PDA

View Full Version : Princeton 2016 Stereo Room v1.1

milosjeftic
11-03-2005, 04:12 PM
Da li postoji demo , na kojoj adresi ?

Par puta je spomenut , mozeli neko reci i nesto vise ?

Klarinetista
11-03-2005, 09:43 PM
Po meni, nista narocito...

Max
12-03-2005, 02:21 PM
takodje....a i meni radi samo na 44 Khz ...... mada ga mnogi hvale ......
ako imas impulse ....ne vidim razlog da se uzima tako nesto .....

pozdrav

milosjeftic
12-03-2005, 04:07 PM
Jednom prilikom , ne znam ko , nazvao ga je fenomenalnim . Ja sam vec isprobao mnogo reverba .Trazio sam ne fenomenalan , vec iole prihvatljiv .
Uz sve mane , jedina tri reverba ( nemam DSP ) koja mogu poneti prestiznu titulu " iole prihvatljivog " su : Tc native bundle 3 , Masterverb ( Wavearts) 4 ,
Reverbx 1.3 Timeworks .
Max , kad si vec spomenuo impulse , ne cini li ti se imaju (ne)oprostivih mana ?

SandRob
12-03-2005, 04:43 PM
Jednom prilikom , ne znam ko , nazvao ga je fenomenalnim . Ja sam vec isprobao mnogo reverba .Trazio sam ne fenomenalan , vec iole prihvatljiv .
Uz sve mane , jedina tri reverba ( nemam DSP ) koja mogu poneti prestiznu titulu " iole prihvatljivog " su : Tc native bundle 3 , Masterverb ( Wavearts) 4 ,
Reverbx 1.3 Timeworks .
Max , kad si vec spomenuo impulse , ne cini li ti se imaju (ne)oprostivih mana ?

taj tc native je puno losiji od tc reverba za powercore, a taj timeworks je meni takodjer losiji od timeworksovih revrba za pulsar p-100 i a-100.
ja san masterverb od waveartsa koristi na prosloj ploci, ali san primjeti da je jako mono nekompaktibilan. :?

probaj spinaudio - roomverb m2. 8)

a koje mane ti imaju inpulsi? mozda sto in ne mozes minjat parametre bas kako bi zeli?

milosjeftic
12-03-2005, 05:11 PM
Da li mislis na proslu verziju Masterverb - a ili poslednju ( Masterverb 4 ) ?

cipela
12-03-2005, 05:19 PM
probaj spinaudio - roomverb m2. 8)

Ovaj je odlican. Dosta se moze izvuci i iz Silverspike-a. Imaju jos dva izvrsna : jedan priredjen sa presetima za bubanj i jedan sa odlicnim kontrolama materijala, prostora, mica i sl. Ne znam napamet kako se zove. Sad cu pogledati pa cu editovati ovaj natpis.

Eon
12-03-2005, 06:11 PM
Princeton je odlican reverb samo je bitna namena. Konkretno njegova jeste u postavci slicnih frekvencija iza/ispred i uopste stvaranje dubine citavog mixa. Samo je za ovo i dobar.

@ cipela

Kada sam na drugom forumu, gde si pitao sta da radis sa main i back vokalima, rekao za dobar reverb mislio sam na ovaj u tom smislu postavke iza i ispred zvuka.

SandRob
12-03-2005, 06:39 PM
Da li mislis na proslu verziju Masterverb - a ili poslednju ( Masterverb 4 ) ?

ooops! nisan proba tu zadnju. :oops:

bdv: meni je princeton skroz dobar reverb. mislin da je jedan od boljih native reverba. 8)

kVu
12-03-2005, 09:19 PM
meni je super.. jedino sto jede mnogo cpu

cipela
12-03-2005, 09:42 PM
meni je super.. jedino sto jede mnogo cpu
Probaj ga stavit na klavire. Moze biti dobar. Ne znam jedino u mixu - nisam probao. A da je zderac CPU jeste brate - pravi Pera Zdera. :D