PDA

View Full Version : rap radovi

white nigga
27-03-2005, 07:41 PM
evo mozete da skinete demo snimak sa
www.soundclick.com/mcstefdza
komentari su pozeljni ali ne i obavezni

bezsmisla
27-03-2005, 09:53 PM
ne radi ti ovaj link...daj neki drugi da chujemo to...

white nigga
28-03-2005, 12:38 PM
http://www.soundclick.com/bands/2/mcstefdzamusic.htm

bezsmisla
28-03-2005, 01:21 PM
kako se uopshte skida sa ovog sajta bilo sta :lol: ....chak sam se i registrovao... :roll: .....molim objashnjenje...please

white nigga
28-03-2005, 01:27 PM
odes na ono mp3 desni klik save target as i to ti je to

Killer
29-03-2005, 02:30 PM
samo tako!!!!!! :D

bezsmisla
01-04-2005, 12:54 PM
Prvo moram da ti kazem da ne budes obeshrabren onim sto ces chuti vec da krenesh bolje da radish...Meni se ovo lichno ne svidja gledano sa mnogo strana.Sto se obe ''matrice'' tiche deluju mi siromashno mada je i ovaj tvoj snimak losheg kvaliteta sam po sebi...matre nemaju onaj pravi hip-hop zvuk vec vuku na dance muziku ...i koliko sam chuo korishceni su neki gotovi loop-ovi...[sto nikako nije dobro po kreativnost :) ].Sa druge strane glasovi du vam jos uvek nezreli,nedostaje kreativnosti,mora da bude bolji flow,punch je slab,pricha vec isprichana mnogo puta...podseca me na dr.iggy-ja i ''hip-hop'' u to vreme...morate mnogo da radite na stilu muzike i tekstova... poZ

Starter*
01-04-2005, 01:01 PM
DA ali trud je cista 10-ka...mora tu jos da se radi kao sto je rekao covek pre mene ali na dobrom ste putu...loop-ove koriste svi pa ne vidim zasto ne i oni...na kraju hip-hop je jedan veliki loop...

bezsmisla
02-04-2005, 01:17 AM
pa hip-hop jeste nastao iz sample-ova drugih stvari ali ne bih se slozio da je jedan veliki loop [mada chesto moze da se chuje bash tako uradjena hip-hop stvar]...sto si tiche korishcenja loop-ova mislim da treba da se poradi na originalnosti a ne da se uzme gotov loop iz e-jay-a ili nekog drugog programa i onda kazesh : ''kako je dobra stvar'' ...meni se TO ne svidja :?

bezsmisla
02-04-2005, 01:20 AM
kad smo vec kod hip-hop-a dok vas u Sweden ima jedna mnogo dobra grupa...zovu se Looptroop i kad me neko pita za dobru rap grupu ja se setim njih....j***no dobro ... :D

p.s. fenomenalni su im tekstovi,matre im vuku na jazz...kako su doooobri