Log in

View Full Version : Stylus RMX problemi s instalacijom

Sleepgolfer
23-12-2004, 12:40 AM
skinuo ja tako oba dvd-a instalirao sve u jedan folder, skopirao core library fajlove s drugog dvd-a i kanta....ne mogu otvorit nijedan kit niti multi...jel ima neko ovo djubre instalirano da mi napise TOCNO kako izgleda folder tree stylusa koji radi?

moj izgleda ovako:

E:\Audio\VST\VST instruments\Stylus RMX\StylusRMX.dll
E:\Audio\VST\VST instruments\Stylus RMX\Core Library
E:\Audio\VST\VST instruments\Stylus RMX\Patches
E:\Audio\VST\VST instruments\Stylus RMX\User Favorites

u core library su:

Classic Stylus.db
Default.db
Example Groove Menus.db
Groove Elements.db
Kit Modules.db
order.txt
RMX Grooves.db
Sound Menus.db
Utility.db

Sleepgolfer
23-12-2004, 01:34 AM
rijeseno

:D

Ad Fines
30-12-2004, 10:13 PM
Kako si rjesio problem?
Imam ga i ja :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Shady
31-12-2004, 02:51 AM
Da, da... ka?i sada nama kako si rije?io... (ja ?u ga iskoro nabaviti, mo?da budem imao iste probleme). :wink:

Zid
31-12-2004, 10:09 AM
Daj reci nam,ja imam isti problem.

STUDIOTON
31-12-2004, 10:11 AM
Ma sta vam je , nema problema tu .. cak imate i video fajl kako trebate instalirati i gde , divota :lol:

Starter*
31-12-2004, 11:46 AM
Odakle moze da se...imao sam neku verziju ali nista... :(

bumbar
10-01-2005, 10:58 PM
INSTALACIJA STYLUS RMX v****

FAZA 1

Na prvom DVD-u udjes u ordner (stylusrmx1) te onda otvoris ordner (Stylus RMX V1.1 Update PC)
i u tom ordneru zapocnes instalaciju sa (Stylus RMX1.1 setup). Nakon toga instaliras
(Default Multi Updater). Prije otvaranja u Nuendo jos treba instalirati ***** patch, koji se
nalazi u ordneru (stylusrmx1). Uzimas ***** (Stylus RMXv1.00+). Ukoliko ne moze naci da uradi
apply patch onda te pita da li zelis da ga nadjes,pritisnes DA! Trazis ustvari (StylusRMX.Dll)
koji se nalazi u VST folderu od Steinberg-a. Pristisnes na njega par puta dok ne obavi apply!
Provjeri da li mozes otvoriti StylusRMX u Nuendu! Trebalo bi da je tu!

FAZA 2

U Spectrasonics ordneru,koji je u Program Files,bi trebalo da se vec nalazi ordner(support),
ako ga nema treba ga napraviti. Takodjer ako nema ordnera (SAGE) i njega tu napraviti i ubaciti
,tu vec postojeci ordner,(Stylus RMX) u ordner (SAGE). U ord. (SAGE) napravi i ordner (SAGE Libraries).
Znaci ordner (SAGE) sadrzi u sebi (SAGE Libraries) i (Stylus RMX!)
U ordner (Stylus RMX) napravi ordner (Core Library) i iz istoimenih ordnera na DVD1 i DVD2 iskopiraj u njega
kompletan sadrzaj(Sound-ove). Tako bi ordner(Stylus RMX) trebalo da sadrzi Core Library,Patches i
User Favorites.

Pazi kad pravis ordnere da upotrebljavas Velika i mala slova kao u sto ja napisah!
Pusti Stylus instaler da instalira po Default-u na C:(nista ne mjenjaj) u protivnom ti nece nista pronaci! :cry:

Malo je komplikovano ali radi ko svicarski sat! :P

Ovo je naravno instalacija za one koji nemaju lovu za malo "jednostavniju
instalaciju" a na njihovim DVD-ovima nema "video uputstva"!

Sretan rad!

bellay
29-06-2007, 04:18 PM
E usput, nakon sto sam ga instalirao pita me za authorisation broj, a nema ga ni u jednom folderu...
???

Mandragora58
02-07-2007, 10:19 PM
E usput, nakon sto sam ga instalirao pita me za authorisation broj, a nema ga ni u jednom folderu...
???

