View Full Version : Emulator x nabavka
shigumicu
21-04-2005, 11:19 PM
Imam EMU 1212m i interesuje me gde mogu nabaviti doticni program. Na emu - ovom sajtu ima update 1.5.1 verzija, koju kada pokrenem trazi osnovni program da bi se instalirao. EMU-ashi da li neko ima ovaj program, ili zna gde ga mogu nabaviti.Koliko znam ovaj program radi samo sa EMU karticama. :)
Hvala unapred!
shigumicu
22-04-2005, 08:51 AM
Da li to uopste moze da radi kod mene ili je to poseban paket sa kojim emulator x iskljucivo radi ? Jer to se prodaje kao paket uz 1212m i 1820m.
Nema sanse da radi jer trazi poseban hardver tj.EMU karticu koju dobijas uz njega, mozes jedino naruciti od EMU-a i naravno platiti, mislim da bi ti onda tek radilo
lesha
22-04-2005, 10:36 AM
pa covek je napisao da ima 1212m... !
znaci da moze sigurno..
Da ali nisam gledao ponudu EMU-X-a. Jel se moze naknadno nabaviti ili...??
I koliko sam skontao covek hoce **** nabavku a to nema sanse!!!!!!
shigumicu
22-04-2005, 10:48 AM
Imam EMU 1212m i 0202 daughter card (to je ona sa analognim ulazima i izlazima i midi ulazom i izlazom) i stavlja se u PCI slot pored muzicke i sa njom povezuje specijalnim kablom.
shigumicu
22-04-2005, 10:57 AM
Znaci, najverovatnije da takva nadogradnja i nije moguca. :(
Koliko sam ja video na njihovom sajtu na kutiji od paketa stoji klasicna Emu 1212m kartica i nista vise, pa me to malo buni. Zato sam i mislio da meni ustvari fali samo softver da bi to proradilo.
Da fali ti softver, ja sam trazio X-a od jednog clana sto ga ima ali mi je on rekao da softver ide sa hardverom tj. serijski je tako.
shigumicu
22-04-2005, 11:14 AM
Hvala na informacijama i pomoci momci!
SumAnuT
22-04-2005, 03:02 PM
radi emulator x imam ga ja koristio sam ga na 0404 a nisam ga kupio niti dobio uz karticu ;)
shigumicu
22-04-2005, 06:31 PM
Ovo je dobra vest, ipak ima nade. HVALA!!!
Ako neko ima link za emulator bilo bi dobro. Jer ja sam bio na raznim mestima i nigde ga nisam nasao. Ima samo update na verziju 1.5.1 velicine 62 MB.
radi emulator x imam ga ja koristio sam ga na 0404 a nisam ga kupio niti dobio uz karticu ;)
Nisam ovo cuo :?:
lesha
22-04-2005, 07:30 PM
pa sta sam ja gore napisao :evil:
@ sumanut
radis na farmi, video sam te :lol:
SumAnuT
22-04-2005, 08:01 PM
:lol:
sta cu mora neko :)
salu na stranu ... najbolje je da mi date vash icq ili vi da nadjete mene na msn ili icq poshto ovo vec zalazi u warez vode pa da ne bude frke sa adminima :evil:
pa sta sam ja gore napisao :evil:
:oops:
Sleepgolfer
22-04-2005, 11:58 PM
Da ali nisam gledao ponudu EMU-X-a. Jel se moze naknadno nabaviti ili...??
I koliko sam skontao covek hoce **** nabavku a to nema sanse!!!!!!
ja imam 1820m i skinuo sam emulatorX na dc++, a update sa emu sajta i sve radi savrseno, radi kao vst ili standalone...samo treba skinuti banke za njega i to je to...
shigumicu
23-04-2005, 12:13 AM
Sta je to dc++, jel to neki sajt?
Gde da skinem bankove? Jel ih ima na EMU-ovom sajtu?
Shady
23-04-2005, 04:27 AM
Ja prodajem emulator x paket na originalnih 5 cd-a, sa dodatnim cdom svih dosada?njih upgrade-a te sa jo? jednom dodatnom bankom.
