PDA

View Full Version : ADAM P11

mandrak
09-04-2005, 10:53 AM
Dali je neko imao prilike raditi sa ovim modelom, molio bih da mi javite neka iskustva vezano uz njih .Imam yamahe msp 5 pa bih njih prodao i eventualno kupio adam-a (mo?e i sa Evom)ako je cjena povoljna... :D 8)

Tiki the Boyler
09-04-2005, 03:24 PM
Upravo sam prije pet minuta slusao P11! Doduse bili su odrezani na 85Hz zbog sub-a, ali ono sto je sigurno da su bar dvije klase iznad MS5, a za cifru... Probaj na PM :wink:

puRe
09-04-2005, 04:57 PM
Odlicni monitori......mada ako imas prostoriju normalne velicine preporucio bi da doplatis za P22.......doduse slusao sam aktivne (tako da mislim na P11A odn. P22A)...

OFF
09-04-2005, 05:27 PM
Pre dva dana sam zavrsio prvi mix na novim ADAM ANF10( pasivna varijanta,najjeftinije od ADAMa ). Tek kada sam isti mix prekontrolisao na TANNOY s800a i DYNAUDIO AIR15, kao i na par krseva, shvatio sam da nisam ni malo pogresio sto nisam uzeo BM5 , nego ADAMe. Ne znam koju vrstu muzike radis, meni neki extremni subovi nisu bitni, a ADAM je bas tu i najtanji, mada , sudeci po po materijlu od kojeg je napravljen bass drajver na P11, tu bi stvari 'dole' trebale biti jasnije.
Najtoplija preporuka za ADAM , a u zavisnosti od budzeta, izaberi model

dr.Ru
09-04-2005, 10:34 PM
ADAM su odlicni. Slusao sam i testirao (nas nekoliko :wink: )
Najtoplije preporuke za ADAM.
BTW. po 100ti put ponavljam: oni su moj izbor, jer uzimam P22A

mandrak
09-04-2005, 11:04 PM
ADAM su odlicni. Slusao sam i testirao (nas nekoliko :wink: )
Najtoplije preporuke za ADAM.
BTW. po 100ti put ponavljam: oni su moj izbor, jer uzimam P22A

Imao sam prilike raditi sa Dynaudio 15 a i to je po mom mi?ljenju odli?an monitor i istina je da na njemu sve zvu?i izvrsno ali me to malo i smeta... kao i njegova cijena.
Razmi?ljam o AdAm p 11 monitorima jer sam cuo od par frendova koji su ne?to malo radili s njima da su dosta realni ?to se ti?e mixanja i tih stvari.... mada ni sam nisam siguran dali uzimat druge monitore ili neki preamp za mikrofon Rode K2 sa kojim snimam i za sada ga provla?im drito u 01x...
Ima jedan song AMBIENT u radovima... to sam poslao ju?er i mixao sam sa msp 5.. pa ako neko ?eli prokomentirati poslu?ajte... :D

kVu
10-04-2005, 01:59 AM
jako dobri... i ja sam bio u ekipi koja je slusala.. ono sto sam cuo je sasvim ok... sve u svemu, verovatno bolje od bm5A

Tiki the Boyler
11-04-2005, 03:18 PM
Kad vec spomenu ANF10, ne mogu a da ne kazem da me je odusevio kako radi u kombinaciji sa njihovim sub-om!!!