PDA

View Full Version : Dynaudio BM5A vs. ADAM P11A

dr.Ru
25-01-2005, 05:53 PM
Pure, kVu, Ridge i ja smo imali A/B test Dynaudio i Adama. U buducoj raspravi cu dati standardne fabricke podatke o oba monitora. Za pocetak, samo da najavim zanimljiv topic, detaljne zakljucke, utiske, subjektivni dojam, kao i karakter naseg testa.

Max
28-01-2005, 12:02 PM
Jedva cekam mada mislim da nije fer ADAM je toooliiiko bolji .... ne zelim da zvucim kriticki .... ali molim vas da ih probate u nekom studiju a ne u radnji da nam ne bi dali uporedbu koja je pogresna ...kao za HR .... Posto mnogo ljudi nema taj luksuz da uporedjuje bolje monitore tako da su nam vase kritike od velikog znacaja :wink:

kVu
30-01-2005, 03:32 AM
aj kad smo poceli na "kasicicu" da pravimo review, da nastavimo...

dynaudio deluje kao da ima vise prostora za sve, ADAM je izuzetno zanimljiv, moja referentna stvar je mnogo bolje "izasla" na ADAM-u...

medjutim, ne zelim da sudim ni o jednom paru na osnovu svega pola sata slusanja...

clusterchord
30-01-2005, 04:56 AM
jos davno sam slusao paralelno HR824, BM15A i P22A..

..kupio sam P22A . bez puno razmisljanja. cisce, bez 'farbe', linearniji bass, itd

postoji na rumski jedan post gdje sam detaljnije opisao iskustvo s P22..

Max
31-01-2005, 04:38 PM
Iako sam vlasnik HR 824 .....ADAM P22a je .....stvarno plavusa koju nikad nisam smeo da startujem ....hehehe .....Strsan monitor ....malo se navici i UUUURRRAAAAAA !!!! :lol: