Log in

View Full Version : Sta mislite.........

Steka
06-04-2005, 02:29 PM
Sta kazete za mackie d8b ??
Da li moze da odradi posao, i da li bi ga uzeli
za kucnu upotrebu??

zvincic
06-04-2005, 03:35 PM
za kucnu upotrebu??

za "kucnu upotrebu" mi se cini kao lagani overkill :)

Steka
06-04-2005, 03:39 PM
za kucnu upotrebu??

za "kucnu upotrebu" mi se cini kao lagani overkill :)

zasto overkill?? pa moze da se nadje povoljno za $1200 sto
i nije tako strasno preko ebay-a.

clusterchord
07-04-2005, 12:08 AM
za kucnu upotrebu??
ja ga nebi jer on koristi digitalno mjesanje signala, nista bolje nego sto imas u svakom DAW-u ;

- User interface je koristan ali to imas sa postenim knob controllerom.
- EQ i COMP se nemogu mjeriti sa UAD-om ili jacim plug-inovima kao ELEMENTAL npr.
- ima vise ulaza i izlaza koji nisu bas high end, a pretpojacala pogotovo. ako bih bas morao ici na eksterno miksanje, radi vece kvalitete onda bih isao 'do kraja' odn. rijesio bih to sa nekim visekanalnim AD/DA , i malo boljim malim analognim mikserom ala AH (WZ ili GL) ili MIDAS Venice. Analogno mjesanje je zakon, ako si ga covjek moze priustiti. ako vec ostajes na digitalnom, onda ti sve sto DB8 i sl. dig. mikseri mogu ponuditi imas i u svom DAW-u. po meni, bacanje love. ukratko, donosi ti u prakticnosti rada, ali u sound-u ama bas nista.

zvincic
07-04-2005, 04:10 PM
ukratko, donosi ti u prakticnosti rada

ovo je upravo ono sto me odusevilo kod njega....odlican je kontroler....no, preskup za jedan kontroler (ako ne koristis ostatak funkcija)... :oops:

Max
08-04-2005, 12:52 PM
Ja sam ga merkao duze vreme ..... a onda sam dosao da istog zakljucka ........ a i ne moze se naci ispod 2500 $ .... tako da steka ..... ako ga mozes naci za 1200 $ ..... salji ! ! !

Ono sto ne valja je da koliko ja znam ..... miksevre moras sejvirati na flopiju ..... to jest da ne postoji total recall kad ukljucis Nuoendo ..... kao na nekom kntroleru ..... da to moze , vredelo bi ga kupiti jer moze da se udje u njega digitalno .... koristiti kao kontroler ..... mozda ustedeti umesto nekih losiji eq ili sl ...... izgleda ok ....... a i ti preampi za neke manje bitne stvari uopste nisu lose ....... ja mislim da ima i lepu kontrolu nekoliko monitora i talkback dugme ........ eeeeeee samo da ima total recall ........

to je to

Pozdrav