View Full Version : Zabraniti...
idekius
29-03-2005, 02:36 PM
Editovanje\Brisanje sopstvene poruke u cilju unistavanja...
Ovo se nije cesto desavalo, ali se desavalo.
Kada to neko uradi, diskusija gubi smisao...
Ako se oko negog posta diskutuje, on pripada sajtu, a ne onome ko ga je pisao...
lesha
29-03-2005, 02:46 PM
pretpostavljam da mislis na mj-a (magic johnson, michael jackson, michael jordan...) :P
slazem se.. to treba omoguciti tek kasnije a ne u startu
milosjeftic
29-03-2005, 06:31 PM
Posto se predlog odnosi na mene , slazem se sa predlogom . Pogledacu da li imam snimljene neke od postova koje sam izbrisao pa cu ih vrati tamo gde sam postovao . Neke mogu iskucati po secanju - o tom potom sad ce mi ispitni rok . Pozdrav svima .
P.S.
Obrisao sam ih da ne bi dalje nanosili dusevne bolove pojedincima .
idekius
29-03-2005, 06:44 PM
To nisam predlozio zbog tebe... sta je bilo, bilo je i nema nikakve veze. Ali sutra neko moze da uradi isto....
milosjeftic
29-03-2005, 07:35 PM
Ok. Mada ne verujem da bi neko drugi uradio nesto slicno .
Mozda treba ostaviti mogucnost da se poruka obrise uz saglasnost administratora ?
neka ostane, apelujem da korisnici manje zloupotrebljavaju opciju......pa i sam znam kako je strasno na Yumidiju gde ne postoji nikakav edit tako da mozes 5 poruka da postujes za redom, a moras ih sacuvati.....da ne pricam o slovnim greskama koje se uvek potkradu...
bumbar
03-04-2005, 08:36 PM
neka ostane, apelujem da korisnici manje zloupotrebljavaju opciju......pa i sam znam kako je strasno na Yumidiju gde ne postoji nikakav edit tako da mozes 5 poruka da postujes za redom, a moras ih sacuvati.....da ne pricam o slovnim greskama koje se uvek potkradu...
Mislim da ta opcija nije losa, jer nekad tema krene u nezeljenom pravcu i nekad se kaze nesto sto sa kasnijim odgovorima gubi smisao pa odemo u corsokak, a i ispadne glupo(a i neko se naknadno nadje uvrijedjen)
Ako se vec treba ukinuti neka ostane da se moze editovati uz saglasnost administratora.(kao za promjenu Nick-a!) :roll:
Samo prijedlog! :wink:
Dushan_S
03-04-2005, 11:34 PM
Mo?da je malo glupo, ja jako ?esto otvorim svoju poruku ponovo jer kucam fest brzo, ali napravim i dosta slovnih gre?aka koje tek kasnije primetim
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.