View Full Version : Da otvorim, CW novost (Zar?!?!?!)
http://www.cwaudio.de/
dobar paket za one sa viskom para
Restore
SandRob
24-12-2004, 07:35 AM
cekaj! mislis na ovaj paket od 798?, koji ukjucuje pulsar i ove pluginove!?
PlugIns:
MasterVerb Pro, Optimaster, Vinco Vintage Compressor, PSY-Q, Surroundmixer STM-48s, Production Mixer STM-2448, Inline Mixer STM-1632, MasterVerb Classic, Compressor, Limiter, Gate, Expander, Parametric EQ, 4-Pole, Filter, Chorus, 4-Tap, Chorus, Flanger, Phaser, Delay, Dual Delay, AutoPan, AutoWah, Distortion, Dither/Shaper, HighCut Filter, LowCut Filter, Early Reflector, Harmonic Chorus/Flanger, Multitap Delay, Overdrive, Pitch Shifter, Resonator, RingModulator, Tremolo.
jebate, ovo je genijalna ponuda - super povoljna za onoga ko ce koristit blagodati scope routhinga!!! 8)
kome ne treba pulsarov routhing, mooozda je bolja investicija neka 'obicna' kartica i uad, ali pod uslovom da se kupu svi uadovi pluginovi. :!:
bdv: steta sto cw u paketu ne daje timeworksove pluginove. :cry:
bdv2: pa ode nema nikakve novosti! 'isto sranje - drugo pakovanje'. :wink:
cekaj! mislis na ovaj paket od 798?, koji ukjucuje pulsar i ove pluginove!?
PlugIns:
MasterVerb Pro, Optimaster, Vinco Vintage Compressor, PSY-Q, Surroundmixer STM-48s, Production Mixer STM-2448, Inline Mixer STM-1632, MasterVerb Classic, Compressor, Limiter, Gate, Expander, Parametric EQ, 4-Pole, Filter, Chorus, 4-Tap, Chorus, Flanger, Phaser, Delay, Dual Delay, AutoPan, AutoWah, Distortion, Dither/Shaper, HighCut Filter, LowCut Filter, Early Reflector, Harmonic Chorus/Flanger, Multitap Delay, Overdrive, Pitch Shifter, Resonator, RingModulator, Tremolo.
jebate, ovo je genijalna ponuda - super povoljna za onoga ko ce koristit blagodati scope routhinga!!! 8)
kome ne treba pulsarov routhing, mooozda je bolja investicija neka 'obicna' kartica i uad, ali pod uslovom da se kupu svi uadovi pluginovi. :!:
bdv: steta sto cw u paketu ne daje timeworksove pluginove. :cry:
bdv2: pa ode nema nikakve novosti! 'isto sranje - drugo pakovanje'. :wink:
hehe, ne nije to nego onaj restore koji je za remix recimo odlican
idekius
24-12-2004, 08:46 AM
A kako vam se svidja onaj Triple Dat LE i sta je to zapravo?
Meni lici na CW Soundforge...
SandRob
24-12-2004, 08:50 AM
ma ja mislin da je to samo dio creamwareove megalomanije.
umisto da se koncentriraju i razvijaju ono u cemu su najjaci i sto (na kraju krajeva) od njih korisnici ocekuju, oni izmisljaju tople vode, salju idijotske cestitke... vidi da ne znaju ni normalni sajt ucinit da mozes normano ostavit link :evil:
To je hard disk recording preko pulsara, stim da mozes koristiti ponudjene efekte CW-a
idekius
24-12-2004, 09:26 AM
To je hard disk recording preko pulsara, stim da mozes koristiti ponudjene efekte CW-a
Kome li je to potrebno.... :roll:
Moj cale je pre desetak godina imao Triple Dat8) ...sa sve Osiris paketom i masom nekih gluposti.Bila je to revolucija tada...cudoviste od hard disk recording-a :wink:
Kome li je to potrebno.... :roll:
budalama, zoastalim muzicarima, pocetnicima, budalama i budalama :)
idekius
24-12-2004, 09:36 AM
Pa nisam rekao da mi treba, kako si znao :?: :D :) :lol:
hehe, pretpostavka :lol: :)
SandRob
24-12-2004, 10:01 AM
Pa nisam rekao da mi treba, kako si znao :?: :D :) :lol: :mrgreen:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.