PDA

View Full Version : poslao Tillco...

puRe
18-03-2005, 08:39 PM
http://www.streamload.com/purator003/PRISHTINE1999.mp3

tillco
18-03-2005, 09:02 PM
Cao svima!
Ova stvar je stara skoro 6 godina. Kratak instrumentalcic kog sam snimio (bukvalno) u podrumu dok su nas 1999. godine gadjali bombonama. Sta mislite o snimku, recite vi meni, a ja cu vam, malo kasnije, reci kako je usnimljen...
Instrumental sam, sasvim slucajno, malopre nasao medju starim CD-ovima, najpre preslusao, pa okacio...

zmaj
19-03-2005, 01:57 AM
Meni se jako svidja...samo ga ubi mp3...(mrzim mp3 :evil: )...Promena na 0.53 je odlicna...Nemam sta da zamerim...kratko,jasno i upecatljivo... 8)

btw.Daj promeni ono "Prishtine" u "Pristina" ili "Prishtina"...ovo mi sve vuce na nesto strano... :lol: samo fale dve tacke na E...

tillco
19-03-2005, 02:39 AM
OK, Zmaju.
Pricaj kao sto pises ili pisi kao sto govoris? :wink:

tillco
19-03-2005, 08:55 PM
Ovaj instrumental je uradjen /u potpunosti/ na sekvenceru KORG-a is50,
na 8 traka...Stvar nije videla kompjuter /tada ga nisam ni imao/, a kamo li neki sto ili home studio...Nije savrsen, to nikako, ali sam ipak zadovoljan ostvarenim rezultatom pomocu...hm...stapa i kanapa. Komentari? Da cujem vase misljenje, molim.

Oggy
21-03-2005, 02:43 AM
Odlicno Tillco! Mozda je malkice ocigledno tvoje klasicno obrazovanje koje tezi ka blagoj "sonatnoj formi" (koliko kod to bilo moguce na ovako malo mesta), ali mi je skroz zanimljivo to sto drugu temu iznosis u, nazovimo ga, "razvojnom delu", a ne u "expoziciji". Opet sa druge strane, glavnu temu tretiras "kontrapunktski" i provlacis je vesto kao "stalni kontrasubjekt" (i sam sebe iznenadjujem sa ovim sto pisem :D ). Napravio si totalan sukob epoha, uverenja, istoka, zapada... Da ne prosirim raspravu u losem smeru... Ko je bio tu i malkice bolje slusa sve cuje u ovom tvom instrumentalu. Tehnicki daleeko od savrsenog, ali muzicki, priznajem odlicno.
Bravo!

tillco
21-03-2005, 03:00 AM
Eto... 8)
Sto se tehnicke strane tice, sve je vec receno...
Ovako, kao celina, kao prica, meni se i dan-danas jako svidja.
PS> Odakle ti ovolika muzicka naobrazba...iscedio si tri kapi iz suve drenovine, iz prve! Lepo ja kazem - skole su jedno, a nauka nesto sasvim trece...

Oggy
21-03-2005, 03:06 AM
p.s. Isto odakle i tebi :D :D :D
Pa is'o sam u skole 8)

tillco
21-03-2005, 03:08 AM
Rodila majka junaka!!!

ANITA
21-03-2005, 07:52 AM
Jako lijepo!!

Ozbiljno mi se svida! :D

Dezutilo
21-03-2005, 08:59 AM
Ova bi stvar uz bolji izbor instrumenata i dobru produkciju mogla jako dobro funkcionirat kao podloga za neki video uradak. ?to je i Oggy reka, odli?no si spoji ove orjentalne motive sa ''zapadnja?kim'' harmonijama. Jesi li probao malo pro?irit formu, igrat se s motivima? Mislim da ovdje ima mjesta za tako ne?to.

tillco
21-03-2005, 11:31 AM
Ne, nisam se nastavljao...Ideja i izvedba su ostvarene u jednom dahu...Kada bih ulozio vise energije i vremena u rad i ja mislim da bi od ovoga moglo ispast, nesto...bolje, kvalitetnije i zanimljivije...