View Full Version : Kako syncovati pc gigastudio daw to mac g5 daw!!!
samplemaniac
01-02-2005, 11:26 PM
Mene zanima kako je najbolje da se synca pc daw koji ce biti upotrebljen kao gigastudio setup u mac g5,koji ce biti sequencer.A da pc salje midi ne audijo.Tako da mogu snimiti u mac g5 midi iz pcja i da cujem sound sa gigastudija!!
Tnx!!!
G5 MIDI Out -> GStudio MIDI In
GStudio Audio Out -> G5 Audio In
Napravi track na G5 koji ce sluziti za monitoring Gigastudija...
samplemaniac
01-02-2005, 11:49 PM
Ok.Hvala!
Dakle trebaju mi dvije kartice koje imaju wordclock?JEl mozes malo da objasnis sirije!
Tnx
Ok.Hvala!
Dakle trebaju mi dvije kartice koje imaju wordclock?JEl mozes malo da objasnis sirije!
Tnx
Word clock ti treba samo ako zelis da koristis Digital I/O (ADAT, SPDIF)....ako ostanes u analognom domenu (znaci da veza izmedju G5 i Gstudija bude analogna) onda ti ne treba karta sa wordclockom...
U slucaju da odlucis da koristis wordclock, onda samo namestis da jedna karta bude MASTER (recimo da salje clock ona u G5) i iz nje syncujes onu drugu kartu preko BNC-a, ADAT-a ili SPDIF-a...
samplemaniac
02-02-2005, 12:43 AM
SUper!
Da li to znaci da kad stisnem play na macu u logic 7 da ce mi u isto vrijeme i svirati gigastudijo unutra ,i to midi,ne audijo?
SUper!
Da li to znaci da kad stisnem play na macu u logic 7 da ce mi u isto vrijeme i svirati gigastudijo unutra ,i to midi,ne audijo?
da, trebalo bi.....posto gigastudio koristis samo kao sample player, a u G5 je sekvencer....
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.