View Full Version : ADAM P11
mandrak
09-04-2005, 10:53 AM
Dali je neko imao prilike raditi sa ovim modelom, molio bih da mi javite neka iskustva vezano uz njih .Imam yamahe msp 5 pa bih njih prodao i eventualno kupio adam-a (mo?e i sa Evom)ako je cjena povoljna... :D 8)
Tiki the Boyler
09-04-2005, 03:24 PM
Upravo sam prije pet minuta slusao P11! Doduse bili su odrezani na 85Hz zbog sub-a, ali ono sto je sigurno da su bar dvije klase iznad MS5, a za cifru... Probaj na PM :wink:
Odlicni monitori......mada ako imas prostoriju normalne velicine preporucio bi da doplatis za P22.......doduse slusao sam aktivne (tako da mislim na P11A odn. P22A)...
Pre dva dana sam zavrsio prvi mix na novim ADAM ANF10( pasivna varijanta,najjeftinije od ADAMa ). Tek kada sam isti mix prekontrolisao na TANNOY s800a i DYNAUDIO AIR15, kao i na par krseva, shvatio sam da nisam ni malo pogresio sto nisam uzeo BM5 , nego ADAMe. Ne znam koju vrstu muzike radis, meni neki extremni subovi nisu bitni, a ADAM je bas tu i najtanji, mada , sudeci po po materijlu od kojeg je napravljen bass drajver na P11, tu bi stvari 'dole' trebale biti jasnije.
Najtoplija preporuka za ADAM , a u zavisnosti od budzeta, izaberi model
dr.Ru
09-04-2005, 10:34 PM
ADAM su odlicni. Slusao sam i testirao (nas nekoliko :wink: )
Najtoplije preporuke za ADAM.
BTW. po 100ti put ponavljam: oni su moj izbor, jer uzimam P22A
mandrak
09-04-2005, 11:04 PM
ADAM su odlicni. Slusao sam i testirao (nas nekoliko :wink: )
Najtoplije preporuke za ADAM.
BTW. po 100ti put ponavljam: oni su moj izbor, jer uzimam P22A
Imao sam prilike raditi sa Dynaudio 15 a i to je po mom mi?ljenju odli?an monitor i istina je da na njemu sve zvu?i izvrsno ali me to malo i smeta... kao i njegova cijena.
Razmi?ljam o AdAm p 11 monitorima jer sam cuo od par frendova koji su ne?to malo radili s njima da su dosta realni ?to se ti?e mixanja i tih stvari.... mada ni sam nisam siguran dali uzimat druge monitore ili neki preamp za mikrofon Rode K2 sa kojim snimam i za sada ga provla?im drito u 01x...
Ima jedan song AMBIENT u radovima... to sam poslao ju?er i mixao sam sa msp 5.. pa ako neko ?eli prokomentirati poslu?ajte... :D
jako dobri... i ja sam bio u ekipi koja je slusala.. ono sto sam cuo je sasvim ok... sve u svemu, verovatno bolje od bm5A
Tiki the Boyler
11-04-2005, 03:18 PM
Kad vec spomenu ANF10, ne mogu a da ne kazem da me je odusevio kako radi u kombinaciji sa njihovim sub-om!!!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.