View Full Version : Do ramena! (ako je nesto jaja kao o.k. :-) )
idekius
30-05-2005, 05:53 AM
Imam dve stvari za pohvalu...
1. Nesto cemu bi trebalo teziziti... Prince... lood!!! Uhhh... Djitre, lonche dobos, aranzman od par instrumenata, gitara kao prosti fank iz 70-ih (miris tristaca :-) ) Ma stvarno otkida... moze mu se... covek diktira standarde, nekog od nas bi nabili na kolac kada bi pokusao tako nesto.
2. Massimo Savic-Vjestina Jeeeebote... stvarno tip izdrkano peva i ima gomilu kurvinskih caka u vocalu itekako vrednih pomena... Album i nije bas nesto reprezentativno... festivalski sound, ali njegovo pevanje, ulasci u falset, izrazaj.... uuuuuu.... nezgodan tip....
dacko
30-05-2005, 07:22 AM
2. Massimo Savic-Vjestina Jeeeebote...
Ah pa da... :lol: ja sam veliki fan jos od proslog albuma... massimo se valjda i zove album... Sve mislim da cu ici i na exit samo zbog njega.
Prince fan od 1984 ...... imam pored albuma i veliko broj bootlega , kako i kradenih pesama iz studija .... od kojih su se neke posle i do pet godina rearanzirane pojavile na normalnim albumima .....
Pozdrav
Pedja
30-05-2005, 11:00 PM
Massimo i "Vjestina" me odusevljavaju....stvarno dobro uradjeno
http://www.rumski.com/forum/viewtopic.php?t=3426
'Vjestinu' sam poklonio jednoj devojci pre par dana, valjda ce biti efekta :D :D
Je l' slusao ko novu Yu Grupu? Matorci mi po onom spotu izgledaju skoro 'do ramena'
Nemoj OFF, Yu grupu da ubacujes u pricu o Prince-u i Massimu, k'o Boga te molim :D
Nemoj OFF, Yu grupu da ubacujes u pricu o Prince-u i Massimu, k'o Boga te molim :D
:lol:
Arthur
31-05-2005, 12:09 AM
,...sa sve igorom malesevicem ... i bajatim nazivom benda :)
idekius
31-05-2005, 12:22 AM
Kad neko pomenu YU Grupu... desio im se nezgodan maler.
Umro je Kiza, bivsi bassista Pan Band-a (mnogo dobar klubski band), veliki prijatelj YU grupe i muz sestre Pere Jelica.
Ja sam Kizu poslednji put video pre nekoliko meseci. Isli smo zajedno na Volenveiderov koncert u Sava Centru. Kiza tada jos uvek nije znao da je bolestan, a izgledao je tako da covek ni u najcrnjim nocnim morama ne bi mogao da pomisli da covek ima karcinom.
Velika steta. Bio je izuzetan momak, drugarcina od choveka...
Sahrana mu je sutra...
Kiza je bio iz Beograda, imao je puno prijatelja medju muzicarima iz Nisa i u Nisu je gotovo dan zalosti medju muzicarima zbog Kizine smrti :(
Neverovatno je kako je taj covek umro. Onako kako je i ziveo... On do poslednjeg minuta nije zbog bolesti prestao aktivno da svira. Dakle i te veceri je svirao u nekom Beogradskom klubu, zavrsio svirku, otisao sa jednim mojim prijateljem kuci i umro. Prakticno odmah nakon svirke... :!: :( Da covek ne poveruje... :(
Ma, nisam ja nikakav fan toga, nego, povede se prica 'o novijim' albumima, pa reko da pitam, mozda je neko cuo sve. To mi dosta zdravo zvuci, bar ono sa TVa.
A, generalno, svidja mi se sto su se neki main-stream bendovi, opet poceli muvati po RTSu
Meni se ne svidja sto su se samo povampirili stari dinosaurusi, a nema ni jednog novog dobrog izvodjaca. Eno, Mikica Antonic snima ploce, Yu grupa...
Ja bih jako voleo da se pojavi 10 dobrih mladih bendova i da vrate scenu u zivot, ali.... U nedostatku novih, domacih rock izvodjaca drago mi je kad neko angazuje Habica, Malesevica, udje u 5icu i odradi iskreno jedan gitarski album. Mozda ce to neke klince navesti na pravi put, ko zna.
Na zalost, ne vidim da su ni gore pomenuti, sjajni Massimo, ni jos bolji Gibonni uneli neke pozitivne pomake na ovdasnjoj Pop sceni
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.