View Full Version : POD XT Live
idekius
27-03-2005, 11:48 PM
Celo popodne se igram sa ovom spravicom... Svidja mi se.... Narocito mi se svidja sto me boje malo asociraju na HIM :-)
idekius
28-03-2005, 03:09 PM
Za koji sat uzimam i Line 6 gitaru. Cini mi se da je super...
Ako POD i Line 6 gitara rade onako kako mislim da rade, definitivno idu u snimak...
Ovo ce izgleda biti prvi put nakon dugo vremena da za gitaru ne ozvucavam pojacalo...
Line 6 je cudo od gitare!
Novi koncept, super emulacije kojekakvih drugih gitara...
Ma odlican instrument...
idekius
29-03-2005, 03:01 AM
Gitara kosta 1000 i nesto EU (valjda)...
Do malopre sam radio sa Line 6 Variax... Odlicna gitara... Naravno, postoji ALI :-)
Bez obzira na moju impresiju gitarom koja moze stvarno svasta, za akusticnu je odabran Vozburn, a za distorzije Charvel + Line6 POD XL pro Live (procesor)...
Impresivni Line 6 Variax (koji se usput na POD-a prikljucuje mreznim kablom, koji, koliko sam skapirao, u procesor vodi svaku zicu odvojeno) je ispao iz igre.
Zamisao je bila da se sa njim odrade akusticne gitare, ali bez obzira na to koliko su mu emulacije verne (narocito mi se dopala emulacija akusticnog Martin-a iz 1967.), prava akusticna se ipak bolje cuje.
Sve jedno, ako na svirci sviras Line 6 Variax sa presetom akusticne, niko nece provaliti da ne sviras pravu akusticnu...
Starter*
29-03-2005, 03:14 AM
Mislim da sama gitara kosta oko 600 evra...kad je izasla kostala je oko 1200-1400...ima je moj ortak sa svim pratecim stvarima...i prezadovoljan je...a i meni se svidja...jako dobar zvuk...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.