View Full Version : Pomoc...Reson ne mogu da instaliram
enzomat
23-12-2004, 02:04 PM
Juce sam od Divinera kupio kompjuter i sad zelim da na njega sa cdova instaliram reason. Medjutim nista se ne desava kad kliknem na Instal Reason ikonu. U cemu je fol?
Do sada sam uspjesno instalirao Reason na kompjutere, ovo je prvi put da mi se ovo desava
SandRob
23-12-2004, 07:12 PM
Juce sam od Divinera kupio kompjuter i sad zelim da na njega sa cdova instaliram reason. Medjutim nista se ne desava kad kliknem na Instal Reason ikonu. U cemu je fol?
Do sada sam uspjesno instalirao Reason na kompjutere, ovo je prvi put da mi se ovo desava
pretpostavljam da ti je zapakirana instalacija u nekom zipu ili raru?!
pokusaj je raspakirat (izvadit iz rara) pa je pokreni. :!:
enzomat
23-12-2004, 07:34 PM
Ma nije, tri instalaciona diska od reasona. Na prvom je install reason.exe file koji kada pokrenem nista se ne desava. Nemam pojma sta mu je. Probao sam sve.
andrija
23-12-2004, 08:02 PM
Ma nije, tri instalaciona diska od reasona. Na prvom je install reason.exe file koji kada pokrenem nista se ne desava. Nemam pojma sta mu je. Probao sam sve.
mozda je reason.exe damaged??? probaj neki drugi reason.exe...
enzomat
24-12-2004, 01:22 AM
Ma pokuso sam i sa 2.0 verzijom i sa 2.5 Jednostavno ne moze da pokrene instalaciju opste......sta da radim
Evo jos jednog sa istim problemom koji sam ja imao pre tri dana! Dva sata sam pokusavao da instaliram Reason i nista. Klikom na exe se ne desi nista. I strucnjake i ove i one, ali nista. Ali... Probam ja to isto da uradim na drugom kompjuteru, kad ono ide... Sta cemo sad? Skontam ti ja da je jedina razlika izmedju dve masine u tome sto ona ima ukljucen autorun, a ova na kojoj radim, nema. Ukljucim ti ja autorun, ubacim CD i gle... Cudo!
Samo ukljuci, CD autorun i sve ce da bude OK.
Pozdrav
enzomat
24-12-2004, 11:01 AM
Super hvala ti puno. Mozes li mi samo dati instrukcije kako da ukljucim autorun?
SandRob
24-12-2004, 11:23 AM
podji u Start > Run > upisi regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > System > CurrentControlSet > Services > Cdrom. namisti AutoRun to 1.
enzomat
24-12-2004, 11:51 AM
Reason uspjesno instaliran...hvala svima po ko zna koji put.......
Bas tako kao sto je rekao Sandro, s' tim sto moras da uradis double click na "autorun" i onda ti se pojavi tabela gde umesto "0" upises "1". To je 100% razlog zasto ti ne radi.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.