View Full Version : PowerCore PCI mkII - Internal Power!!!!!!!!!
Gianfranco
06-04-2005, 09:34 PM
Nova Powercore kartica.
Novi Powercore reverb,ovoga puta identican onome iz System 6000.
http://www.tcelectronic.com/Default.asp?Id=5962
Gianfranco
06-04-2005, 09:42 PM
Cena za PowerCore PCI MkII ce biti 1140 eura :cry:
dr.Ru
06-04-2005, 09:52 PM
Ovo je odlicno.... ionako mi je poco na spisku za kupovinu. Samo jedna stvar mi nije jasna: zasto kosta isto kao i 19" rack varijanta (Powercore FireWire)????
Gianfranco
06-04-2005, 10:06 PM
Ima istu snagu kao on i iste plug-inove...
Mada ce biti mozda za oko 100 evra jeftiniji po meni.
Evo meni stize ovih dana Powercore Element incl. Inflator (450 e).Kada sam video da je izaslo ovo odmah sam se pokajao.A onda kada sam video cenu,ipak sam za sada zadovoljan sa Elementom,jer imam UAD-a i planiram da uzmem jos jednog.Dosta je to za sada.
to je super kombinacija , i u saradnji sa solidnim kompjuterom dovoljno snage cak i zahtevnije mikseve . Ja se jos uvek mucim sa PoCo zato sto ne znam sta je najbolja kupovina .... Element ..... Stara karta ..... koja je jaca ali moze da se nadje za istu cenu ..... koliko sam ja shvatio ....sa downloadom .... to je isti software .....
Da li se taj reverb ( koji naravno nije ceo M6000 nego samo jedan algoritam ) dobija sa novom karticaom ....ili mora opet da se zasebno kupuje ...?
Obzirom na cenu software a za PoCo svaka sledeca kupovina je nezahvalna za nase uslove
Svaka informacija je dobrodosla
Pozdrav
Gianfranco
08-04-2005, 03:10 PM
Nova Powercore kartica je identicna kao Powercore Firewire i po kapacitetu i po plugi-novima koji se dobijaju,osim sto je interna i duplo manjih dimenzija.
Dakle ,ne dobija se taj novi reverb uz nju.
STUDIOTON
08-04-2005, 07:50 PM
Evo i mene konacno :D
Hmmm , sta je sad ovo , pa ja kada bi birao uzeo bih fireware :roll:
Ko ce vise znati sta rade ... ja sam prezadovoljan sa svojim Element varijantom i Uad-om, e sad , ako neko radi sa preko 100 audio kanala kao sto radi Max onda naravno treba vise i snage i plugova pa otud i potreba za kupovinom vise Uada .. Ne vidim razlog zasto kupovati jos jednog Uada ako radis komercijalnu muziku tj.do 30 audio wave-ova .. :roll:
Gianfranco
08-04-2005, 09:47 PM
Ne vidim razlog zasto kupovati jos jednog Uada ako radis komercijalnu muziku tj.do 30 audio wave-ova .. Rolling Eyes
Eh samo da znas!!!!!!! :da:
Moritz
09-04-2005, 09:10 PM
Lepih stvari nikad dosta... :D ....
Kazu da ce biti moguce sa PCI elementa preci na MK2 uz neku nadoplatu od 400tinjak eura, te bi uz to trebali biti ukljuceni plugini od MK2. Nije mi bas sve to previse jasno (ja sam poco kupio prije cca 2 godine ili malo vise, ali ne u HR jer ovdje se to tad nije prodavalo, pa me yanima kome bih ja trebao dati stari poco i lovu da bih dobio novi...). AKo netko ima vise informacija, neka se slobodno raspise
STUDIOTON
07-05-2005, 05:21 PM
Kazu da ce biti moguce sa PCI elementa preci na MK2 uz neku nadoplatu od 400tinjak eura, te bi uz to trebali biti ukljuceni plugini od MK2. Nije mi bas sve to previse jasno (ja sam poco kupio prije cca 2 godine ili malo vise, ali ne u HR jer ovdje se to tad nije prodavalo, pa me yanima kome bih ja trebao dati stari poco i lovu da bih dobio novi...). AKo netko ima vise informacija, neka se slobodno raspise
TC WORKS POWERCORE PCI MKII Upgrade, for owners of the TCPowercore PCI Version MKI only ( not for PowercoreElements ! ), an inexpensive way to get the power of theMk II and still keep the original Powercore card.
- To znaci da ko ima Poco Element moze samo da **** :evil:
sad sam skuzio da postoje MK1 i element, ali mi vise nije jasno koju kartu ja imam. Kupljena je prije 2.5 godine u bundle/u sa RME DIGI 96/8 PST kartom.
SIMKES2
07-07-2005, 10:29 PM
Stari Poco ostaje kod tebe a novi platis nesto oko 740eura
MilTon
09-07-2005, 07:00 PM
Ne, doplata za taj bundle je 430E, kao i za starije varijante Full PCI powercore. Doplata za Element je 630E. Kao sto i pise na sajtu:
The dealer then goes to the TC upgrade site and enters the required data ? code and serial number of the new card. The dealer sells you a PowerCore PCI mkII card at the corresponding upgrade price. PCI ?430/$499 and Element ?630/$799.
mene je dosao s dopremom oko 500Eura. Super deal. Ovaj novi je jaci za 50% i ima 4 plugina koji PCI MK1 nema. CHaracter je jedan od njih i stvar je najoybiljniji konkurent za mojih top 5 plugova ikad. Nemam pojma sto tocno radi, ali radi. Neka mjesavina excitera, multiband expandera, saturatora i brickwall limitera, sa svega 3 knoba.
Dyn EQ je takodjer u tom bundleu. imao sam puno muke da ga namjestim i jos se ne osjecam najugodnije kada moram nesto iz njega izvuci, ali stvar radi korektno, osim sto su sucelje mogli malo intuitivnije zakopat.. Filtrator je jako dobro izveden dual filter. Nesto slicno postoji u native varijanti, ali ako se onog nativca dobro sjecam, ovaj mi zvuci drugacije i punije (onaj drugi nisam dugo imao instaliran).
De noiser. Fingerprint based plugin koji mi bas i ne treba cesto. Probao ga i radi jako korektno.
Sve u svemu OK deal sa znatnim profitom sto se DSPa tice, a samo ova 3 plugina koja koristim redovito (character, filter, dyn eq) pojedinacno dodju vise od cijene upgradea.
Gianfranco
30-08-2005, 08:17 PM
Koliko je najbolja cena za nadogradnju sa Powercore Element na MKII ?
Hitno mi treba.
Hvala,pozdrav!
Gianfranco
30-08-2005, 09:06 PM
Gotovo,vec sam narucio... ne obavestavajte me,ne zelim da se kajem :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.