Log in

View Full Version : recenzije starijeg hardwarea?

dlukace
17-01-2005, 06:14 PM
?ao svima koliko vas ima! tra?im reviewe(recenzije) rolanda jd 990 ,jd 800,oberheim matrix 12,korg wavestationa(a/d ,a mo?e i drugih verzija).na harmony-central i sonicstate stranicama sam bio pa mi probajte poslati link sa nekih stranica tipa sos ili future music gdje su recenzije cjelovite.
unaprijed hvala-ovo mi je dosta va?no...

puRe
17-01-2005, 06:24 PM
tesko da ces naci bilo sta od SoS-a posto toliko stare stvari ne cuvaju...

dlukace
18-01-2005, 08:07 PM
ma znam da sos ne dr?i toliko stare stranice nego sam samo dao primjer tipa reviewa kojeg bih ?elio prona?i...usput pure ili bilo ko drugi-kako vam se ?ini vst verzija korg legacy collectiona-posebno wavestation? da li je jako vjeran originalu ili je lo?a kopija istog?

puRe
18-01-2005, 08:48 PM
ma znam da sos ne dr?i toliko stare stranice nego sam samo dao primjer tipa reviewa kojeg bih ?elio prona?i...usput pure ili bilo ko drugi-kako vam se ?ini vst verzija korg legacy collectiona-posebno wavestation? da li je jako vjeran originalu ili je lo?a kopija istog?

pa Wavestation ne vidim kao neki tezak izazov....korg ima jedini pravo da koristi originalne zvukove/presete te je zato i najverniji.....ono ostalo je samo trebalo portovati za PC/Mac...

Korg PolySix me nije nesto odusevio, a MS20 onako.......ne toliko veran originalu...