View Full Version : Rezultati glasanja na KVR-u, najbolji audio software u 2004.
lesha
23-02-2005, 02:22 AM
http://www.kvraudio.com/new_year_survey_2005_results.php
po glasovima posetilaca najbolji synth, sempler, efekat, host i kompletan proizvod u 2004. i to u komercijalnim i besplatnim kategorijama..
SandRob
23-02-2005, 11:52 AM
cudno je meni ovo. :?
koje je uopce bilo glasacko tijelo? neznan...
staylus mi je precijenjen, speedsoft vsampler podcijenjen. crystal i triangle su vjerojatno najboji besplatni sintovi. ozone takodjer precijenjen, sonalksisovi pluginovi :shock: di su, jebate?!?! di je voxengo? lipo je vidit da nisu zaboravili kjaerhus i digitalfishphones. drago mi je vidit da je tamo cameleon i vanguard.
nema wavesa, sto je i nekako normalno iako bi ja stavi doubler medju 10.
a nema ni cw xtc, uad i tc poco pluginova. :? jebate, i to je vst. :wink:
hehee ....slatko sam se nasmejao .... hehehe :lol: :lol: :lol:
Po meni. PSP VintageWarmer zasluzeno na prvom mestu. Opasno dobro radi, ne znam kako su ono uspeli da naprave. fishfillets su takodje sjajni pluginovi i meni je posebno omiljen spitfish (deeser).
Sta je FL Studio ??? Nije valjda fruity loops na prvom mestu ? :)))))
lesha
23-02-2005, 11:16 PM
da, kao najkompletniji proizvod.. :lol:
inace, i mene je zacudilo sto nema voxenga...
aaahahahahahhhahahahahaahahahahaaaa :D :D :D
sorry za spam... nisam mogao da odolim
ProkDu
23-02-2005, 11:27 PM
Sta je FL Studio ??? Nije valjda fruity loops na prvom mestu ? :)))))
Da da, mnogi ga znaju iz verzija 1.x 2.x u medjuvremenu je FrutyLoops no1. Ima masu stvari koje podrzava i koje idu uz sam program. I da kupujem software to bi bilo prvo parce software-a koje bih priustio.
Nazalost sve vise postaje "trka za najnovijim software-om" umesto da se radi muzika. Jbg. :lol:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.