View Full Version : BUBNJARI U ZG I OKOLICI - help!!
ANITA
15-02-2005, 06:48 PM
Ovako. Hocu svog supruga iznenaditi za rodendan sa cinelama. Uzela bi mu ZILDIJAN A CUSTOM hi hat ili ride. Sad sam zvala za cijene i to bi bilo hi hat 2600 kn i ride 2100kn.
Zna li tko od vas jesu li ove cijene realne i please jos neki ducan gdje da nazovem i pitam pa da vidim gdje mi se najvise isplati uzeti to.
thanks
A.
cipela
15-02-2005, 08:30 PM
Ovako. Hocu svog supruga iznenaditi za rodendan ........
A.
Anita svaka cast za paznju prema muzu. But,
:lol: Cuj ba - SUPERTAJNI FORUM :lol::lol::lol:
ANITA
15-02-2005, 08:38 PM
Anita svaka cast za paznju prema muzu. But,
:lol: Cuj ba - SUPERTAJNI FORUM :lol::lol::lol:
Mislis da on moze tu doci i pogledati? Pa kad ne posjecuje forum (ni jedan, nisu mu forumi u krvi). Nema brige. :wink: A ionako je sad u Rimu. :D
Shady
16-02-2005, 02:56 PM
Ne znam kurs kune prema evru, ina?e bih mo?da mogao re?i da li je to skupo ili ne.
Ne znam kurs kune prema evru, ina?e bih mo?da mogao re?i da li je to skupo ili ne.
http://www.xe.com/ucc/full.shtml
upises vrednost, izaberes Croatia, a na onom drugom Andorra (ili bilo koju zemlju sa evrom)...
ANITA
16-02-2005, 04:05 PM
Eur je 7,5 kn.
Ali nije ni vazno kako je kod vas... kad nemam drugu mocnost nego kupiti ovdje. :D
Tiki the Boyler
17-02-2005, 11:10 AM
Jel' bas mora Zilldjian?!
ANITA
17-02-2005, 03:39 PM
A zasto ne Zildjian?
Tiki the Boyler
19-02-2005, 11:18 AM
Nisam rekao ne! Samo pitam jel' moze nesto drugo!?
ANITA
20-02-2005, 08:38 AM
Pa trazim TO! Za ove znam da su kvaliteta kakvu on trazi (A CUSTOM) a druge marke jednostavno ne znam koje su kakve.....
Sto preporucas jos?
cipela
20-02-2005, 10:12 AM
Pa trazim TO! Za ove znam da su kvaliteta kakvu on trazi (A CUSTOM) a druge marke jednostavno ne znam koje su kakve.....
Sto preporucas jos?
Dok ti nadjes moze bit da ce proci ne jedan - nego dva rodjendana. :lol:
ANITA
20-02-2005, 03:29 PM
Ma nasla sam ja vec.... gdje ima, inace.. ali im treba doci tek za koji tjedan, a njemu je rodendan sutra! :!:
cipela
20-02-2005, 07:01 PM
Nou sekirej?n. :)
I ra?un od uplate je super poklon.
Joj da meni neko tako pokloni ra?un sa upla?enim makar Pro Tools Apple Mc Intosh (il ve? kako se to pi?e).. :wink:
Ajd da ja nekome tu mo?da mogu pomo?i.. neznam Anita gdje si na?la te cijene ali su realne.. Zastupnici za Zildjan su ti kod nas u Zg onaj shop u zagorskoj ulici broj 41 mislim.. da ga 'be? neznam broj, oni imaju dobar izbor, i pretpostavljam dobre cijene, ra?unaj da ?e? dobiti popust na cash..
Samo kao bubnjara me brine kako si odabrala te ?inele.. mislim to je odli?na serija, ali kako si odabrala, zna? da on ho?e ba? te? ili? koliko god bi volio da mi neko kupi ?inele za ro?kas jako bi volio jedno 20 minuta mira da ih odaberem :D
osobni favorit Zildjan K-custom dark HiHat.. ali mislim da ih nema ispod 3600kn
PAZI JAKO kod ?inela.. nijedna ?inela ne zvu?i isto kao druga..
predla?em da Suprugu sve?e? o?i odvede? ga u Zagorsku pred izlog Zildjijana (unutra) i pusti? ga da odabere.. i vjeruje? o njegovu ljubav (tj obzir prema tvojem nov?aniku):roll: mo?da ?ovjeku treba neki splashic iz ni?e serije koji ko?ta 600 kn :D
ANITA
21-02-2005, 12:25 PM
A Custom su cinele koje je bas htio. Upravo takav splash vec ima. Mislim da je za K seriju rekao da su pretvrde (za neki zesci rock ili sl.) po njegovom ukusu sada. Znam koliko su cinele razlicite i ne bi se usudila kupovati a da nisam vec znala sto hoce, naravno! A splash za 600kn i slicno je kupovao prije dobrih 10,15 godina :wink: .... Sad ili ono sto stvarno hoce ili nista. :D
Ma sve je ok. Danas mu je rodendan, cinele cemo mu kupiti zajedno, ionako su sve to nasi zajednicki novceki pa nije bitno kada i sto. Kad ih nije bilo sad kad treba.
A Custom su cinele koje je bas htio. Upravo takav splash vec ima. Mislim da je za K seriju rekao da su pretvrde (za neki zesci rock ili sl.) po njegovom ukusu sada. Znam koliko su cinele razlicite i ne bi se usudila kupovati a da nisam vec znala sto hoce, naravno! A splash za 600kn i slicno je kupovao prije dobrih 10,15 godina :wink: .... Sad ili ono sto stvarno hoce ili nista. :D
Ma sve je ok. Danas mu je rodendan, cinele cemo mu kupiti zajedno, ionako su sve to nasi zajednicki novceki pa nije bitno kada i sto. Kad ih nije bilo sad kad treba.
e dobro
samo da se osvrnem na ovo o jeftinijim ?inelalma, to ?to ih je kupovao prije 10-15 godina ni?ta ne zna?i, skupe ?inele nisu uvijek ono ?to nekome treba.. ima dosta bubnjara koji mogu imati sve ?inele ovog svijeta a svejedno za npr glavni crash uzmu neki iz srednje serije.
K seriju ?esto koriste za tvr?u mjuzu, ja sam spomenuo K custom taj HiHat o kojem govorim je vjerovatno najmek?i koji sam probao..
Glavno da dobije ono ?to ho?e :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.