Ovaj problem sa autorizaciom imam i ja, zasto se niko ne javlja sa odgovorom ovom covjeku vec tri dana, hajde, pomozite nam.
Hvala:)

lesha
02-07-2007, 10:25 PM
najbolje da se javi tehnickoj podrsci..

bellay
18-09-2007, 12:08 PM
ovaj problem sam rijesio, ali je odmah iskrsnuo drugi. koristim stylus rmx u cubase-u. I u svakom drugom, trećem projektu nece da mi zapamti ono sto sam sejvao. U kit ili multi modu. Otvori mi ga pod nazivom pod kojim je sejvan,ali sve bude prazno....čudno

kVu
18-09-2007, 12:24 PM
ovaj problem sam rijesio, ali je odmah iskrsnuo drugi. koristim stylus rmx u cubase-u. I u svakom drugom, trećem projektu nece da mi zapamti ono sto sam sejvao. U kit ili multi modu. Otvori mi ga pod nazivom pod kojim je sejvan,ali sve bude prazno....čudno

bagovit je program.. meni recimo ne radi 3 kanal u njemu, tj. stalno je fader na dnu... resenje ti je da snimas preset pre gasenja projekta i da ga pozoves ponovo kad ga opet otvoris

pozdrav :)

dezaco
18-09-2007, 11:49 PM
INSTALACIJA STYLUS RMX v****

FAZA 1

Na prvom DVD-u udjes u ordner (stylusrmx1) te onda otvoris ordner (Stylus RMX V1.1 Update PC)
i u tom ordneru zapocnes instalaciju sa (Stylus RMX1.1 setup). Nakon toga instaliras
(Default Multi Updater). Prije otvaranja u Nuendo jos treba instalirati ***** patch, koji se
nalazi u ordneru (stylusrmx1). Uzimas ***** (Stylus RMXv1.00+). Ukoliko ne moze naci da uradi
apply patch onda te pita da li zelis da ga nadjes,pritisnes DA! Trazis ustvari (StylusRMX.Dll)
koji se nalazi u VST folderu od Steinberg-a. Pristisnes na njega par puta dok ne obavi apply!
Provjeri da li mozes otvoriti StylusRMX u Nuendu! Trebalo bi da je tu!

FAZA 2

U Spectrasonics ordneru,koji je u Program Files,bi trebalo da se vec nalazi ordner(support),
ako ga nema treba ga napraviti. Takodjer ako nema ordnera (SAGE) i njega tu napraviti i ubaciti
,tu vec postojeci ordner,(Stylus RMX) u ordner (SAGE). U ord. (SAGE) napravi i ordner (SAGE Libraries).
Znaci ordner (SAGE) sadrzi u sebi (SAGE Libraries) i (Stylus RMX!)
U ordner (Stylus RMX) napravi ordner (Core Library) i iz istoimenih ordnera na DVD1 i DVD2 iskopiraj u njega
kompletan sadrzaj(Sound-ove). Tako bi ordner(Stylus RMX) trebalo da sadrzi Core Library,Patches i
User Favorites.

Pazi kad pravis ordnere da upotrebljavas Velika i mala slova kao u sto ja napisah!
Pusti Stylus instaler da instalira po Default-u na C:(nista ne mjenjaj) u protivnom ti nece nista pronaci! :cry:

Malo je komplikovano ali radi ko svicarski sat! :P

Ovo je naravno instalacija za one koji nemaju lovu za malo "jednostavniju
instalaciju" a na njihovim DVD-ovima nema "video uputstva"!

Sretan rad!

Ako nema dovoljno mjesta na C:, RMX-ove banke se mogu staviti i na drugi hard (moze i vanjski ). U tom slucaju se mora kreirati shortcut, kako je opisano u spomenutom video tutorialu.

BODAL
15-02-2008, 12:16 PM
Nikako ne uspijevam podesiti stylus rmx. Sve radim kako treba ali kad a otvorim iz Cubase-a prijavi mi ovo:
ERROR

MISSING ELEMENT ON PART 1: DEFAULT/<PLEASE SELECT A DIRECTORY/SOUND CHECK. CAN'T FIND THIS ELEMENT. THIS MAY BE BECAUSE IT IS NOT CURRENTLY INSTALLED ON THIS COMPUTER OR HAS BEEN MOVED TO A DIFFERENT FOLDER.

