PDA

View Full Version : reason2.5 -Factory sound bank

Shadow
13-12-2004, 10:51 PM
dal postoji nacin da "zaobi?em" zahtjev za "factory sound bank" kod pokretanja reasona. Naso sam mjesto za download ali posto ima oko 500MB to mi je malo previse. se moze to kak zaobic?

Arthur
13-12-2004, 11:58 PM
jok. kolko ja znam jedino to prestane traziti kad ga iskopiras na hard u isti direktorijum gde je i reason

Dushan_S
14-12-2004, 01:20 PM
dal postoji nacin da "zaobi?em" zahtjev za "factory sound bank" kod pokretanja reasona. Naso sam mjesto za download ali posto ima oko 500MB to mi je malo previse. se moze to kak zaobic?Nabavio sam Golfa dvojku povoljno iz nepoznatih "sivih" izvora... Da li mogu nekako da "zaobi?em" zahtev za benzinom, skupo mi je da sipam gorivo, pa ako neko zna neki na?in da se to nekako zaobi?e i da on ide sam od sebe? :lol: :wink:

Klarinetista
14-12-2004, 04:35 PM
Nabavio sam Golfa dvojku povoljno iz nepoznatih "sivih" izvora... Da li mogu nekako da "zaobi?em" zahtev za benzinom, skupo mi je da sipam gorivo, pa ako neko zna neki na?in da se to nekako zaobi?e i da on ide sam od sebe?

...na...vodu? (h2o)
:D :lol: :P :twisted:

Dushan_S
14-12-2004, 11:36 PM
Na vodu :shock: Nije valjda, ?ta sve ne?e ti japanci da izmisle :P :wink:

dr.Ru
14-12-2004, 11:39 PM
jedino na h2o... hocu reci, vodu
Klarinetista.... odlicno zapazanje :D
kapiram

ProkDu
15-12-2004, 01:30 AM
oduvek sam obozavao ovaj software od vode, doduse radiju(s)m software-a mi je ranije bio odlican. :?

:wink:

@offtopic
neznam da li ste ikad citali rubriku in/out (pitanja citalaca) u "svetu kompjutera" i da li znate za neku foru iz iste. Ako znate onda novi topic u offtopic.

Klarinetista
15-12-2004, 11:32 AM
And allways remember...

...don`t make money using warezed software!!!
:twisted: :twisted: :twisted:

Shadow
16-12-2004, 06:16 PM
Nabavio sam Golfa dvojku povoljno iz nepoznatih "sivih" izvora... Da li mogu nekako da "zaobi?em" zahtev za benzinom, skupo mi je da sipam gorivo, pa ako neko zna neki na?in da se to nekako zaobi?e i da on ide sam od sebe? :lol: :wink:

pa dobro samo sam pito, nemoras me odma je***. Reko mozda ima neka finta al dobro... izgleda da nist od toga :evil:

Klarinetista
16-12-2004, 07:30 PM
Posalji mi adresu na PM, poslacu ti poshtom...

Dushan_S
17-12-2004, 04:36 AM
Nabavio sam Golfa dvojku povoljno iz nepoznatih "sivih" izvora... Da li mogu nekako da "zaobi?em" zahtev za benzinom, skupo mi je da sipam gorivo, pa ako neko zna neki na?in da se to nekako zaobi?e i da on ide sam od sebe? :lol: :wink:

pa dobro samo sam pito, nemoras me odma je***. Reko mozda ima neka finta al dobro... izgleda da nist od toga :evil:
Nema finte :wink: Ne uzimaj to k srcu. Svi smo mi samo kapi u bezgrani?nom okeanu "vode" :mrgreen:

Shadow
17-12-2004, 12:02 PM
:wink: :wink:

SumAnuT
21-12-2004, 05:19 AM
ima "finta" naravno ... samo ne znam dal je to dozvoljeno ovde ... :)