PDA

View Full Version : Kako Mix na CD??

idvi
29-04-2005, 04:52 AM
Malo glupi naslov ali radi se o MIXU sa jedno 20 pjesama koji su melodi?no i spojeni u jednu cijelinu.E sad bi htio da to ispr?im tako da bude jedno 7-8 cijelina ali da kad se playa da budu kao cijelinatj da nemaju one ti?ine izme?u.Snimam u Neru probao sam sve igre oko disc-at-once te u propertiesu stavljanje pause na 0 ali kad ga pley onda mo?da prva pjesma ide odmah ali ve? druge "?teka". Valjda sam jasan..?
Molim da mi pomognete jer ve? me glava boli od te gluposti.

SandRob
29-04-2005, 07:02 AM
napravi audio montazu u wavelabu. znaci, otvorit ces novu audio montazu, ucitat taj wav i na mistima di zelis da bude index, lipo ces stavit marker i kad zavrsis, sve ces sprzit direktno u wavelabu. :)

idvi
29-04-2005, 10:40 AM
napravi audio montazu u wavelabu. znaci, otvorit ces novu audio montazu, ucitat taj wav i na mistima di zelis da bude index, lipo ces stavit marker i kad zavrsis, sve ces sprzit direktno u wavelabu. :)

Hvala Sandro! Dali ?e razno razni playeri ?itati isto ili ?e poneki "?tekati".
Naime negdje sam ?itao da poneki plejeri nasilno stavljaju razmak ako je trak imalo odvojen(dobro ovdje bi trebala biti o).Ima? mo?da kakva iskustva.

SandRob
29-04-2005, 10:51 AM
e, to ti nebi zna rec, ali kako god da snimis na nekima playerima ce ti stekat. ;)
ako i postoji to 'nasilno razdvajanje' ti nemas izbora... jedino mozes ne stavit indexe za svaku stvar, ali to je onda jos veci kompromis. :)

Freaky
29-04-2005, 11:04 AM
mozes i u neru - odaberes valjda "track properties" i tu imas silence koji je po defaultu 2 sekunde. umesto dve napises 0 i to je to - tako ja radim kada rezem live snimke.

jedino je frka ako rezes mp3 fajlove, jer oni u sebi imaju jedan kratak interval tisine koji mozes prevazici jedino ako sve fajlove otvoris u wavelabu/sforgeu, obrises tisinu i zapamtis kao wav.