View Full Version : Auralex....kako do njega?
bezsmisla
22-02-2005, 07:52 PM
Kako u Beogradu doci do nekog od Auralex-ovih ''sundjera'' , zidova itd....??? :?
zvincic
22-02-2005, 07:56 PM
mene isto zanima, ali za hrvatsku...
inace, ako se zelite slatko nasmijat, probajte otici na www.bhphoto.com i staviti u kosaricu par vecih stvari Auralex-a i onda izracunati shipping za hrvatsku :wink:
zapravo...prije ovaj smajlic :( :( :(
bezsmisla
22-02-2005, 08:57 PM
Da li ovo treba da znachi da ti i ja nikada necemo doci do Auralexa... :cry: ili ce se jos neko javiti na ovu temu i naci neko resenje koje bi nam odgovaralo .... :?
dr.Ru
22-02-2005, 10:20 PM
zvanicno nema distribucije. Jedino "ispod ruke", tipa: "drugaru ostalo kubni metar prazno u kombiju, a vraca se iz Deutchlanda"
Svi kazu da nemaju na lageru (kakva smo sra*** zemlja), ali mogli bi da porucite....
Generalno, lose stojimo sa Made In USA proizvodima.
bezsmisla
22-02-2005, 11:09 PM
dr. ru postoji li nesto sto bi mogao biti ekvivalent [ bar u ideji...mislim na njihove maxwall...],nesto tako instant ... a da mozemo doci do toga :lol:
ridge
22-02-2005, 11:47 PM
zar nije Tiki the Bojler pominjao da artist treba takvo sta da pocne da uvozi??
Starter*
23-02-2005, 12:03 AM
http://www.jannemecek.net/files/big_131742.jpg
http://www.jannemecek.net/files/big_131743.jpg
?ekaj malo to su najobi?nije spu?ve razli?ite granulacije i rezanja??? to sa spu?vom je plja?ka, dragi ljudi to je skupo meni se ?ini samo zato jer ne postoji velika potra?nja.. a i zgodno je za zadiviti klijente cijenom i bojom i logotipom.... ok, ako vam ide posao za?to ne :wink:
dr.Ru
23-02-2005, 10:26 AM
dr. ru postoji li nesto sto bi mogao biti ekvivalent [ bar u ideji...mislim na njihove maxwall...],nesto tako instant ... a da mozemo doci do toga :lol:
zapravo, Gianfranco ima iskustva oko narucivanja Auralex-a.... KAo zamena, postoji bezbroj kombinacija: rigips, frotir, trakaste zavese, pokrivaci i cebad..... u krajnjoj liniji, mozes se prekriti cebetom i pevati.... Mettalica na jednom DVDu je snimala gitare, zapravo pojacala, tako sto su ih upakovali u sundjere i prostirke i od toga napravili zid.
Starter*
23-02-2005, 03:21 PM
LOL kad bi me zena videla da sam se pokrio cebetom i sviram...ahhahaha :D
bezsmisla
23-02-2005, 06:45 PM
a sta ako ti kazem da sam pre 2-3 godine stvarno snimio vokale sa cebetom na glavi .... :D ....ne lazem radio sam to...[naravno bilo je ochajno] :D
zvincic
23-02-2005, 06:52 PM
a sta ako ti kazem da sam pre 2-3 godine stvarno snimio vokale sa cebetom na glavi .... :D ....ne lazem radio sam to...[naravno bilo je ochajno] :D
svatko ima svoje metode :D
ja sam npr. isao snimati gitaru tako da sam pojacalo uvalio u ormar i napunio isti dekama i jastucima :lol:
skoro pozar nisam izazvao (naravno, u pitanju je lampas, Marshall DSL401 :D )
bezsmisla
23-02-2005, 07:11 PM
sve je ovo lepo sto razmenjujemo ''chudna iskustva'' usnimavanja ali ja bih da chujem kako Gianfranco nabavlja\naruchuje maxwall i ostale stvari kojih nema ovde.....Gianfranco pojasni nama obichnim smrtnicima.... :lol:
pozovite choveka da nam ''otkrije tajnu''.... :D
Gianfranco
26-03-2005, 05:49 AM
Nista od Auralex-a u Evropi,moralo je da se naruci iz Amerike!
I to mislim da je narucena veca kolicina,od koje jedan deo mislim da ce doci i do Artista.
Ono sto moze mnogo lakse da se nabavi,a siroko rasprostranjeno u Nemackoj su Primacoustic-ovi proizvodi koji rade isto sto i Auralex.
Gianfranco
27-03-2005, 10:54 PM
Na zalost,nista od Auralex-a nije jos naruceno,ali je bilo u planu.
Ovo je informacija od danas. Dobio sam cene od Nemackog prodavca Auralex-a i cene su vise od 2 puta vece nego u Americi!
Budalastina!
Dakle pojma nemam kako doci do Auralex-a po cenama bliskim americkim! Mislim da cu u roku od 7-10 dana resiti i taj problem,pa javljam.
bezsmisla
28-03-2005, 01:15 AM
chemu tolike razlike u cenama? nema ni veze lepicemo kartone od jaja i farbati :lol: ....ja bih neke dobre difuzore...
Tiki the Boyler
11-04-2005, 02:36 PM
Kompletan Primacoustic-ov program mozete naci u Artist-u! I Srbija i Hrvatska i Slovenija i BiH i Makedonija! Koga interesuju detalji moze mi se javiti na PM!
By the way... imao sam prilike prakticno uporedjivati Primacoustic i Auralex i zakljucak je da Auralex ima malo vecu gamu proizvoda (i sareniju), ali da Primacoustic za nijansu bolje radi, narocito kada se u obzir uzme i odnos kvalitet/cijena!
I jos jedna stvar mi se svidja kod Primacoustic-a... Oni sistematski rjesavaju pojavu po pojavu u sobi i lijepo vas vode do rjesenja, dok su u Auralexu u fazonu - samo vi kupite, pa cemo vam onda naplatiti i konsalting!
Ali... ako se stvori kriticna masa... mozemo nabaviti i Auralex! :D
Ima zainteresovanih?!?
Ne mogu jace je od mene :)
Svaki post pa reklama, pa Frankfurt je napravio pravog malog menadzera od tebe :lol:
Jos ti treba fitnes posle posla i na konju si :)
Sorry za OT i naravno tiky salim se loma
Tiki the Boyler
12-04-2005, 03:36 PM
Sto je najgore, ne mogu nista da ti prigovorim!!! :D :D :D
Samo mi diploma fali... Al kad ti postanes faca na faxu valjda ce biti nade i za mene! :lol:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.