PDA

View Full Version : Prijedlog

cevap
16-01-2005, 08:37 PM
Molio bih administratora da na forumu ukljuchi opciju "Oznachi sve teme kao prochitane", jer kako sam narodnjak nema toliko tema koje me interesuju, te stoga nemam ni potrebu da otvaram sve i jednu novu temu samo da bi ih napravio kao prochitane, tj. da sljedeci put kad se logiram samo nove teme budu prikazane. Eeeeeeej, i ja sam malo ovo zapetljao, al eto, valjda kontate shta zelim! :lol: :D

puRe
16-01-2005, 09:49 PM
idi na ovaj link kada hoces da obelezis kao procitane...

http://www.rumski.com/forum/index.php?mark=forums

cevap
17-01-2005, 10:03 AM
puRe , nije to rjeshenje, na phpBB postoji opcija, i doboljno je samo da se ukljuchi, koja bi dodala ovaj isti link sa desne strane u gornjem uglu, znam to 100 % jer posjecujem josh foruma na kojima ima ta opcija, a poznato mi je da ljudi sami ne programiraju phpBB, vec ga preuzimaju gotovog, i da je ova opcija ukljuchena s tim sto nije default.

puRe
17-01-2005, 03:08 PM
puRe , nije to rjeshenje, na phpBB postoji opcija, i doboljno je samo da se ukljuchi, koja bi dodala ovaj isti link sa desne strane u gornjem uglu, znam to 100 % jer posjecujem josh foruma na kojima ima ta opcija, a poznato mi je da ljudi sami ne programiraju phpBB, vec ga preuzimaju gotovog, i da je ova opcija ukljuchena s tim sto nije default.

to zavisi od skina.......koliko ja znam onaj link to resava...

cevap
18-01-2005, 11:31 AM
Nije skin u pitanju, evo probao sam oba koje imate, nema linka ni na jednom.
Ipak mislim da je to opcija koju administrator mora ukljuchiti da bi bila vidljiva na forumu. Kao sto rekoh, posjecujem barem josh 4 ovakva foruma i na svim ima ovo sto meni treba. A to je puRe, brat brratu, 5-10 minuta posla za tebe, a izgled foruma nece uopshte biti narushen! :wink:

puRe
18-01-2005, 03:33 PM
Nije skin u pitanju, evo probao sam oba koje imate, nema linka ni na jednom.
Ipak mislim da je to opcija koju administrator mora ukljuchiti da bi bila vidljiva na forumu. Kao sto rekoh, posjecujem barem josh 4 ovakva foruma i na svim ima ovo sto meni treba. A to je puRe, brat brratu, 5-10 minuta posla za tebe, a izgled foruma nece uopshte biti narushen! :wink:

ajde polako....

Vecina foruma na netu su bazirani na osnovnom phpBB skinu koji ima taj link.....znaci link zavisi od skina, a ne od nekog setovanja kod administratora....skinovima se ionako bavi dr. ru tako da bolje sacekaj njega da promeni...

odlaskom na onaj link ces dobiti isti efekat kao da si kliknuo na to sto bismo/cemo kasnije dodati...

lesha
18-01-2005, 03:40 PM
puRe , nije to rjeshenje, na phpBB postoji opcija, i doboljno je samo da se ukljuchi, koja bi dodala ovaj isti link sa desne strane u gornjem uglu
pa imas vec taj link na pocetnoj strani samo sto je dole...

dr.Ru
18-01-2005, 04:13 PM
link o kome pricas oduvek je postojao u ovoj verziji skina, samo treba da se naviknes na mesto na kom se nalazi.
U donjem levom delu foruma: ispod poslednjeg foruma "razno (off topic) a iznad "zadnji put si posetio forum........"

cevap
18-01-2005, 06:34 PM
aaaaaaaaaaaaaaaaaaj kraljuuuuuuuu, hvala :lol:

izgleda da je doshlo vrijeme da ja malo svratim do optichara :(