View Full Version : predlog
SumAnuT
27-12-2004, 02:41 PM
postao mi je forum ... pa ne mogu reci nepregledan ali je nekako sve nabacano ... predlazem da se podeli u grupe:
computer:
hardver
softver
dsp
studio:
dizajn i konstrukcije
instrumenti i studijska oprema
knowledge base:
produkcija i tehnike
recenzije
tutorijali
razno
promotional:
bendovi
promocija radova
other:
english forum
mali oglasi
offtopic
dr.Ru
27-12-2004, 03:08 PM
dobar predlog.
definitivni izgled/izbor cemo znati posle 22.01.2005
Znaci, racunaj u nedelju, 23.01.2005
SandRob
28-12-2004, 08:17 AM
ja san u principu za to da bude sto je moguce manje foruma, a da zadovolje sva podrucja.
ovo sto sumanuti predlaze mi se cini jako ok, s time da bi ja izbaci 'dsp'.
dakle, ostavi bi samo hardware i software.
ja bi takodjer izbaci ono 'promocija'. bandove bi definitivno izbaci, a 'promocija radova' bi promini u recimo 'pjesme' ili 'radovi' ili tako nesto, jer mislin da se stvari 'uploadaju' da bi ih se komentiralo, a ne da bi se promovirale. ono 'razno' bi isto izbaci.
ono sto mislin da bi generalno bilo dobro je da se suzdrzimo od spamiranja i off topica. :oops: i o tomu bi moderatori trebali povest racuna. nisan za neku stegu i brutalno brisanje postova, ali moderatori bi trebali upozoravat, tako da se pocmemo odvikavat od spamiranja.
e, da! ove grupe i podgrupe, sto sumanuti predlaze, moraju bit na istemu nivou (ko sto je sad), da se sve vidi kad udjes na forum a ne nikako da se u svako grupu ulazi, pa da se tek onda pokazu podgrupe.
jos jedna, po meni bitna stvar! treba forum rasirit. prominit header tako da se moze stavit relativna sirina!
Do poslednjeg se slazem sa tobom :D Samo nemojte podgrupe... :roll: Sto manje komplikovanosti :wink:
Tiki the Boyler
28-12-2004, 02:15 PM
bandove bi definitivno izbaci,
Slazem se sa tobom da je ovo najmanje posjecen dio foruma, ali se ne slazem da ga treba sutnuti?! Mislim da je upravo ovaj dio foruma kljuca daljeg rasta rumskog! Naime, upravo kroz ovakve momente treba studio i "proces stvaranje muzike" pribliziti i ljudima koji "samo" znaju svirati, a ne razumiju se u tehniku snimanja, produkciju itd. Jer ipak ne mozemo svi znati sve!
U protivnom doci cemo u situaciju da ovde diskutuje gomila vukova samotnjaka koji ce na kraju sami slusati svoju muziku...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.