View Full Version : "Smak on Acid" - Gulanfer
Gulanfer
17-02-2005, 04:12 PM
Pozdrav svima !
Prijatelj me je uputio na ovaj forum i kako sam uspeo da malo prosvrljam po temama , vidim da ima interesantnih stvari i atmosfera je prijatna. Posto ponekad stignem i da snimim neku pesmicu ( ne zivim od muzike ) bas bi me interesovalo da cujem vase komentare ( svaki je dobrodosao - missim komentar ). Interesuje me komentar za pesmu "Smak on Acid" . Pesma se nalazi na :
http://stage.vitaminic.com/e_man2/singles
MP3 zvuci dosta lose ( neznam sta se desilo pri konverziji ) ali ajde bar komentar za ideju.
Pozdrav svima !
P.S. Ako neko ima volje i vremena moze da prokomentarise i ostale teme koje se nalaze na stranici.
dr.Ru
17-02-2005, 04:49 PM
Dobrodosao Gulanferu :!: :D
upravo skidam pesmu... cujemo se kasnije.
PS. ako nemas nista protiv, odvajam ovaj tvoj post i pravim novi topic od njega. (cisto da razvrstamo :D )
nESbo
18-02-2005, 07:52 AM
uff bravo Gulanferu!!! :D koji je ovo inace zanr konkretno? na pocetku mi se ucini nesto kako da lici pomalo na Junkie XL-a. u cemu radis muziku ?
inace zelim ti dobrodoslicu na forum. :wink:
poz!
Gulanfer
18-02-2005, 10:10 AM
Dobrodosao Gulanferu :!: :D
upravo skidam pesmu... cujemo se kasnije.
PS. ako nemas nista protiv, odvajam ovaj tvoj post i pravim novi topic od njega. (cisto da razvrstamo :D )
Joj hvala, za odvajanje posta, tek kasnije sam ukapirao gde sam ga postavio. Kad si zelen na forumu i kad hoces sve da uradis nabrzaka , ispadne sta ispadne.
Gulanfer
18-02-2005, 10:31 AM
uff bravo Gulanferu!!! :D koji je ovo inace zanr konkretno? na pocetku mi se ucini nesto kako da lici pomalo na Junkie XL-a. u cemu radis muziku ?
inace zelim ti dobrodoslicu na forum. :wink:
poz!
Pa ja generalno, imam problem sa zanrom. Nijednu od mojih pesama neznam gde da svrstam. Ako mi vi mozete pomoci oko toga...bio bih vrlo zahvalan.
Inace nikad nisam slusao Junkie XL ali ako kazes da podseca , ajde , bas cu potraziti pa da poslusam.
Obicno postavljam ideju u Reason 2.5 pa je posle rewire-ujem u Cubase SX i tamo mixujem i dodajem efekte. Mada ponekad koristim samo Cubase SX.
Na kraju mixdown bacim u T-Racks i to je to manje-vise.
Hvala za dobrodoslicu i komentar !
nESbo
18-02-2005, 11:05 AM
Junkie XL - jesi slusao "the Prodigy - The Castbreeder" ? taj ceo album je ustvari odradio Junkie XL, a ne oni, tj Liam.
Najzad jos neko ko koristi Reason i ReWire. Mislio sam da samo jos ja tako radim :wink:
poz!
Gulanfer
21-02-2005, 08:57 AM
Saslusao sam nesto... i tvoj komentar mi dodje kao Veeeeeliki kompliment mada sam ja tehnicki miljama daleko ( u negativnom smislu naravno) . Hvala , ali koji je to zanr ?
Gulanfer
25-02-2005, 10:12 AM
Sta bi ?
Svi snimaju nesto, pa niko nema vremena da komentarise ? Fantasticno, ali ja bih ipak jos neki komentar ( dosad je samo nESbo komentarisao ).
Moze i komentar za neku drugu pesmu, npr. za What?s your name.
Pre godinu dana je u Future Music magazinu bio natjecaj za remix od Future Loop Foundation i What?s your name je moj remix . Originalnu pesmu nikad nisam cuo i remix nisam poslao na natjecaj zbog kratkog vremenskog roka, ali svejedno me interesuje tudje misljenje jer je to jedini remix koji sam uradio. Dajte neku kritiku , za bilo koju pesmu sa gore navedenog linka ( negativne su posebno dobrodosle ).
Pozdrav svima !
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.