Log in

View Full Version : UAD-1 -Precision EQ

SandRob
20-01-2005, 12:08 PM
http://www.uaudio.com/-works/images/products/software/peq-main.jpg
http://www.uaudio.com/products/software/UAD-1/precision-eq/index.html

bdv: sa novim updateom softwarea, ja san ko vjerni korisnik dobi i 'A $50 Thank You Coupon from UA' :roll:

Eon
20-01-2005, 12:11 PM
Eto ti pravog menadzmenta i firme, sada lepo odes u radnju i kupis sebi svasta nesto za 50$ :mrgreen:

STUDIOTON
20-01-2005, 01:14 PM
U jebo te .. svaka cast

IK
20-01-2005, 07:41 PM
Kako radi? Bilo bi super da ima neki displej. Ipak smo se vec svi razmazili pa dosta toga radimo vizualno.

dr.Ru
21-01-2005, 12:08 AM
matori, ovo je sjajno.... taman da kupim studio pak.... mislim da cu da stedim lovu za ultra pak.... ovo je dusu dalo za finalni master

SandRob
21-01-2005, 09:17 AM
downloada san jucer update, ali jos ga nisan stiga ni instalirat. vidit cu veceras, ako uhitin vrimena. :)

STUDIOTON
21-01-2005, 03:34 PM
downloada san jucer update, ali jos ga nisan stiga ni instalirat. vidit cu veceras, ako uhitin vrimena. :)

Sandro , ocekujem tvoj komentar :?:

SandRob
22-01-2005, 03:33 PM
evo san ga instalira i prova. a sto cu ti govorit. nisan se puno zajebava, ali i ovo je dovoljno da vidin da se radi o fantasticnemu eq-u.
sad bi najradije cili materijal, koji nam ima izac slijedeci misec, ponovo masterizira, ali to vise ni moguce. :cry:

pultec i cambridge i dalje imaju svoju svrhu u pojedinacnim kanalima i grupama, ali u masteringu ovaj zvuci daleko bolje.
mene malo jebe njegov dizajn (ucinjen je ko hardware) na koji nisan naviknut, ali zvuk mu je jednostavno topliji, visoki su meksi, 'analogniji', prirodniji... kad stvar prodjes kroz njega svi instrumenti i sve frekfencije se povezu u kompaktnu cjelinu.

bas san prova brzinski masterizirat jednu stvar sa nove ploce koristeci precision eq i precision limiter i moran priznat da se ne osjecan bas ugodno sad kad san usporedi s onim sto san masterizira prije pola godine i sto nam ide na plocu. :cry:

Max
28-01-2005, 10:46 AM
Novi EQ koristi interni upsampling..kao i Pultec ....to na zalost nisu uradili sa Cambridgeom inace i on extremno bolje zvuci kad se podigne sample rate.... Meni se i dalje vise dopada Pultec ... ali kao sto je gore navedeno ovo je Eq namenjen za mastering Pozdrav

SandRob
28-01-2005, 11:19 AM
Novi EQ koristi interni upsampling..kao i Pultec ....to na zalost nisu uradili sa Cambridgeom inace i on extremno bolje zvuci kad se podigne sample rate.... Meni se i dalje vise dopada Pultec ... ali kao sto je gore navedeno ovo je Eq namenjen za mastering Pozdrav

i ja volin pultec (pro) i u mixu (narocito na glasu) ga maximalno (zlo)upotrebjajen, ali mi u masteringu zna nekako stvrdnut visoke. ovaj mi zvuci mekse u visokima.

Max
28-01-2005, 12:21 PM
u pravu si ...ali mi nije jasan bas u donjima ..... tu ga pultec bas prevazilazi