View Full Version : 3rd party za powercore
Ima netko ikakva iskustva s 3rd party pluginima za powercore? Steta je ne iskoristit spravicu sa tliko snage, a opet glupo je kupovati ultra skupe plugine na blef. UAD mi je super ali njegovi resursi kad se covjek zaigra brzo nestanu, pa me zanima kako da i poco malo vise radi (rijetko ga opteretim vise od 25% odnosno 1 DSP, i to uglavnom reverbom koji je sjajan, EQ SAT koji mi radi super i ponekad chorusom koji moze proc)
Thanx
STUDIOTON
24-12-2004, 02:02 AM
Ima netko ikakva iskustva s 3rd party pluginima za powercore? Steta je ne iskoristit spravicu sa tliko snage, a opet glupo je kupovati ultra skupe plugine na blef. UAD mi je super ali njegovi resursi kad se covjek zaigra brzo nestanu, pa me zanima kako da i poco malo vise radi (rijetko ga opteretim vise od 25% odnosno 1 DSP, i to uglavnom reverbom koji je sjajan, EQ SAT koji mi radi super i ponekad chorusom koji moze proc)
Thanx
Uh .. stvarno je jak .. ja koristim i njegov kompresom 24/7,megaverb, classic verb pozivam i po nekoliko puta i nista :D Voleo bih da su plugovi jeftiniji jer one cene su stvarno preterane imajuci u vidu UAD sa kojim sam prezadovoljan
ma znam. Imam i UAD, ali mi je malo slab, pa cu ubost skoro jos jedan, ali volio bih malo vise iskoristit poco, a neki od tih skupih 3rd part plugsa izgledaju super, ali pojma nemam kako rade (sony pluginovi, character, onda onaj tube simulator...). Enivej kad vec imam karticu nije neisplativo uzet skupi plugin za koji znas da vrijedi. Meni osobno oni kompresori koje dobijes uz poco nisu bas nesto posebno i koristim ih samo kad mi je UAD ispucan do kraja i CPU iznad 70%...EQ je odlican
STUDIOTON
27-12-2004, 03:43 PM
I kod mene je slicna situacija , cuvam UAD snagu za pravo mesto i pravo vreme .. ja masom koristim i poco kompresor u aranzmanu jer kada ga vec imam hocu ga iskoristiti jer je meni sasvim ok ..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.