I bila je gore neka zabuna! Emulator-X radi na svim kartama, od 1212, do 1820 i 1820M. Ako nekom treba Emu-X, mo?e me kontaktirati putem pm. 8)
Hmmm onda treba Ivana pitati u cemu je caka jer koliko sam skontao on mi je rekao da ne moze Emulator x, aaaaaaaahhh da sada sam se setio, on je imao Emulator X , pa samga ja pitao da mi posalje a on je rekao da je registrovan kod njega i da ga ne moze slati, ili nije bio u pravu :roll:
SumAnuT
23-04-2005, 05:06 PM
ima "caka" ... tj image diska je napravljen sa alcoholom 120% i autorizacija emulator X-a se mozhe izvrshiti samo ako se image montira na alcoholov image drive i nikako drugachije.
STUDIOTON
24-04-2005, 07:04 AM
@Eon
Tada nije moglo .. ovo o cemu se sada prica je sa update-om .. koji... i dalje ne radi ..
Autorizacija preko alcohola radi i program mozete pokrenuti da vam vise nikada ne trazi autorizaciju ali cemu sve to kada ipak program ne radi u celosti odnosno najbitnije ne radi a to konvertizacija .. kada god pokusas da konvertujes program se rusi .. Dakle to ipak ne radi , jedini koji moze da radi to sto i treba da radi je ORIGINAL a trenutno ga ima samo Shady(njemu sam dao uz kartu kada je kupio od mene)
Znaci ipak sam bio u pravu, hvala Ivane na odgovoru vec sam pomislio da sam prolupao :)
SumAnuT
24-04-2005, 10:30 AM
@Eon
Tada nije moglo .. ovo o cemu se sada prica je sa update-om .. koji... i dalje ne radi ..
Autorizacija preko alcohola radi i program mozete pokrenuti da vam vise nikada ne trazi autorizaciju ali cemu sve to kada ipak program ne radi u celosti odnosno najbitnije ne radi a to konvertizacija .. kada god pokusas da konvertujes program se rusi .. Dakle to ipak ne radi , jedini koji moze da radi to sto i treba da radi je ORIGINAL a trenutno ga ima samo Shady(njemu sam dao uz kartu kada je kupio od mene)
ja ga nisam koristio ... tj autorizovao sam ga i to je bilo to poshto koristim drugi sempler tako da nishta ne tvrdim i ne kazhem da nisi u pravu samo pitam iz radoznalosti ... ako program prodje autorizaciju kako je moguce da posle neshto ne radi kada je to onda isto kao orginal?
....kako mozes onda da tvrdish da radi a i rekao si da si ga koristio!!!!
Autorizacija moze proci a da program uopste i ne radi !!!!
STUDIOTON
24-04-2005, 10:44 AM
@Eon
ja ga nisam koristio ... tj autorizovao sam ga i to je bilo to poshto koristim drugi sempler tako da nishta ne tvrdim i ne kazhem da nisi u pravu samo pitam iz radoznalosti ... ako program prodje autorizaciju kako je moguce da posle neshto ne radi kada je to onda isto kao orginal?
Program radi i moze se koristiti iskljucivo sa njegovim paketom semplova koji se dobijaju od Emulatora a koji nisu nekog zavidnog kvaliteta ..
Ako zelite neku boju sami da odradite e tu se prica zavrsava jer tu ulogu igra konverter koji ne radi ...
@Sumanut
Otkud ja znam kako ne radi .. jedno je virtualna kopija a drugo je originalni CD .. Na originalnom apsolutno sve radi kako treba ..
SumAnuT
24-04-2005, 11:03 AM
ti mislish na onaj konverter koji ustvari i nije deo semplera vec poseban programchic za konvertovanje u emu format?
Anonymous
24-04-2005, 01:27 PM
Ma sve to radi, ko vam je napricao to o konvertovanju :?: Radi i konvertovanje i import i export i sve ostale za*ebancije. A moze i bez notornog alkosa sve da se sredi :D
SumAnuT
24-04-2005, 01:50 PM
....kako mozes onda da tvrdish da radi a i rekao si da si ga koristio!!!!
