View Full Version : EWS konekcijski kabel za terratec
Problem je naime slijede?i...
Htio bi prosiriti sistem dodatnim terratec karticama phase serije ali u nas trgovine imaju neku neobi?nu naviku da ne isporu?uju ews konekcijski kabel sa karticom. To sam se osvjedo?io u mom slu?aju a i u slu?aju jo? nekih poznanika.
Zna?i pitanja su ako ima koji korisnik ews ili phase serije:
1. Da li postoji na?in da se taj kabel zamijeni nekim drugim sli?ne funkcije ili ako netko zna na koji na?in taj kabel povezuje jumpere pa da ga probam sam izraditi?
2.Da li se mozda mo?e iz trgovina u SiCG ili Bosni naru?iti posebno ews kabel?
Hvala :D
Dali ti treba vanjski ili unutarnji kabl za konekciju?
Dali ti treba vanjski ili unutarnji kabl za konekciju?
Ews connection kabel za phase je samo jedne vrste.
Unutra?nji :wink:
dr.Ru
21-01-2005, 12:06 AM
Dobrodosao na Forum :D :!:
Evo, ja sam proverio:
1. ne postoji alternativa osim da ga sam pravis pomocu sheme koja ima da se skine sa neta u *.pdf formatu
2. moze da se naruci u gotovo svim audio shopovima koji rade sa Terratecom u SCG, mada ti je verovatno BIH blize ako si iz HR. Imamo na Forumu ljude iz Artista BIH, trebalo bi i kod njih da ima u prodaji. Javice ti se
Dobrodosao na Forum :D :!:
Evo, ja sam proverio:
1. ne postoji alternativa osim da ga sam pravis pomocu sheme koja ima da se skine sa neta u *.pdf formatu
2. moze da se naruci u gotovo svim audio shopovima koji rade sa Terratecom u SCG, mada ti je verovatno BIH blize ako si iz HR. Imamo na Forumu ljude iz Artista BIH, trebalo bi i kod njih da ima u prodaji. Javice ti se
E hvala puno na trudu! :D
Ka?e? za tu shemu?Jeli zna? mo?da gdje je ima za skinuti?Ja sam pregooglao sve pa nema.. :?
Glupo mi je da svaki put kad budem nadogra?ivao novom karticom uvijek naru?ivati pa bi volio da sam znam sklepati kabel kad zatreba :)
Ja ti imam takva 2 kabla vi?ka za EWS88MT, jer mi se I/O board ne nalazi u comp-u ve? vani pa koristim eksterni kabl i mogu ti poslati jedan kabl ako to pa?e na tvoju zvu?nu. Provjeri dali pa?e.
Ja ti imam takva 2 kabla vi?ka za EWS88MT, jer mi se I/O board ne nalazi u comp-u ve? vani pa koristim eksterni kabl i mogu ti poslati jedan kabl ako to pa?e na tvoju zvu?nu. Provjeri dali pa?e.
Kolko znam svaka ews konekcija za terratece je ista. Zna?i i na ews i na phase modelima, meni ce uskoro trebati za povezati upravo jedan takav ews i jedan phase, a po?to je to mogu?e zna?i da je i konekcija ista. :D
2 bi do?le ko naru?ene, tako bi i ubudu?e rije?io problem konekcije sa tre?om karticom!
Zna?i dogovorit ?emo se na PM 1
Ti pukni cijenu ja ?u poslati pare i adresu :wink:
p.s.
Samo za provjeru, jedna strana kabela bi morala imati 3 ulaza za jumper a druga 5 kolko znam.Pa provjeri :)
SickBoy
28-01-2005, 10:11 PM
Htio bi prosiriti sistem dodatnim terratec karticama phase serije ali u nas trgovine imaju neku neobi?nu naviku da ne isporu?uju ews konekcijski kabel sa karticom. To sam se osvjedo?io u mom slu?aju a i u slu?aju jo? nekih poznanika.
To se i meni desilo... :?
Kontaktirao sam Terratec izravno i odgovor je bio da kontaktiram trgovinu di sam kupija karticu. ?ta je najlu?e, pakovanje je bilo u nedirnutom celofanu, zna?i Terratec zeza isto?no tr?i?te...
To se i meni desilo... :?
Kontaktirao sam Terratec izravno i odgovor je bio da kontaktiram trgovinu di sam kupija karticu. ?ta je najlu?e, pakovanje je bilo u nedirnutom celofanu, zna?i Terratec zeza isto?no tr?i?te...
Znam Sickboy, tebe sam obuhvatio kad sam spomenuo "slu?aj nekih poznanika" :lol: :lol: :lol:
Terron_cro
29-12-2010, 02:28 PM
pozdrav! nov sam ovdje, pa svima zelim ugodne blagdane...nego htjedoh pitati ima li ko vi?ka unutarnji ili vanjski kabel za EWS 88 MT isti problem kao i iznad nisu ga isporučili...
alavuk
29-12-2010, 09:00 PM
ja sam se manuo nakon bezuspesnog pokusaja da nadjem u skopju muski - muski usb za maya 44 usb nakon brzog iscima za usb bracket iz srbije (fala mi'ajlo sinko!) , lepo cu si uzeti novu karticu sa jos normalnijim usb prikljuckom od svoje prve plate :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.