To mi se ispise i otvori mi se Stylus rmx ali bez ikakvih ispisanih dijelova i ne mogu nista izabrati, sve prazno. Da li je moguce da mi nesto fali na disku 1?

Provjerio sam, svi potrebni fajlovi su tu. Ne znam sta da radim...

BODAL
21-02-2008, 11:45 AM
Moze li mi neko samo reci koliko su otprilike veliki *.mtl_RMX fajlovi? Kad raspakujem zipovan dvd1 on mi prijavljuje dosta puta u toku raspakivanja da neki fajl postoji i da li zelim da se umjesto njega prekopira drugi fajl sa istim imenom.
Recimo prijavi mi da fajl 114-cubanos.mtl_rmx koji je velik 286 bytes vec postoji i da li zelim da ga zamjenim sa drugim koji se isto zove ali ima 24.623 bytes (24KB).
I takvih slucajeva preko 50 i vise... Da li se nekom vec desavalo?

alavuk
21-02-2008, 12:42 PM
ja sam batalio sve spectrasonic-ove proizvode zbog tih tamo vamo kreiranja foldera i precica , previse komplikacije iako svesno pravim mozda veliku gresku sto ih nisam instalirao

balthazaar
21-02-2008, 01:14 PM
Alavuče, ne znam šta ti smor tu? Ja imam Atmosphere i Trilogy i nema vala cimanja oko foldera

alavuk
21-02-2008, 02:00 PM
prosto prosireno receno , nece me spectrasonic iako uradim sve kako treba

Milosh84
21-02-2008, 03:57 PM
Ja imam problem oko patchovanja,kad otvorim dll file,prijavi mi "CRC32 CHECK FAILED",i kad otvorim stylus u cubase-u odmah mi se ugasi cubase.
Jel imao neko slican problem i kako se resava,posto vec pola godine radim bez stylusa,a nemam nista slicno za zamenu.
POMOC!?

alavuk
21-02-2008, 04:22 PM
ucitaj rex fajlove u battery3 naprimer i opusteno :]

Milosh84
21-02-2008, 06:10 PM
ucitaj rex fajlove u battery3 naprimer i opusteno :]
ma radim ja sa kontaktom,ali mi ipak treba stylus.
Ajmo dalje,zna li neko???

redroom
21-02-2008, 07:05 PM
imas original ili narodnu verziju?
ako je narodna, mozda je problem u cracku, narodne verzije nekih softvera radile su mi probleme :(
imam original stylus rmx i nikad nikakvih problema :wink:

Milosh84
21-02-2008, 07:22 PM
Narodnu.Ali i moj drug ima istu pa je uspesno instalirao kod njega na kompjuteru.
CRC32 check failed ?!

djivan
22-02-2008, 11:46 AM
pa to je resenje, kod mene na mac G5 i digi 002 radi sve extra, uopste se to ne javlja:)

redroom
22-02-2008, 01:09 PM
btw, ima li ko Burning Grooves?

redroom
22-02-2008, 06:13 PM
Sorry Lesha i ostali :wink:

Milosh84
22-02-2008, 07:07 PM
Mislim da sam nasao resenje,molim nekog ko ima stylus rmx a voljan je da pomogne da mi se javi na pm...

newbieOP
04-05-2008, 06:38 PM
Ja sve radim po uputstvima, i kada ?elim ''SAGE'' prebaciti u ''Spectrasonics'' folder, ne ?eli...
Prvi puta nisam imao tih problema, ali ne sjećam se da li je bila ista verzija programa...
?to da narapvim , a da mi ne izbacuje poruku ''incorrect aprameter blabla''... ?

slowstar
04-05-2008, 11:47 PM
Kupi? originalni soft za par stotina evrića, i nema? NIKAKAV problem...
Ne razumem mučenje za neku sitnu lovu, ajde da je soft preko hiljadu evra, ali za ove pare.....
Pozdrav

tex viler
26-11-2010, 10:50 PM
Ljudi mo?e li pomoć oko instalacije Stylusa, instalirao saam oba diska i update ali zaboravio sam kako ide ono sa sage folderom.. S.O.S. please pomagajte...

elmirh
30-11-2010, 04:32 PM
Evo ti link. http://www.youtube.com/watch?v=8hNkw9qh4HE

tex viler
02-12-2010, 12:25 PM
thanx!!!