View Full Version : SounForge7.0 & CubaseSX 2.2.0.33?
tillco
23-03-2005, 12:59 AM
I jedan i drugi program koristim duze vreme, bez ikakvih problema. Sve radi lepo i glatko - k,o singerica! Elem...
Pre neki dan krenem ja da obradim neki audio u SX-u, udjem u traku, odaberem jedan Sony-jev plugin i ono krene da bruji, krci, pucketa...ma uzas! Odaberem drugi, treci Sony-jev plugin...isto! To mi se nikada pre nije desavalo.
Odem u SoundForge, proverim plugin-ove - rade! Bez problema, sve funkcionise normalno.
Znate li vi mozda o cemu se ovde radi?
OS je cist, nov i uredan...Pre desetak dana sam instalirao W SP2 XP na formatiran HD, zatim sam instalirao ostali softver, sve po protokolu...
Pomagajte...ne znam sta da uradim sledece...
lesha
23-03-2005, 01:06 AM
mozda je do directx-a...
tillco
23-03-2005, 01:09 AM
...directX 9.0c je sadrzan u SP2 ali i pre sam ga koristio pa je sve radilo bez problema...
To se svima desava u Cubaseu sa Sony plugovima. Ne treba da te cudi, normalno je da ne rade, niti bi trebalo da ih koristis. Prilicno su losi i posedujes sigurno 100 boljih.
tillco
23-03-2005, 02:22 AM
Hvala Oggy, zapamticu...
PS>Normalno, nisam spasio podatke sa projekta od pre neko vece...Radio sam aranzman ponovo od nule, celu noc, i sutra u 13h sam predao partituru...Ah, taj UPS...
Pa ti vidi da li ti je zao 50 Evra... :D
Trebao si da kazes, da podelimo deonice, mozda bi uspeo koji sat i da odspavas... Ja radio do 8 ujutru, a probudili me u 11 i evo me posle celog dana rintanja i dalje rintam, a ustajem u 8. Ne znam koga sam sve snimio danas, ali je highlight bila sedmogodisnja devojcica koja je dosla iz NS-a da snimi pevanje, nije cula pesmu i shit joj je da peva o cvecu i bubamarama jer je to za klince... Naravno, ambiciozni roditelji, razmazeno dete i ja u sred price... Da popizdis!
tillco
23-03-2005, 02:44 AM
Kada sam ja bio mali - deca od sedam godina su se ponasala u potpunom skladu sa svojim godinama...Ovo ne ide na dobro...
Ti si veliki covek...
tillco
23-03-2005, 02:48 AM
:rotfl:
Pa ti vidi da li ti je zao 50 Evra... :D
Trebao si da kazes, da podelimo deonice, mozda bi uspeo koji sat i da odspavas... Ja radio do 8 ujutru, a probudili me u 11 i evo me posle celog dana rintanja i dalje rintam, a ustajem u 8. Ne znam koga sam sve snimio danas, ali je highlight bila sedmogodisnja devojcica koja je dosla iz NS-a da snimi pevanje, nije cula pesmu i shit joj je da peva o cvecu i bubamarama jer je to za klince... Naravno, ambiciozni roditelji, razmazeno dete i ja u sred price... Da popizdis!
Setio sam se boskoviceve decije pesme sa promenama tempa i ritma.....devojcica je plakala kada je trebala da peva refren :lol:
Altek
23-03-2005, 04:42 PM
Ja placem kada cujem decu kako pevaju (ali ne od radosti). Ne znam da li ste culi kako je u Nemackoj neka decija pesmica o nekom krokodilu ispracena "tamagoci" videom prodata u 1.000.000 (MILION) primeraka???!!!!
:arrow: People=Shit
zvincic
23-03-2005, 06:25 PM
samo se sjetite one:
ko sa djecom spava, popisan se budi ;)
lesha
24-03-2005, 12:09 AM
jel to vazi za michael jackson-a ? :lol:
tillco
24-03-2005, 12:12 AM
A ja, jadan, pokusavam da resim problem sa Sony-jem i CSX-om...
Da, vazi i za MJ-a!!!!!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.