View Full Version : Sound Forge 8
Najavljen...i to sa VST podrskom...buhuhhahaha :twisted:
taman si me uhvatio dok sam kucao vest :)
lesha
20-01-2005, 08:21 PM
e konacno i oni da se opamete :D
I Samplitude 8...jedva cekam...ozbiljno razmisljam da predjem na Samplitude :?
idekius
20-01-2005, 11:33 PM
Jipiiiiiiiiii!!!! Uraaaaa!!!! Taman sam hteo da tuzno predjem na WaveLab zbog VST-a... :-(
Sada sa ponosom mogu reci da je SoundMorge wav editor za prave muskarce, a WaveLab sa svojim sarenilom je editor za devojcice i jos uvek male decake...
Znaci uz SoundForge ide: Tompus, crno vino (ili sampanjac), cilindar na glavi i zanosna lepotica u krilu :wink:
Uz WaveLab: Pelene, sminka, sokic, keksic (bambi) :twisted:
Za ovo bi lako mogao zavrsiti u nekom Mercedesovom gepeku :wink:
Salim se naravno, izgleda da Steinberg u komadima opada, moracu potraziti posao tamo malo da ih dignem sa idejama :)
Jipiiiiiiiiii!!!! Uraaaaa!!!! Taman sam hteo da tuzno predjem na WaveLab zbog VST-a... :-(
Sada sa ponosom mogu reci da je SoundMorge wav editor za prave muskarce, a WaveLab sa svojim sarenilom je editor za devojcice i jos uvek male decake...
Znaci uz SoundForge ide: Tompus, crno vino (ili sampanjac), cilindar na glavi i zanosna lepotica u krilu :wink:
Uz WaveLab: Pelene, sminka, sokic, keksic (bambi) :twisted: :lol: :lol:
Pedja
22-01-2005, 01:13 PM
a taman sam presao u Wavelab :roll: .....mada mi nece biti tesko da se vratim tamo gde sam bio :P
pelene, sokici i keks(bambi) su mi i onako slatka svakodnevnica :D
dacko
24-01-2005, 09:09 AM
Wavelab iako je za devojcice, kako neki kazu, rulez. :roll:
Wavelab iako je za devojcice, kako neki kazu, rulez. :roll:Prazne price :lol:
Mogli
27-01-2005, 06:30 PM
Svi koji su poceli sa Cakewalkom i ostalim instant programima tipa Acid, logicno je da su zaljubljeni u Sound Forge. WaveLab se nikad nije mesao u amaterske stvari. VST podrska je njegov organski deo. :D
dacko
28-01-2005, 08:18 AM
Uh, vec sam se uplasio da nema wavelabovaca ovde... Ko ga je barem malo koristio, zna sta je SoundForge... :wink:
Svi koji su poceli sa Cakewalkom i ostalim instant programima tipa Acid, logicno je da su zaljubljeni u Sound Forge. WaveLab se nikad nije mesao u amaterske stvari. VST podrska je njegov organski deo. :D
Ja sam izuzetak jer sam bio korisnik Cajewalka i ACID-a a radim u Wavelabu, znaci upecan sam :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.