PDA

View Full Version : Classik Studio Reverb (IK Multimedia)!!!!!

Gianfranco
06-04-2005, 09:47 PM
IK Multimedia Unveils CSR-1: Classik Studio Reverb at the Musikmesse in Germany
A suite of high-quality digital reverbs modeled on classic high-end studio reverb sound
Formally unveiled at the largest music trade show in Frankfurt, Germany, the Musikmesse, IK announces the arrival of its newest jaw-dropping breakthrough, Classic Studio Reverb, CSR-1. Revolutionary masterpieces have been created in the studio from using the classic and trusted studio reverbs. IK has modeled some of the best studio reverb sounds with the new CSR-1, Classik Studio Reverb. Now everyone can benefit from having the choice of beautiful and realistic reverbs for a price much lower than the high-end hardware that it emulates. Classic Studio Reverb offers a high quality, musical reverb processor with editing parameter flexibility previously available only in high-end, signature hardware reverb processors.

http://www.ikmultimedia.com/Main.html?IKNews&csr-0504

kVu
06-04-2005, 11:08 PM
COOL! 8)

milosjeftic
07-04-2005, 09:10 AM
Gde ima da se skine . Moze link ?

Da li ga je neko isprobao , kakvi su utisci ?

Kakav je u odnosu na neki od boljih soft. reverba ?

lesha
07-04-2005, 11:07 AM
ajde potrudi se da kliknes barem na gornji i da procitas o cemu se radi..

Max
08-04-2005, 12:19 PM
Obojili ga da podseca na lex ...... ne znam kakav ce biti zvuk ali su kontrole super i cini mi se da je prica ozbiljna ..... opet sa druge strane to je IK koji nema bas puno iskustva sa reverbima ..... ili se varam

Ono sto sam procitao na netu je da ce se pojaviti pri kraj 2005 ..... tako da ostaje da se strrpimo ......

Shady
08-04-2005, 02:51 PM
Zna?i, u julu ide novi upgrade ua emu-ove proizvode. 8)

milosjeftic
08-04-2005, 07:54 PM
@lesha , neke tehnicke detalje ne citam ( ne zanimaju me ) . Zanima me samo kakav je " u akciji " ; tako da mogu da pisu sta god hoce : probam demo - pa razmisljam . Dobar sistem za slusanje > 10000$ sve tehnicke detalje " lepo isprica " cak i one koje su autori " zaboravili " da kazu . Inace , engleski znam slabo ( ne zanima me ) .

@Max , sudeci po ceni verovatno je solidan , mada prvi put cujem za IK multimedia reverb . Mozda bude : prvo pa musko - ko zna ?
Strpiti se do kraja 2005 ? Tesko : ja sam prepala sto se tice softvera .
" Berba 2004 " je bila fenomenalna , pogotovo ima dobrih kompresora ( masala ) ...

Softver je stigao po kvaliteti zvuka solidan hardver , i prestigao ( po mom misljenju ) .

Altek
08-04-2005, 10:15 PM
Ne mogu da se slozim u potpunosti, u nekom stvarima je hardver jos uvek broj jedan.Uostalom, bez muke nema nauke.

Sto se efekata tice to jes' tacno..

Kjaerhus Audio .....uuuuuu prava stvar :guitar:

kVu
09-04-2005, 01:47 AM
sve su to algoritmi, matematika, teorija zavere :))) hardver softver

Max
09-04-2005, 02:40 PM
Mislim da je glupo uopste donositi zakljucke .......bitno je da mozemo da koristimo te stvari ....... ravarbi ....... jos uvek ne ..... ali polako ide sve na bolje

Kompresori .....jos uvek ne ..... ali su dosli do kvaliteta srednje klase ...... pre par meseci sam radio sa hardware skim kompresorima srednje klase ..... i vratio se na UAD a ..... mozda malo i zato sto sam dosta naucio tu kartu , pa zanm sta hocu i mogu ..... pa ide bolje

Eq ......isto tako srednja klasa ........ imao sam skoro iskustvo sa toliko hvaljenim Eq sa Avalona 737 ...... nije mi se dopao ...... ne znam zasto ..... mada je to jako subjektivno .... sa druge strane Massive Passive stvarno radi super ......

Pozdrav