View Full Version : Digidesign - Apple; CW - otpustio programere...
idekius
19-02-2005, 10:43 AM
Ne mora da bude tacno, mozda su samo naklapanja...
Prica se kako je Creamware otpustio sve programere... Ukoliko je to tacno, da li to znaci da su se ponovo uvalili finansijski i da ce uskoro ponovo da riknu?
Takodje sam cuo da ni u Digidesignu ne cvetaju ruze i postoji mogucnost da bude otkupljen od strane Apple Mac. Ako bi se to desilo, to bi verovatno znacilo i prestanak podrske za PC.
Ne mora da bude tacno, mozda su samo naklapanja...
Prica se kako je Creamware otpustio sve programere... Ukoliko je to tacno, da li to znaci da su se ponovo uvalili finansijski i da ce uskoro ponovo da riknu?
Takodje sam cuo da ni u Digidesignu ne cvetaju ruze i postoji mogucnost da bude otkupljen od strane Apple Mac. Ako bi se to desilo, to bi verovatno znacilo i prestanak podrske za PC.
Iskreno receno, obe stvari me ne cude...
Creamware se bavio meditacijom i konstantim izbacivanjem fekalija javnosti o njihovoj "tehnologiji"....od kako su bankrotirali i "vratili se" nista nisu ucinili da osiguraju svoje postojanje...stavise, radili su potpuno protiv sebe... (sta je sa SFP4 gde je jedina promena logo, sta je sa njihovim "novim kartama", sta je sa prestankom proizvodnje Noah-a?)...
Znam da ce neki biti pogodjeni ovim, ali kako se CW ponasao u poslednjih godinu-dve i zasluzuju da propadnu...
Sto se tice Digidesigna - kod njih ne cvetaju ruze zbog prostog preterivanja sa cenama i potpune orijentacije ka dzinovskim studijima koji imaju love za tako nesto [ProTools HD], a takvih studija je sada sve manje (pogledajte samo koji su se studiji zatvorili u 2004. godini...Hit Factory, Cello, itd...)...
idekius
19-02-2005, 11:08 AM
Znam da ce neki biti pogodjeni ovim, ali kako se CW ponasao u poslednjih godinu-dve i zasluzuju da propadnu...
Ma sto bi bilo ko bio pogodjen... Valjda niko od nas nije u rodbinskim ili drugarskim odnosima sa CW-om...
Stvarno su derikoze, a ne rade nista... Poslednja dobra stvar koju su izbacili je Plate 100, ali to nije uradio CW. Sve ostalo su stare stvari sa novim imenom.
Naravno, nije im palo napamet da odrade GSIF3 npr...
Ma sto bi bilo ko bio pogodjen... Valjda niko od nas nije u rodbinskim ili drugarskim odnosima sa CW-om...
Stvarno su derikoze, a ne rade nista... Poslednja dobra stvar koju su izbacili je Plate 100, ali to nije uradio CW. Sve ostalo su stare stvari sa novim imenom.
Naravno, nije im palo napamet da odrade GSIF3 npr...
naravno da tudje proizvode i stare stvari-novo ime ne racunamo kao napredak........
CW - neka crknu kad su konji :twisted:
digi -(ja) mi je vise zao jer su stvarno iznad svih
behringer - cudi me da postoje jos uvek jer kvalitativno gledano bi trebalo davno da su otisli na osnaj svet
lesha
19-02-2005, 12:55 PM
ne bi me cudilo da iza behringera stoje neki kinezi :twisted:
Nisu Kinezi vec Jevreji(cisto informacije radi)
SandRob
09-03-2005, 10:25 AM
dobro, mene se cw vise tice i zao mi je da propadne. :cry:
meni je njihov software jos uvik miljama daloko od konkurencije, ali je steta sto nisu nastavili razvijat hardware i sto nisu izbacili jos mocnije kartice, za koje bi timeworks, zarg i ostali (ukjucujuci i cw) tu i tamo napravili neku mocnu softwarevsku spravicu.
uz pametniju marketinsku politiku cw bi dozivi 'novi procvat'.
sto se mene tice, neka samo meni ovi moj pulsarcic pozivi sto duze. :roll:
idekius
09-03-2005, 10:39 AM
sto se mene tice, neka samo meni ovi moj pulsarcic pozivi sto duze. :roll:
Slazem se... i ja tako razmisljam... slazem se i sa tom da im je software odlican. Nadam se da ce da se opamete malo, bas mi se i ne menja kartica...
Lako cu naci karticu koja ce da snimi kako treba i zavrsi posao, ali tesko da postoji nesto ovako flexibilno i da ti uz to omogucava da ti kartica radi onako kako ti zelis...
Pravljenje CW projekta za pesmu mi lici na operaciju na otvorenom srcu :idea:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.