View Full Version : recenzije starijeg hardwarea?
dlukace
17-01-2005, 06:14 PM
?ao svima koliko vas ima! tra?im reviewe(recenzije) rolanda jd 990 ,jd 800,oberheim matrix 12,korg wavestationa(a/d ,a mo?e i drugih verzija).na harmony-central i sonicstate stranicama sam bio pa mi probajte poslati link sa nekih stranica tipa sos ili future music gdje su recenzije cjelovite.
unaprijed hvala-ovo mi je dosta va?no...
tesko da ces naci bilo sta od SoS-a posto toliko stare stvari ne cuvaju...
dlukace
18-01-2005, 08:07 PM
ma znam da sos ne dr?i toliko stare stranice nego sam samo dao primjer tipa reviewa kojeg bih ?elio prona?i...usput pure ili bilo ko drugi-kako vam se ?ini vst verzija korg legacy collectiona-posebno wavestation? da li je jako vjeran originalu ili je lo?a kopija istog?
ma znam da sos ne dr?i toliko stare stranice nego sam samo dao primjer tipa reviewa kojeg bih ?elio prona?i...usput pure ili bilo ko drugi-kako vam se ?ini vst verzija korg legacy collectiona-posebno wavestation? da li je jako vjeran originalu ili je lo?a kopija istog?
pa Wavestation ne vidim kao neki tezak izazov....korg ima jedini pravo da koristi originalne zvukove/presete te je zato i najverniji.....ono ostalo je samo trebalo portovati za PC/Mac...
Korg PolySix me nije nesto odusevio, a MS20 onako.......ne toliko veran originalu...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.