View Full Version : software za seckanje loop-ova?
SumAnuT
20-05-2005, 12:02 PM
ima li ishta sem dr rex-a?
milosjeftic
20-05-2005, 12:38 PM
( Ako sam te dobro razumeo ) Propellerheads.ReCycle.v2.1. ili noviji , ako ima . Ne koristim ga vise . Jednostavan je za upotrebu . Sa Sx 3 svi slicni programi idu u zasluzenu penziju .
SumAnuT
20-05-2005, 12:53 PM
smao da ga "naprave" vec jednom :banghead:
SumAnuT
20-05-2005, 12:59 PM
( Ako sam te dobro razumeo ) Propellerheads.ReCycle.v2.1. ili noviji , ako ima . Ne koristim ga vise . Jednostavan je za upotrebu . Sa Sx 3 svi slicni programi idu u zasluzenu penziju .
bash sam pitao ima li neshto osim njega :)
bumbar
20-05-2005, 01:53 PM
Pa napravili su ga, i ima ga vec mjesecima kod Steinbergu he,he,he :D :D :D
ProkDu
20-05-2005, 02:37 PM
NI Kontakt
NI Intakt
milosjeftic
20-05-2005, 02:46 PM
Nisam te bio razumeo . Da li si probao Sx 3 ? Ili ubrzavanje i usporavanje u Sx 2 ? Zvuci mnogo bolje od seckanja .
SumAnuT
20-05-2005, 03:17 PM
Pa napravili su ga, i ima ga vec mjesecima kod Steinbergu he,he,he :D :D :D
aj pitaj tog stajnberga da nam narezhe :D
SumAnuT
20-05-2005, 03:19 PM
Nisam te bio razumeo . Da li si probao Sx 3 ? Ili ubrzavanje i usporavanje u Sx 2 ? Zvuci mnogo bolje od seckanja .
nisam probao SX3 ... mada sve vishe zelim da ga probam :) ... ne treba mi da ubrzavam i usporavam treba mi bash da isechem loop da bih napravio neke varijacije ...
SumAnuT
20-05-2005, 03:20 PM
NI Kontakt
NI Intakt
zahvaljujem 8)
Fruity loops ..... slicer
Pozdrav
strip silence u logicu :)))))))))))))))))))))))
SumAnuT
21-05-2005, 01:29 AM
ma slabo je tpo dajte neshto iz pro tools-a :)
milosjeftic
21-05-2005, 02:53 PM
nisam probao SX3 ... mada sve vishe zelim da ga probam :) ... ne treba mi da ubrzavam i usporavam treba mi bash da isechem loop da bih napravio neke varijacije ...
Nisam bas razumeo . Zar to ne mozes sa obicnim makazama u Sx ?
Mozes pretvoriti lup u Midi u Logicu , pa onda kombinovati . Ja bih tako uradio . Imas to vec negde napisano .
SumAnuT
21-05-2005, 06:10 PM
mogu ali ne volim da radim sa wave-ovima ... da znam chudno jbg :)
uchitavam loop-ove direktno u redrum a za seckanje je dobar i rex samo moram da sechem jedan po jedan i da se smaram ...a u cubaseu sa makazama bi tek bilo smoreno ...
ProkDu
21-05-2005, 07:49 PM
Overi Intakt obavezno jer je najpriblizniji Dr.Rex-u, plus jos vise.
Recimo "Randomize slice order" sto moze da posluzi u nekim slucajevima.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.