (beat/instrumental/matricu) uzimaju sample s ploce koju puste na 45 okretaja. Laganicu neku dignu za desetak bpm-a a pri tome se i sve pitch-shifta. Najbolja mi je fora kad u vokalu ima vibrata, pa to ubrzano i pitchano zvuci ko kanarinac na tripu! :lol:

Arthur
04-06-2005, 01:40 AM
eto stvarno, i meni se dopala pesma, a nisam ni sam shvatio zasto... tek sad vrtim film u rikverc i secam se praznih ulica i sl... thumbs up za akona!