PDA

View Full Version : Blue Sky Monitoring

idekius
11-12-2004, 03:31 PM
Sta mislite o njima?
Jel' ima neko iskustva sa njima?

http://www.abluesky.com/p_s_gb/p3s1.html

ridge
11-12-2004, 09:28 PM
Ja sam ih slusao na kratko i nisam se nesto odusevio, neverujem da bih mogao da se zakunem u mix na njima

puRe
11-12-2004, 11:57 PM
onako....ja sam ih isto slusao na okupljanju.....ne znam......za ovo sto ja radim bi koristili...posto se oni koriste kao referenca kod mixanja filmova (Lucas ih radi)...

dr.Ru
12-12-2004, 03:25 AM
meni su se izuzetno dopali. Zvuk je kompletan i ravan. Kada sam ih cuo, u prvih nekoliko sekundi sam pomislio da nista bolje od monitora ni ne postoji. Pogresio sam, naravno..... ali ne mnogo. Po meni su 9/10, i licno bi ih voleo u svom setu.

idekius
12-12-2004, 12:22 PM
pasivne znaci?

Hmmm... Verovatno aktivne... Zaboravio sam A, ma da nisam siguran...
Pitacu ga...

Tip je radio zadnji album Grua na BM6 (A) i nije bio zadovoljan pa je uzeo Blue Sky koje mi je nahvalio do neba, a i meni se cini da su dobre po onome sto sam procitao... ipak, to treba cuti...

Oggy
12-12-2004, 01:06 PM
Moj prijatelj je pazario Blue Sky i zamenio ih posle dve nedelje za Genelec 1030 koji su kako on kaze "za klasu bolji". Ja ih licno nisam slusao, pa ne mogu da kazem svoje misljenje.

Tiki the Boyler
15-12-2004, 03:28 PM
"Sistemcic" je super. Jako lijepo radi. Samo je problem (kao i kod svakog monitoringa sa subom) smjestaj sistema. Prostorija mnogo utice na njih...
Mozda prije njihov Prodesk sistem. Mislim da je i cijena normalnija...
Ali ako na ovu temu gledate kao kutak za mastanje, pridruzujem se :D