PDA

View Full Version : Imam problem sa gigastudijom 2.5 i 3 vec od pocetka!

samplemaniac
02-01-2005, 01:19 PM
Neznam zasto mi giga 2,5 na win 2k nije radio,sada kad sam stavio na xp service pack 2 giga 3 sam mislio da ce raditi,i opet nece.Samo instaliram i kad otvorim onda se sve zaustavi .
Imam pentium 4 2.4
3 diska
1 gb rama
Rme multiface kartu
qdi platinx2e maticnu

Jel moguce da mi maticna ploca nekako ne radi sa gigastudijom?
Problem je i da mi moj system nikako nece da prihvati giga filove.Sta bi to bilo!Kao da je alergican na njih!!!
Upravo razmisljam da nabavim novu plocu ali neznam koju!!!
Hvala!

Klarinetista
02-01-2005, 01:20 PM
Verovatno je problem sp2...

cipela
02-01-2005, 02:01 PM
Niste trebali postaviti SP2. Ako mozete ponistite SP2 i ponovo postavite SP1.
Probajte neki od gig fajlova konvertovati u npr. halionov fajl, pa ga pokrenuti sa halionom. Cisto da vidite da li je bas do problema sa plocom.

Sleepgolfer
02-01-2005, 02:39 PM
service pack 2 sucks major balls! Ljudima konstantno nestaju drajveri od graficke, zvucne, printera...jedan prijatelj je instalirao SP2 i nakon restarta nije vise mogao dici masinu ni u safe modu...instaliraj samo SP1 i security zakrpe s microsoft update sajta i nista vise...

cipela
02-01-2005, 02:58 PM
service pack 2 sucks major balls! Ljudima konstantno nestaju drajveri od graficke, zvucne, printera...jedan prijatelj je instalirao SP2 i nakon restarta nije vise mogao dici masinu ni u safe modu...instaliraj samo SP1 i security zakrpe s microsoft update sajta i nista vise...

Ja sam prosao isto ovako pa napisah iz loseg iskustva. Morao sam formatizirati disk i postaviti sve ponovo, a SP2 sam preuzeo kao besplatan u onom BUG casopisu za kompjuterase.
Grrrrrrr! :banghead: [/quote]