Autorizacija moze proci a da program uopste i ne radi !!!!
evo naterali ste me ovako mamurnog da ponovo instaliram sempler ...
Eon-e sempler radi meni kao i stotini ljudi sa audiofarme ... ja ga nisam koristio u smislu da ga nisam gasio 10 dana. Upalio sam video da radi prochachkao, istestirao, konvertovao semplove poshto emuovih i nemam (istina pojedinachno!) (sve to ponovio i danas jer sam pomislio da sam lud!) nije mi se svideo i ugasio sam ga. Znachi svojim ochima sam gledao sempler kako radi a u predgovoru za ivanovo pitanje sam rekao da ga nisam koristio jer nisam zheleo da pitanje izgleda previshe napadno jer su iovako svi prsli samo chekaju na koga ce da skoche ...
dakle ono shto ne radi je sample converter ali ne sasvim ... ako hocete da konvertujete pojedinachan sempl to mozhete uraditi direktno iz semplera a ivan pricha o sample converteru koji je odvojen program i verujem mada nisam probao da se to mozhe konvertovati i nekim boljim sample converterom
CCCCC
Ja se povlachim iz ove teme :D
SumAnuT
24-04-2005, 01:51 PM
Ma sve to radi, ko vam je napricao to o konvertovanju :?: Radi i konvertovanje i import i export i sve ostale za*ebancije. A moze i bez notornog alkosa sve da se sredi :D
valjda ne radi sample konverter koji se dobija na tom disku kao poseban program ... mada ja to nisam nikada ni upalio ...
Anonymous
24-04-2005, 02:04 PM
Radi sample konverter i za pojedinacne samplove i za kompletne programe radi i update 1.51. Radi sveeeeee :!: :!: :!: Zar moram bas da se derem ovde po forumu da bi ste ukapirali :o
SumAnuT
24-04-2005, 04:04 PM
aj baci mi taj konverter na sumanut et gmail dot com ako ti nije tezhina ...
Anonymous
24-04-2005, 04:10 PM
Taj konverter ti se instalira zajedno sa samim samplerom i radi kako valja, nego nesto drugo fali u tvojoj instalaciji, Daemon Manager v3.47 i to pre nego instaliras Emulator X inace nista od svega.
STUDIOTON
24-04-2005, 05:28 PM
Meni radi samo original ..
@Tonalino
Pa gde si ti sve vreme :?: Prosto si mi nedostajao :angel:
lesha
24-04-2005, 05:28 PM
ljudi, sve radi :wink:
Anonymous
24-04-2005, 05:33 PM
@Tonalino
...nije ni meni bilo lako bez tebe :cry:
STUDIOTON
24-04-2005, 05:36 PM
@Tonalino
...nije ni meni bilo lako bez tebe :cry:
:rotfl: :wave2:
shigumicu
24-04-2005, 09:59 PM
Znaci, zakljucak je, da to sve moze da radi i da je skroz funkcionalno. Da li neko moze mozda da mi objasni onda postupak instalacije svega toga, jer to ocigledno nije neka standardna procedura. :pirate:
P.S.
Kada sam pokretao ovu temu nisam bio svestan koliko ce to biti zanimljivo, a bogami i korisno :)
Anonymous
24-04-2005, 10:21 PM
Ispeci taj Image fajl Emulatora X na CD, instaliraj Deamon Manager V3.47 aktiviraj mu sve opcije, deaktiviraj virtualni CD/DVD Rom, instaliraj sad sa onog CDa Emulator X (nemoj jos da restartujes), pa zatim najnoviji update, koji mozes skinuti sa emu.com. Sada restartuj
a onaj Cd ostavi u driveu, prekini registraciju, startuj Emulator X obavi autorizaciju i to je sve.
Vadi CD vadi ga, vadi ga...nece ti ga nikada vise traziti sem ako ne vracas eventualni backup tog sistema. Imam originalni Emulator X ali sam upotrebio ovaj Daemon pa ni meni vise ne trazi svaki cas autorizaciju.
shigumicu
24-04-2005, 10:30 PM
HVALA !!! :D
Anonymous
24-04-2005, 10:37 PM
Ziv bio i veliki ti, uzrastao :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.