View Full Version : Massimo - novi album
Pedja
10-04-2005, 12:55 PM
"Vjestina"....Svidja mi se kako je uradjeno pa ga zadnjih dana non-stop slusam :wink: ......Jel' slusao neko od vas i kakvi su komentari ?
Da li su na tom albumu obrade "Bacila je sve niz rijeku" i "Sve je to zbog loseg vina"? Cuo sam ovu drugu u Petak i zvuci fantasticno iako ja nisam fan Bijelog dugmeta (cak uopste), ali je Massimo to tako dobro otpevao i uradjeno je u super fazonu, ni nalik originalu. I "Bacila je..." je odlicno uradjeno, takodje jace od originalne verzije, samo ne znam da li je to bas taj album o kome pricas. Massimo je veliki pevac i imao je sjajne pocetke u bendu Dorian Gray, pa zatim los iskorak u komercijalnu muziku, pa pauzu, pa veliki came back sa albumom "Novi svijet" (barem mislim da se tako zove, a ako ne, pesma se sigurno tako zove) i raduje me ako je opet izdao dobar album.
Slusao sam samo na tv-u...produkcija mu je fenomenalna...PRAVI SVETSKI POP...mislim da su italijani umesali prste :roll:
Pedja
10-04-2005, 10:18 PM
Da li su na tom albumu obrade "Bacila je sve niz rijeku" i "Sve je to zbog loseg vina"?
To je taj :wink:
"Bacila je sve niz rijeku", "Lose vino", 'Libar", "Gracija", "Sjaj u tami", "Stine" itd. Ma straaava....Ooopaasno uradjeno :wink:
dr.Ru
10-04-2005, 10:26 PM
"Stine" su moj favorit. Odlicna pesma, meni draga i u originalu.
mandrak
10-04-2005, 10:41 PM
Massimovu -Vje?tinu- producirao je Ivan Popeski? za mastering neznam ali mislim Tivoli.
Super je album. Da li neko od forumasa iz Hrvatske moze da me uputi na jos neke radove gitariste Elvisa Stanica( svirao na Massimo albumu)?
Lik je extra svirac( ja ga znam po radu sa Balasevicem), i voleo bi da cujem jos neke njegove stvari. Znam samo da je uglavnom u jazz vodama.
Ipak ,vise mi se svidja Gibonni -Lose Vino ( ZIVEO STING)
mandrak
11-04-2005, 12:19 AM
Super je album. Da li neko od forumasa iz Hrvatske moze da me uputi na jos neke radove gitariste Elvisa Stanica( svirao na Massimo albumu)?
Lik je extra svirac( ja ga znam po radu sa Balasevicem), i voleo bi da cujem jos neke njegove stvari. Znam samo da je uglavnom u jazz vodama.
Ipak ,vise mi se svidja Gibonni -Lose Vino ( ZIVEO STING)
Cijeli album je odsvirao kompletan Elvis Stani? group. :roll: :wink: :cry: :)
A sta radi taj njegov band inace, imaju li jos izdanja?
Tiki the Boyler
11-04-2005, 01:33 PM
Album mi se svidio na prvo slusanje!
Massimo je fenomenalan pjevac i svaku pjesmu je iznio na jedan potpuno novi nacin!
Malo mi je zasmetalo sto su na nekim pjesmama koristene vrlo slicne aranzersko/produkcijske fore, ali...
I, po meni, najbolje je obradio svoje pjesme!!!
mandrak
11-04-2005, 02:32 PM
A sta radi taj njegov band inace, imaju li jos izdanja?
Imaju 2-3 plo?e onako ethno jazz materijala ali neznam kako se zovu probaj na Kazi ili ne?to sli?no tome ... ne?to ?e? sigurno na?i. 8)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.