Log in

View Full Version : Mike Nielsen u Srbiji!!!

perpetuum
15-05-2005, 10:34 AM
Koliko sam ja upucen,producent grupe Yamiroquai trenutno radi na novom albumu MR-a,u "Pink"-ovom studiju,i trenutno su u pauzi(da se ne bi poubijali muzicari u studiju verovatno :wink: )
Mozda bi Max mogao da pokusa da ga dovuce jedan dan na forum,ili je to utopija???
U svakom slucaju vredelo je pokusati!!!

zmaj
15-05-2005, 04:03 PM
A ko je MR ?

Arthur
15-05-2005, 11:10 PM
tu je vec par meseci, imaju oko 50ak termina rezervisani, MR je Misha Reljic, srpski samozvani Jammiroquai... mada mozda ispadne i dobro iz toga... inace ceo session se snima na 48khz da bi Mark mogao da se igra i edituje na svom laptopu...a za dovodojenje na forum, nikakve sanse...

dvuckovic
16-05-2005, 12:24 PM
tu je vec par meseci, imaju oko 50ak termina rezervisani, MR je Misha Reljic, srpski samozvani Jammiroquai... mada mozda ispadne i dobro iz toga... inace ceo session se snima na 48khz da bi Mark mogao da se igra i edituje na svom laptopu...a za dovodojenje na forum, nikakve sanse...

Da, samo se covjek zove Mike :)

Max
16-05-2005, 12:28 PM
Pitajte sta treba .....

Uzeli su vec preko tri meseca u pinku ......

Sale Jankovic je inzenjer .......

Sve se snima live ......

Ono sto sam cuo .... a to su bubnjevi basevi i ostalo zvuci veoma zdravo ... sumnjam da se Mike " igra " sa time na lap topu .... to je jednostavno najlogicnija frekvencija s obzirom da neki aranzmani imaju podosta kanala ......

Covek radi po 12 pa i vise sati dnevno tako kada ga i izvuces na pice je premija

Pozdrav

Arthur
19-05-2005, 08:33 PM

Da, samo se covjek zove Mike :)

... i meni se ucinilo cudnim, al reko da ne ispadnem glup :? ... a to za 48khz nije moja pretpostavka nego njihovo objasnjenje..
Da ne bude zabune, sve se snima live, al ne odjednom (sto je bio slucaj sa proslim Sashinim radom, DLM), jer su od toga odustali veoma brzo. A valjda si mislio da se nist ne programira..

Max
19-05-2005, 11:47 PM
Nikad nije ni bilo planirano da se snima sve od jednom ...... odakle ti ta informacija ......

Sale Jankovic je tonski inzinjer i radi ono sto mu je i posao a to je da slusa Mike a .......

Pozdrav

Arthur
22-05-2005, 05:18 PM
nisam ni mislio da zbog sashe treba sve odjednom, nego sam naslutio da bi to neko mogao da pomisli iz prethodnih poruka ("sve se snima live") pa sam pojasnio. Inace, cuo sam od prisutnih da su ipak prvo pokusali da snimaju sve "na keca", tj, da sa bubnjem snime i bass i jos ponesto, al nije islo pa su ipak nastavili standardno...
Postovanje.

Max
24-05-2005, 01:09 PM
?????????????

Ne pada mi na pamet ......

Pozdrav

Arthur
02-06-2005, 02:18 AM
respect ponovo i pozdrav