View Full Version : Izdati knjigu
idekius
03-05-2005, 07:44 AM
Ljudi, stvarno bi trebalo izdati knjigu! Ne kao prepis tema sa foruma, vec planski napisanu knjigu. Nesto kao enciklopedija snimanja i obrade zvika. Steta bi bilo ne ovekoveciti ovakvu koncentraciju profesionalaca! Trebalo bi raspodeliti zaduzenja ko sta i o chemu pise i stvar bi prilicno brzo bila gotova, a to bi ujedno bilo i najjace delo tog tipa koje se moze naci u domacim prodavnicama i shire...
milosjeftic
03-05-2005, 08:06 AM
Sla?em se .
Vazi, ali da forumasi iz Nisa budu lektori 8)
ANITA
06-05-2005, 12:04 AM
Prijedlog je odlican!
Tko to zeli napraviti, pitanje je sad?!
lesha
06-05-2005, 12:36 AM
ili ko ima vremena...
Ne bih da kvarim zabavu, ali mislim da je to najblaze receno - neizvodljivo.
Iz mnogo razloga.
Starter*
06-05-2005, 02:10 AM
Ljudi, stvarno bi trebalo izdati knjigu! Ne kao prepis tema sa foruma, vec planski napisanu knjigu. Nesto kao enciklopedija snimanja i obrade zvika. Steta bi bilo ne ovekoveciti ovakvu koncentraciju profesionalaca! Trebalo bi raspodeliti zaduzenja ko sta i o chemu pise i stvar bi prilicno brzo bila gotova, a to bi ujedno bilo i najjace delo tog tipa koje se moze naci u domacim prodavnicama i shire...
BRAVO!!!
Takodje sam imao slicnu ideju..knjiga koja ce biti jedna celina sa svim bitnim informacijama o kojima ovde diskutujemo...ispala bi strasna stvar..
Znaci sve vezano za muziku...od izbora opreme do malih tajni i finalnog proizvoda.....mislim da nije neki veliki zalogaj..treba vremena i zivaca ali moze da uspe i napravi "karijeru" 1,2...dela...sto da ne..
Stampa nije problem i to mozda mogu ja da sredim...
tillco
08-05-2005, 05:52 PM
Otvorio bi se veliki posao...
Isplativ? Nisam siguran...
Ovaj forum je zlato.
Ideja je fenomenalna...Malo je knjiga uradjeno na "nasem" jeziku i ja sam ubijedjen da bi to bio pun pogodak..a sumnjam da se ne bi isplatila kad je novac u pitanju...mnogo je nas na ovom forumu zeljno znanja i zato mozgonje.. :wink: samo naprijed.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.