PDA

View Full Version : Faded Romance (instrumental)

kVu
22-05-2005, 01:45 AM
evo nesto nedovrseno... malko radjen mix, malko vise arr... sve u svemu, nedovrsena stvar koja ceka na malo bolja vremena :))) interesuje me misljenje za ideju, da li zvuci previse jednostavno (decije) ili moze da prodje i za ozbiljnije ljude :))... a za produkciju sam svestan da treba jos da se radi :)

izbacio sam onog repera da ne smara :)

i opet naravno ne valja kompresija :D :D :D

hvala svima na komentarima

pozdrav!

edit: izvinjavam se :)))

http://www.streamload.com/purator003/kvu

Shady
22-05-2005, 06:58 AM
Ja ne vidim link. :oops:

kVu
22-05-2005, 06:02 PM
ispravljeno ;)

Mogli
25-05-2005, 09:06 AM
Uopste ne zvuci decije, samo mi je nekako neskladan mix. Suske sa leve strane tuku u mozak, mislim da bi ih trebalo smanjiti. Ja se obicno ravnam na moj nacin - slusam pevacevo slovo - s i gledam da suske budu u nekom tom nivou, da mnogo ne beze. Kontra sa desne strane se bas odvaja od cele slike bubnja, mozda bi trebao neki prostor da to sve poveze. Bas bubanj mi zvuci inteligentno, kao i oni padovi. Vokal je lep. mislim da ga treba pojacati.

Eon
25-05-2005, 12:30 PM
U hodu cu :

Uvod mi je ok ali zenski glas mora biti jaci iako je pocetak, niske frekvencije su mi zanimljive i svirka je ok. Stereo slika mi je isto dobra ali mi te suske udaraju u glavu sto Mogli kaze, spoji ih ih centralnim hihat-om, malo me podseca na muziku 90-ih, valjda zbog kicka i uopste je nekako old school. Snare sa gateom nije losa stvar ali meni i on strci, malo ga zakompresuj tj. smanji mu attack.
E ovo mi upada u oci- nekako sve cekam da se promeni nesto a mozda ti je to i cilj bio. Malo razrade nece zafaliti. Inace glas pojacaj slobodno po mom ukusu.

Sve u svemu od 1-10, 7 od mene ali kazes da je pocetak tako da ne treba bas previse do 10 :)

Edit: umro sam od smeha za mrsomuda :)
MWF je mnogo bolji, neka ti to bude vodilja i za Faded.

Dubravko
15-06-2005, 11:31 PM
Instrumental je dobar svidja mi se taj zenski vokal....ali po mom misljenju to bi trebalo da bude vise instrumental sa manje vokala i mozes dodati ili eksperimentisati sa zvukom mnogo vise sa tim tvojim instrumentalom. (na primer; vise traka dodaj, probaj nesto sa tim trakama sto si vec odradio, napravi da bude vise interesantnije i modernije, koristi loopove, mixuj vise, korsiti neke special fx...i tako dalje dok ne dobijes nesto drukcije i interesantnije)....To je sto se tice mog misljenja, inace instrumental je sam po sebi dobar kako si ga ti zamislio...