PDA

View Full Version : Preporuka - The BBE Sonic Maximizer

Altek
01-06-2005, 11:11 PM
The BBE Sonic Maximizer plug-in will add brilliance, depth, detail and definition to your music in many PC and Mac audio software applications that accept Direct X and VST plug-ins, from multi-track recording to sampling to remixing.

http://www.8thstreet.com/images/bbe-plugin2.jpg

http://www.bbesound.com/products/maxim/newplugin.asp

Zaista koristan PlugIn

zvincic
01-06-2005, 11:38 PM
koristim ga vec dugo za dobiti one re?aju?e gitare.

mada, odlicno zvuci kad ozvucis pojacalo....ali na VST(i)-evima mi se niti malo ne dopada.

lesha
01-06-2005, 11:58 PM
po meni je mnogo bolji za koriscenje po kanalima nego na masteru..

Danny Lou
02-06-2005, 06:24 PM
nije losh. jednostavan. svakako bih ga preporucio za tvrdju produkciju...

MilTon
02-06-2005, 08:06 PM
Moja sugestija: oprezno sa njim. Ume da zavara i da se lako predozira. Bas mutan. Izbegavam ga, osim za stringse...

Boskovic
02-06-2005, 09:30 PM
Slazem se sa Miltonom. Bas nikako, a visoki samo malo i ako radi tako OK ali ako ne radi tako nikako drugacije nece raditi.

zmaj
02-06-2005, 11:39 PM
Slazem se sa Miltonom. Bas nikako, a visoki samo malo i ako radi tako OK ali ako ne radi tako nikako drugacije nece raditi.A ja citao neku skolu mixa gde bass rade bas s njim.... :roll:

lesha
02-06-2005, 11:47 PM
ovde vazi ona stara: "it's good if it sounds good"

Altek
03-06-2005, 12:30 AM
Stavljam BBE na sve sto je "mutno", radi posao odlicno a i nije neki potrosac cpu-a....

Boskovic
03-06-2005, 07:00 AM
Slazem se sa Miltonom. Bas nikako, a visoki samo malo i ako radi tako OK ali ako ne radi tako nikako drugacije nece raditi.A ja citao neku skolu mixa gde bass rade bas s njim.... :roll:

Mislio sam na onaj pot za bass, tj. na debljanje zvuka sa njim. To kod mene ne radi dobro. Opet umije da rascisti zvuk sa onim drugim potom, ali oprezno sa njim.
U vezi bass-a, mozda i nisam u pravu no tu opet dolazimo do pitanja monitoringa. Nearfield i shpajz .... :oops:

MD
07-06-2005, 01:27 PM
Koristim ga ve? du?e za distorzirane gitare, radi dobro i na dobo?u npr, ako treba malo te?ine.

Iz mog iskustva, stvar je u tome da ne treba pretjerati i onda radi kako treba.
Low c. je dosta mutan, a high napadan, pa treba umjereno dozirati.
Uz pomo? njega kao da mi gitare puno bolje legnu u miks. postanu masnije i "oblije".

Za master ga ne bi koristio nikada .