PDA

View Full Version : Tragovi i Helena

OFF
20-05-2005, 10:16 PM
Evo, da bacim i ja svoja dva stara demo rada.
Interesuju me vasi komentari, ne toliko o produkciji, koliko o muzickim i aranzmanskim idejama.
Iako je ovo forum koji se najvise bavi produkcijom, zaboravite to :) , jer 'Helena' je radjena pre dve-tri godine na JBLControl 1, a 'Tragovi' na tudjim monitorima, uz nocasnji pokusaj posta na Adamima. Drugo, sve je radjeno sa VST inst :cry: i synths , tako da.......

Nemojte samo kao moja majka postaviti pitanje za ' Tragove'
- Lepo, sine, ali cemu ti ovo sluzi?'

Budite nemilosrdni :twisted:
HVALA

SumAnuT
21-05-2005, 12:34 AM
a gde si ih bacio ja ih ne vidim? :)

puRe
21-05-2005, 09:22 AM
http://www.streamload.com/purator003/off/

Mogli
25-05-2005, 07:15 PM
Gledajuci u celini, to je jako dobro za taj stil muzike. Tragovi imaju pogodjenu atmosferu ( tekst je za EKV dusu dao) i sve je vrlo skladno. Druga, Helena, je isto malo cudna na svoj nacin i dusu je dala za neku pc igru (pucacinu)....vec vidim hodnike....tama...Jednom recju - interesantno!
Vidi se da imas talenta. :wink:

milosjeftic
26-05-2005, 07:04 AM
o muzickim i aranzmanskim idejama.

Tragovi : ara?man treba doraditi . Nema jasne koncepcije . Na momente zvu?i konfuzno ( to ste hteli ? ) .

Helena : nisam slu?ao .

Mogli
26-05-2005, 10:02 AM
o muzickim i aranzmanskim idejama.

Tragovi : ara?man treba doraditi . Nema jasne koncepcije . Na momente zvu?i konfuzno ( to ste hteli ? ) .

Helena : nisam slu?ao .

Izvini sto ovako upadam na tvoj komentar (sta cu kad me emocije ponesu), ali druze moj, ne cini li se tebi da ti ne razumes ovakav tip muzike? Mislim, kad vec pricas o nekoj konfuziji?! :roll:

milosjeftic
26-05-2005, 11:20 AM
Verovatno si u pravu . Odgovor je iskren . Mogao sam i slagati , ali nisam video razloga za to . Stvarno su se mogli malo vise potruditi ( subjektivan stav ) . Uvek je bolje/korisnije za onog kome se odgovara da dobije takav odgovor . Mada i ne najprijatnije . Cemu emocije ? Ili neiskrene hvale ? Kritika i sluzi za to da bi se dobilo nesto bolje ...

OFF , samo nastavi !

OFF
26-05-2005, 02:18 PM
Verovatno si u pravu . Odgovor je iskren . Mogao sam i slagati , ali nisam video razloga za to . Stvarno su se mogli malo vise potruditi ( subjektivan stav ) . Uvek je bolje/korisnije za onog kome se odgovara da dobije takav odgovor . Mada i ne najprijatnije . Cemu emocije ? Ili neiskrene hvale ? Kritika i sluzi za to da bi se dobilo nesto bolje ...

OFF , samo nastavi !

Milose, svaki stav je dobro dosao.
Samo, ne znam zasto mi persiras, toliko se valjda znamo. :)
Sve sto cujes sam osmislio, odsvirao, aranzirao i umixovao sam (uz pomoc matorog koji je autor texta za 'Tragove i i brata koji je na gitari osmislio glavnu temu za 'Helenu').
A to 'konfuzno', shvatam kao kompliment
@Mogli,
Hvala

milosjeftic
26-05-2005, 05:02 PM
Nadam se da se ne ljuti? . Ti si profesionalac - od tebe se vi?e o?ekuje . Da je ovo snimak nekog po?etnika sigurno bih napisao drug?ije . A i napisao sam - ako ste tako hteli . Svejedno , nemam utisak da je utro?eno mnogo vremena u sve to .

OFF
27-05-2005, 04:49 AM
Nadam se da se ne ljuti? . Ti si profesionalac - od tebe se vi?e o?ekuje . Da je ovo snimak nekog po?etnika sigurno bih napisao drug?ije . A i napisao sam - ako ste tako hteli . Svejedno , nemam utisak da je utro?eno mnogo vremena u sve to .

Ma kakva ljutnja :) . Zato sam i okacio da svi kazu misljenje.

Dubravko
15-06-2005, 10:41 PM
Svidja mi se "Helena, princeza osmeha" dobro si uradio produkciju i aranzman je lep.

OFF
15-06-2005, 11:03 PM
Hvala i dobro nam dosao na Forum :wink: