View Full Version : novi moderator
dr.Ru
03-02-2005, 09:08 PM
Postovanje svima :!:
rumski.com predstavlja novog moderatora koji je za kratko vreme zasluzio vase interesovanje odlicnim tekstovima, novom energijom, idejama i znanjem.
U pitanju je Max
Trenutno smo sabrali audio inzenjering, produkciju i postprodukciju u jednu sobu, sa namerom da u nekoj buducnosti se ove oblasti osamostale u trenutku velikog interesovanja, velikog broja postova i clanova.
Maxu, kada odgovoris na ovaj post, sledi i formalno izmena tvog statusa.
Pozdrav
Postovanje svima :!:
Maxu, kada odgovoris na ovaj post, sledi i formalno izmena tvog statusa.
Cestitam, to ce biti nesto kao secenje vrpce :D :)
Evo sec sec sec ....... presekao ......
Hvala na ukazanom poverenju nastojacu da odgovorim na sve probleme i nedace koje muce coveka koji pocinje u ovom poslu ...a i one koji su i napredovali
Hvala
Ja bih samo da se odvoji tehnicki deo kao ono ...koji mikrofoni i to ...i da se bacimo samo na produkciju ....miks ....i post.....jel to moguce ....?
lesha
03-02-2005, 09:36 PM
Ja bih samo da se odvoji tehnicki deo kao ono ...koji mikrofoni i to ...i da se bacimo samo na produkciju ....miks ....i post.....jel to moguce ....?
cestitam :wink:
a ideja nije losa..
dr.Ru
03-02-2005, 10:10 PM
naravno. Mikrofoni, pretpojacala... sve se to nalazi u sobi "instrumenti i studijska oprema"
idekius
03-02-2005, 10:57 PM
Cestitke za novog "plavca" :D
ANITA
03-02-2005, 11:02 PM
I ja cestitam dragom Maxu! :wink: :D
ANITA
03-02-2005, 11:04 PM
Idekius, a sto se dogodilo sa tvojom tastaturom?
lesha
03-02-2005, 11:11 PM
ma slucajno se prosulo pivo :lol:
idekius
03-02-2005, 11:12 PM
Idekius, a sto se dogodilo sa tvojom tastaturom?
:evil: Nista niste videli :D
Malo sam bio nesmotren :-)
diviner
03-02-2005, 11:26 PM
Nisam bio tu dugo vremena, ali sam Maxonju spazio odmah...o njemu smo rumski i ja licno razgovarali svega par minuta i odmah se slozili o svemu (sada znate i u cemu).
Sretno...
dr.Ru
04-02-2005, 12:32 AM
Nisam bio tu dugo vremena, ali sam Maxonju spazio odmah...o njemu smo rumski i ja licno razgovarali svega par minuta i odmah se slozili o svemu (sada znate i u cemu).
Sretno...
upravo je tako bilo. Obojca smo nezavisno doneli istu odluku :D
Pedja
04-02-2005, 12:59 AM
Od mene takodje cestitke za novog "plavca", sto kaze Anita za lepu plavu boju :wink:
Sasvim zasluzeno..
Iskrene cestitke :)
ANITA
04-02-2005, 01:13 AM
Od mene takodje cestitke za novog "plavca", sto kaze Anita za lepu plavu boju :wink:
Da, da. Stvarno lijepu boju. :da:
SandRob
04-02-2005, 08:34 AM
Sretno...
upravo je tako bilo. Obojca smo nezavisno doneli istu odluku :D
nevjerojatno. ja san bas sinoc misli kako bi maxu trebalo dat ovu rubriku ili cak otvorit jednu novu 'mastering', a vi ste prominili ime postojecoj rubrici. bas super. 8)
Hvala ljudi .....dirnuli ste me....... :oops:
Ali gde je ta plava boja......ja jes da imam plave oci ....ali ........
ocu plaaaaavvvvuuuu :cry:
hehehehee :wink:
Pozdrav
aaaaaaa.sad sam video ...... hehehehehe
izlazim na ulicu da zaustavljam saobracaj.....
Pozdrav
ANITA
04-02-2005, 12:51 PM
Plava boja se vidi kad tek dodes na rumski forum i onda dolje. Najljepsi plavci su urednici, ona ruzna plava :wink: su administratori....
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.